Gareth Southgate a négy éves Anglia foglalkozására a felülvizsgálat után

World Cup

Az egykori 21-es évek edzője a meccs és Skócia elleni győzelmek és Szlovénia általi győzelem után, a világbajnokság csúcspontjában álló szlovákiai győzelmek után, négy hónapos ideiglenes díjat hajtott végre. minősítő csoport.A 46 éves fiatal pár napot vesz igénybe egy találkozó előtt, amelyet a jövő hét elejére terveznek, hogy átnézzék a helyesírását az ideiglenes díj ellenében, de ténylegesen az egyetlen jelölt, akinek sikerül Sam Allardyce-t folytatni.Gareth Southgate: a kedves srác a belek, hogy felrázzák Angliát Louise Taylor Tudjon meg többet

Southgate, tudatában annak, hogy a 21 év alatti fiatalok a nyáron európai bajnokságra jogosultak, világossá tette, hogy a lehető leggyorsabban megoldja a helyzetét, de az FA vezérigazgatója, Martin Glenn, egy hivatalos folyamatot követ, mielőtt megerősítené a találkozót.

Ötemberből álló bizottság – Glenn, az FA elnöke, Greg Clarke, a műszaki igazgató, Dan Ashworth, a Liga Menedzserek Szövetségének elnöke. Howard Wilkinson és az egykori Anglia bal oldali Graeme Le Saux-t októberben hozták létre, hogy meghatározzák az utódlást.

Elvárják, hogy hivatalosan is találkozzanak a hétvége előtt. „Egy kis időt veszünk igénybe, hogy tükrözzünk, de remélhetőleg nem túl hosszú” – mondta Glenn. „Fontos, hogy a jövőben a sikerhez megfelelő platformot építsünk.Csak meg kell mérnünk az összes tényt, és időt kell szánnunk a helyes döntés meghozatalára. Gareth valóban erős jelölt, és az utolsó négy játék után a jelöltsége sokkal erősebb lett. Nem csak egy vagy két mérkőzésen alapul, hanem azért, mert az elmúlt néhány évben láttuk. Megújult bizalmuk van, és egy másik vezető, aki két évvel ezelőtt volt. Tényalapú döntés lesz [a bizottság]. Végül a végső döntést hozzám fogom meghozni Greg Clarke és Dan Ashworth. Gareth Southgate megnyitja hosszú távú elképzelését Anglia számára | Daniel Taylor Bővebben

Beszélgetni fognak Southgate képviselőivel egy fizetés ellenére, bár ő és tábora elfogadta, hogy belső jelöltként nem fog ugyanolyan bért fizetni, mint a legutóbbi elődei számára fizetett díjat .Roy Hodgson évente 3,5 millió fontot szerzett, és Allardyce, akinek a hivatali ideje 67 napnál nem hosszabb volt, 3 millió font éves fizetést kapott. Az indulás egy £ 1m-os kifizetéssel járt.

A Southgate valószínűleg közelebb kerül az 1,5 millió eurós évhez, megduplázva jelenlegi csomagját a 21 év alatti tagokkal, bár jelentős jutalmak lesznek az ajánlattól függően. a csapat teljesítménye. A négyéves ügyletet a 2018-as világbajnokság döntője után felülvizsgálják Oroszországban, a szerződésbe betörési záradékot vezetnek be.

Valószínűleg az állandó munkatársakhoz csatlakozik az ifjúsági asszisztense. Steve Holland. A Chelsea nyitott az ötletre, hogy első csapatuk edzője átveszi az időseket, miközben a Stamford-hídon lévő feladatait ötvözi.Ezt a kinevezést meg kell vitatni az FA-nál is.

„Valószínűleg jobban élveztem [az átmeneti díjat], mint amennyit elképzeltem volna” – mondta Southgate. – Fogalmam sincs, milyen érzés lenne, de nagyon büszke vagyok. Rettenetes játékok voltak, különösen a két héten, amelyek fantasztikus alkalmak, de teljesen más kihívások voltak. Szerettem. ”

Southgate a nyár folyamán Hodgson távozását követően vonakodva fejezte ki, hogy ideiglenes vagy tartósan felvállalja a vezető szerepet, és tervezte, hogy visszatér a klubmenedzsmentre 21 év alatti szerződésének lejárta után.Ez az álláspont azóta eltolódott.

„Elhatároztam, hogy a lehető legmagasabb szinten, klubban vagy országban, otthon vagy külföldön fogok kezelni” – mondta. „Az ilyen tapasztalatok az utazás nagy részét képezik. Nagy mérkőzéseket akarok kezelni, és bebizonyítottam, hogy meg tudom csinálni.

Aidy Boothroyd, a 20 év alatti edző, a 21 év alatti fiatalokat töltötte be Southgate számára, és felügyelte a versenyre vonatkozó minősítést Lengyelországban jövő nyáron. Míg még mindig úgy tartják kedvencnek, hogy teljes munkaidőben biztosítsa ezt a pozíciót, az FA hasonló eljárást fog követni a kinevezés meghatározásakor, és megvitatja a korábbi Derby menedzser Paul Clement érdemeit – jelenleg Carlo Ancelotti No2-t Münchenben, de röviden egy tag Southgate munkatársai az év elején – és az egykori Anglia védője, Phil Neville.