Geraint Thomas nem bánta az új megállapodást, mielőtt a Sky támogatta volna a csapatot

Unibet

Geraint Thomas elmondta, hogy nem szánja meg, hogy szeptemberben új megállapodást írt alá a Team Sky-kel, annak ellenére, hogy „sokkban” volt, amikor megtudta, hogy a Sky húzta a szponzori üzletét.

Az idei turné A de France nyertese, aki úgy gondolta, hogy a lengyel CCC csapatvezetőjévé válhat, mielőtt megállapodna a 3,5 millió fontot elérő javított unibet online fogadási megállapodás megkötéséről a Team Sky-val, Sir Dave Brailsford is szponzort fog találni a csapat összetartására 2020-ban, mivel ők az egyik bármely sportágban a legsikeresebb. Mi a helyzet a Team Sky-val? A keselyűk már köröznek a legjobb versenyzőikkel. Bővebben

„Nem sajnálom, hogy csatlakoztam egy másik csapathoz” – mondta Thomas. „Minden bizalommal bírom a csapatot, hogy valami mást kapjak, hogy együtt tartsam.Ha megnézzük más csapatokat, akkor a címszponzorok megváltozik, de a törzs változatlan marad, tehát nincs ok, miért nem történhet meg ez. ”

„ És ha megnézzük, a Team Sky az egyik a legjobb sportcsapatok – nem csak a kerékpározásban -, így sok vállalatnak és márkának vonzónak kellett lennie.

Thomas elutasította a Team Sky-vel kapcsolatos negatív történetekre vonatkozó javaslatokat is – ideértve a rohadt jelentést is a márciusban a digitális, kulturális, média- és sportválasztási bizottság, amely a Wigginsnek 2011-ben átadott Jiffy táskát vizsgálta – elrontotta a márkát, és ehelyett hangsúlyozta Brailsford innovációs rekordját.

„Nem nekem”. mondott. „Talán néhány ember számára, nem tudom. A kerékpározásban és az egész sportban előmozdítottuk a dolgokat.Először bőrruhát és sisakot hordtunk szellőző nélkül, és mindenki nevetett és gondolkodott: „Mit csinálsz, srácok?” Két évvel később mindenki csinálta. És a szakaszok utáni felmelegedés – soha nem történt meg, és ezt nevetették, amikor elkezdtük. És rengeteg más apró dolog, amelyek tovább unibet fogadási útmutatók mozgatják a sportot. ”Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a szerkesztők válogatási heti e-mailjeire.

Vannak olyan javaslatok, amelyek a Team Sky versenyzőit hamarosan megszólaltatják: más csapatok a 2020-ra való rendelkezésre állásáról, de Thomas szerint a középpontjában csak az új szezon áll. „Pár hónappal ezelőtt elköteleztem magam a csapat mellett, és ez egy csodálatos környezet nekem” – mondta. „Természetesen jobban látom őket, mint a családomat.Ez egy jó környezet.

„Szeretnénk együtt maradni, de azt hiszem, hogy külön-külön csak arra koncentrálunk, amit csinálunk. Nincs értelme nekem, Chris Froome-nak vagy bárkinek, aki aggódik a szponzorok miatt. Meg kell tennünk a dolgunkat, napi hat órás lovaglást kell folytatnunk, és csak a lehető legjobb évadra kell törekednünk. ”

Thomas beismerte, hogy meglepett, amikor meghallotta, hogy Sky húzza ki:„ Ez egy sokk, hogy őszinte legyek. Nem volt kedves hallani. De ha megnézzük, akkor a 10 év főszponzora tisztességes botlás, ha a kerékpározás történetére nézzük.

„Nagyon csalódás lenne, ha ez a csapat megállna, de nincs semmi, amit tudunk csinálj vele. Szuper-motivált vagyok, nagy szezonon kívül volt egy olyan motivációm, hogy felkerüljek a motoromra és a vonatomra, és legyen egy újabb nagyszerű évük 2019-ben.Ez minden, amire valójában most gondolkodunk. ”