Stan Wawrinka-nak több gázra van szüksége ahhoz, hogy megállítsa a Rafael Nadal versenyt a dupla számra

Uncategorized

Rosewall, aki 1953-ban 18 éves korában a legfiatalabb, majd a 33 éves volt a legidősebb, 33 tucatnyi házat vásárolhatott volna Londonban nyereményével, bár valószínűleg nem Wimbledon környékén, ahol az egész Anglia A Club megegyezett a francia pénztárcával abban a társadalmi és politikai zavargás évében, amikor csatlakozott a szakmai forradalomhoz és egyértelmű jelzést küldött arról, hogy az amatőr sport örökre megváltozott.

Amikor Rafael Nadal eléri a 10. Roland Garros bajnoki címét Vasárnap, és Stan Wawrinka megpróbálja a második játékot, a díj egy sztratoszférikusabb, 2,1 millió euró lesz, valahol 1,8 millió font közelében…az írás idején. A turbulencia ciklikus.

Ha 1968-ban az élet egyszerűbb volt, akkor az is a játék volt.Az edzők voltak azok, ahová a földre érkeztél. „Régen utaztunk, ütöttünk egymással” – mondta Laver. „Ez annyira jó volt, mint bármelyik edző.”

De a vasárnapi döntőnek a Philippe-Chatrier bíróságon végbemenő döntőjének, miközben két kis hadsereg ütközetéhez hasonlít, mindenképpen ugyanolyan jelentősnek és egyenlő lelkesedéssel kell felvonulnia. A 60-as évek teniszét valószínűleg különböző ütőkkel és hozzáállásban játszották, és eltérő választókerületük volt, de nem lenne hátráltató változás.

A spanyol egész karrierje története, ennek nagy része évben elvégezte a La Décima-t Monte Carloban és Barcelonában.Most a 10-es évek hat-trükkjére jár azon a helyen, ahol a legfontosabb – neki, rajongóinak és az agyagpályás tenisz hűséges bhaktáinak.

Kisebb morgások voltak, amelyeket a Egy nap Európát eláraszthatják a kevés karbantartású kemény bíróságok – éppúgy, ahogy Wimbledon kincses fűét nyomásnak szánták, ami hosszabb átfutási időt kényszerített az előkészítő versenyekre, hogy fenntartsa a legfelső játékosok érdeklődését – mintha bármi legyen is a pénznem, nem elegendő.

Ennek ellenére a címek továbbra is számítanak, és Nadal kétségbeesetten lép fel 15 főre és a távollévő Roger Federertől háromra.A svájci cannily a 2017-es villámcsapás után forgót adott az agyagszakának, így Wimbledon számára a legjobban felfrissülhet, mégis a legjobb esélye, hogy kiegészítse nagyvállalatainak gyűjteményét.Stanislas Wawrinka sokkolja Rafael Nadalot az Australian Open cím elnyeréséért. More: futbalreport.sk

Lehet, hogy agyag nem volt temető Federer számára, de Novak Djokovic megérkezéséig, hogy Nadal kényelmetlenné tegye az életét, mindig a listáján volt. Többé nem. A győztes kiválasztása egyértelmûnek tűnhet, mivel Andy Murray a Wawrinka teljes bírósági idejét négy órával és 34 percről 15 órára és 20 percre húzta egy bátor, de elítélt elődöntőben, öt pénteken keresztül, öt pénteken.

Nadal eközben 10 óra alatt egy perc alatt áthaladt a neten. Ahhoz, hogy ide jusson, nem kellett két órát meghaladnia egyetlen mérkőzésén sem a pénteki második elődöntőig, amikor összetörte a hatodik magot, Dominic Thiem, 6-3, 6-4, 6-0. Murray elkerülte a végső bagel Wawrinka elleni küzdelmét, de csak azért, mert éhező kutyaként harcolt a svájci legmagasabb rangú játékos félelmetes ütésének végső sorozatában.

Nadal ragaszkodik hozzá, hogy nem nagyon meggyőződve arról, hogy: Nem érdekel azok a játékok, amelyeket elvesztettem, el nem veszek, vagy a készletek vagy ezek a dolgok.Az egyetlen dolog, amiben érdekel, nagyon jól játszottam az egész rendezvényen, és képes voltam megnyerni az összes mérkőzést. Ez az egyetlen, ami tényleg számít. ”

Mondja el Murray-nak, aki lényegesen leeresztőbb szinten működött és elismerte, hogy a lábai végül Wawrinka ellen indultak. Hét győzelem számít hét, az ötödik legjobb közül – ez abszurd abszolút másként sugalmazni – tehát az előny minden bizonnyal a Nadal-nál jelentkezik.

Federer azonban nem hívja honfitársát „dízelnek” semmiért. . Néhány Murray elleni ütés olyan nehéz volt, amennyire csak lehet labdát rúgni, és a skót, talán a legjobb retriever a játékban, most, hogy Djokovic elutasult, semmit sem tudott tenni a 87 győztes közül, akik rajta repültek – és ugyanolyan hálás volt a 77 kikényszerítetlen hibaért, amelyek Wawrinka néha heves ütőjéből adódtak.

Nem fog különben játszani Nadal ellen. A spanyol nem változtatja meg a játékát. Sürgősebben játszik, talán az összes gyors rost és izzadság mellett, míg Wawrinka készen áll a ravaszra, hogy bármikor nyomja meg.Ha nyeri, akkor a Murray mögött álló világ No2-be fog mozogni; Nadal abban a résen marad, ha újra felemeli a Coupe des Mousquetaires-t.

Ha megerősítésre lenne szükség, hogy a történelem mindig az emlékeink köré fonja ujjait, a Wawrinka és Nadal az első döntősek párja, akik itt legalább 30 évesek 1969. A harcosok akkor egy 30 éves Laver és a 34 éves Rosewall voltak. A fiatalabb ember bosszút állt azon a napon. És a fiatalabb ember, ezúttal, miután elvesztette Wawrinkát az előző előző sláma döntőjében, a 2014-es Australian Open-ben, valószínűleg hasonlóképpen fog megtörténni vasárnap.

Jó és kevésbé jó hír volt a brit tenisz szombaton. Ivan Lendl megerősítette, hogy úgy dönt, hogy egyenesen Londonba megy, hogy Murray-kel készüljön fel Wimbledon védelmére, és ne térjen vissza Floridaba.Dan Evansnek azonban borjúsérüléssel kellett visszavonulnia, amikor Dustin Brown 6-3, 4-2-et vezette a Surbitoni Aegon Trophy-n. „Nem tudom [a sérülés mértékét], amíg hétfőn nem végeztem átkutatást. Remélhetőleg egy kicsit letelepedett. ”