Solskjær biztos, hogy a Manchester United nem feladja az Evertont az előző szezonban

Uncategorized

Ole Gunnar Solskjær biztos abban, hogy a Manchester United nem fogja megismételni a tavalyi 4: 0-átadást az Everton-ban vasárnap, amikor a menedzser beismerte azt a csapatot, amelyet aznap „kapituláltak”.

United magabiztos hangulatban van. A csütörtökön a Club Brugge elleni 5-0-os győzelem után a pénteki Európa-bajnokság utolsó 16 versenyén 6-1-es sorsolásra kerültek. Ez a hetedik egymást követő mérkőzés volt, legyőzhetetlen, beleértve a hat tiszta lemezt is. Premier Liga és Carabao Kupa: 10 dolog, amire figyelni kell ezen a hétvégén. Bővebben

Ez a több mint egy éve tartó legjobb verseny, míg április fordítottja Evertonnál volt a legmagasabb a menedzser számára. “Ez volt a legalacsonyabb, amilyen voltam” – mondta Solskjær. – Ez kapituláció volt. Nem volt semmi bennünk, bár a céljuk többé-kevésbé volt az ellentámadások a meghatározott játékból és a hosszú bedobásokból.Mindent, amit nem akartál látni, láttál abban a játékban.

„Az Everton otthon, nehezen tudnak játszani, ha kettő előtt állnak. Letettek a játékosok a dobozba, és tudtuk, hogy mi ellen állunk szemben. 100% -ban biztos vagyok abban, hogy jobb teljesítményt nyújtunk. A szívből 100% -kal elmondhatom, hogy ezek a fiúk soha nem adják át magukat, és soha nem adják fel azt, ahogy a csapat tette. Ezeket a fiúkat akarjuk felépíteni a következő csapatra. Az volt a nap, a legalacsonyabb. … Valószínűleg azt megelőzően tudtam, hogy [kultúránknak meg kellett változnia], de először a nyárra kellett mennünk. ”

Az Egyesült Királyság Brugge ellen játszott olyan játékmóddal, amelyet Solskjær elfogadott, a terv. “Ez a Man United, ahogyan a rajongók látni akarják” – mondta. – Rengeteg mozgás történt, kombinációk, egy- vagy kétérintés, becsapódás a dobozba, kísérletek.Korán adtunk nekik két lehetőséget, de továbbra is úgy gondolom, hogy ilyen típusú csapatnak kell lennünk. ”

Solskjær összehasonlította a közelmúltbeli védekező szilárdságot az Egyesült Államok Alex Ferguson vezetésével az 1990-es évek elején elért sikeres hátvédjével. „Ez egy olyan alap, amelyet az [Steve] Bruces, [Gary] Pallisters és [Peter] Schmeichels által adott alaphoz hasonló építkezéshez lehet építeni.”

Solskjaer feltették a kérdését, hogy miért telt el egy év, hogy visszatérjenek a forma megbízatásának kezdete. “Tudtuk, hogy amikor a nyáron hozott döntéseket meghozzuk, időbe telik,” mondta. „Rómát egyetlen nap alatt sem építették fel. Javult a kultúra, a hozzáállás, a fitnesz, a társak, a csapat szelleme, és talán még a játékosok közötti megértés is. Nem fogadtuk el azt a doboznyitót, amely most Brunonak [Fernandesnek] bizonyul.Egy vagy két darab hiányzott, és még mindig tudjuk, hogy hiányzik egy vagy kettő, hogy ott legyenünk, ahol akarunk lenni, de ez folyamatban van. ”

Fernandes ismét kiemelkedő előadó volt Brugge ellen, büntetést szerezve. és Scott McTominay célja megteremtése. “Amikor elbocsátottam [65 perccel], nyilvánvalóan nem akart menni – ez egy dolog – mondta Solskjær. „Csak szereti a focit. Annyira lelkesedéssel és mosolyog róla. Kint akar lenni, jobb akar lenni. Megpróbáltam küldeni őt, mert hideg van. – Nem, figyelni akarok – mondta. Ő egyike a régi iskola fiúinak – a futball minden számára.Nagy, nagy lendület volt számunkra. ”

Anthony Martial vasárnapi elérhetősége egyensúlyban van egy térd izomprobléma miatt, ami miatt elmulasztotta a csütörtöki meccset, bár Solskjær rámutatott Odion Ighalo-ra. , aki első United gólt szerzett Brugge ellen. “Készen áll a játékra” – mondta.