José Giménez késői showja meggyőzte Uruguay győzelmét Egyiptom felett

Unibet

Lassan, lassan eljött. 80 perc elteltével, amikor szinte semmi sem történt, Mohamed Salah nem megjelenése után Uruguay elkezdte növelni a nyomást.

Edinson Cavani volt, akit Ahmed El-Shenawy elrabolt. szabadrúgás a postával szemben, egy perc múlva, José María Giménez egy jobboldali sarokba ütközött, egy erős fejléccel, és Uruguay, első alkalommal 1970 óta, megnyerte megnyitóját egy világbajnokságon.

„A célok pontozásához vezető utak végtelenek” – mondta Oscar Tabárez, az Uruguay tapasztalt vezetője: „és mindnyájan érvényesek.” Üres helyek Uruguayi Világbajnokságon megnyerik Egyiptom szikra Fifa vizsgálatát.

Igaza van, és visszatekintve ez valószínűleg a türelem és a játékkezelés mesterműve lesz.Talán az volt, hogy a játék nagy részének hossza megfelel a Unibet modern nemzetközi futball sztereotípiájának. A jobb csapatok megvédhetik és megtarthatják formájukat, és nagyon kevés a kohézió, hogy megtámadja a sebességet vagy pontosságot, hogy lebontja őket. Ezt súlyosbította egy olyan pálya, amely eléggé öntözöttnek tűnt. Ahogy a nyitó játék kezdeti szakaszában, Szaúd-Arábia behatolása előtt is volt értelme, hogy a labda ragadt, tovább csökkentette a támadások ütemeit. folyékony vagy gólszerző akció – és ennek megfelelően a dinamikus támadó játékos díja, aki játékokat tud átalakítani. És ebben a szezonban a legfényesebbek hiányoztak.A csütörtök minden izgalma és a Héctor Cúper egyik sorának túlzottan elszenvedett válasza egy megnyilvánuló sajtótájékoztatón, Salah nem indult el. és az egyetlen részvétele az volt, hogy az Egyiptomi rajongóktól egy nagy üvöltést keltett, amikor felmelegedett, majd egy másik éljenzésre – és egy boldog születésnapi kórusra (pénteken 26-ra fordult) – amikor nagy képernyőn mutatták be a első félidőben. Giménez

„Tegnap nagyon biztosak voltunk az edzés közben, hogy képes lesz játszani” – mondta Cúper. „Ezt követően az orvosok megvizsgálták, és kétséges volt, Magyar Unibet hogy ha elesik vagy egy másik játékos eltalálta volna, akkor további sérülést szenvedne.Ezért úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk ezt a kockázatot, mert azt akarjuk, hogy az orosz és a szaúd-arábiai ellen játszott játékokban a legmagasabb formában legyen. Edinson Cavani és Luis Suárez 31, és talán van értelme, hogy Uruguaynak egy nagy világbajnokságot tartoznak. A széleskörű szerepkörben működő Cavani 2010-ben vagy 2014-ben kevés hatással volt, és a 2015-ös Copa América negyeddöntőjében a Chilével szembeni piros lapjával, a nagy versenyeken kényelmetlen játékossá vált. Gonzalo Jara-tól.A Suárez 2010-ben és 2014-ben legalább öt gólt nyújtott, de két legemlékezetesebb cselekedete a világbajnokságon kézilabda és harapás marad.

Bár Cavani egyre befolyásosabb lett a játék folytatása során, nehéz elkerülni azt a következtetést, miszerint nem részesült az általuk kapott szolgáltatásból. Giorgian De Arrascaeta a középpályán bizonyítja, hogy a Tabárez által kezdeményezett hosszú távú ifjúsági fejlődés 2006-ban visszatért a nemzeti állásba.

Kevés jele volt az Egyiptom elleni képességüknek; inkább Uruguay, talán a pályán eltévedt, enyhén céltalan, hosszú golyók sorozatával foglalkozott, amelyek úgy tűnt, hogy jól szervezett és izmos védekezésben játszanak. Jelentkezz be a World Cup Fiver-re.

A Suárez, aki az első félévben valahogy hat méterről elhomályosodott, az El-Shenawy kétszer megtagadta a másodikban.Tabárez nem tűnt túlságosan aggasztónak. – Megkérdezel tőlem, mi történt Suárezrel, mert nem játszott nagyon jól – mondta.

„Nem tudom, mi történt. Nem spekulálok. Láttam Messi-t, Pelé-t, Maradonát, ahol nincs jó napja, és nem játsszon a potenciális mérkőzésen. Ez nem bűn. Nagy hozzáállást, nagy Unibet szolidaritást mutattunk. A játékosok némelyike ​​nem játszott olyan jól, mint általában, de biztos vagyok benne, hogy az apró problémák finomhangolásra kerülnek.

Uruguayból nem volt szép, de mint korábban, elégségesnek bizonyult. Tabárez többet is igénybe vehet, Che Guevara idézése magáról a keményedésről, anélkül, hogy elveszítené a gyengédségét, a házának Montevideó falára nyomtatva, de még mindig győzelmet követel. – Mindketten meghalunk – mondta -, vagy megöljük. – Játékos értékelésePlayer értékelések