Phil Foden nevet az Andrés Iniesta összehasonlításairól az első City-gól után

Uncategorized

Phil Foden nevetett összehasonlításokat Andrés Iniesta-val a Manchester City-nél a Carabao-kupán csütörtöki előadása után kedden este, és azt mondta, hogy a spanyol „más bolygón van”. Oxford Bővebben

Foden beszélt, miután elérte az első gólt a klub számára az Oxford United elleni 3-0-os győzelem során, amely a Pep Guardiola csapatát az utóbbi 16-ba vette át. A 18 éves Az ötödik City-indulása szintén Riyad Mahrez gólját rettenetes passzal állította be, és kezével beszélt Gabriel Jesus nyitójában, és arra késztette Karl Robinsont, Oxford menedzserét, hogy pazar dicséretet mutasson rá.Robinson a „zseni” szót használja, amikor Fodenról kérdezett, és párhuzamot húzott az Iniesta-val.A városi szurkolók „Stockport Iniesta” -nak hívják, és a klub egyes munkatársai ugyanezen moniker által is hivatkoznak rá. “Igen, örülök ennek” – mondta Foden nevetve, amikor elmondták a Bet365 rajongók becenevét neki. “De Iniesta, gyerünk, ő egy másik bolygón van, tehát ahhoz, hogy hatalmasnak hívjanak, sokat jelent.” A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg napi futball e-mailünket.

Foden , aki első városi célját “hihetetlen érzésnek” nevezte, azt mondta, hogy egész idő alatt javul azáltal, hogy a világ egyik legjobb középpályájával együtt dolgozik. „Kevin De Bruyne és David Silva kedvelőivel, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én, minden nap megtanulom őket. Figyelembe véve, amit csinálnak, valóban játékosként hívtam fel.A Pep-kel való együttműködés nagyban hozzájárult a játékom nagy részéhez, és tovább hozta. ”

Foden a Premier League labdarúgójában csak 29 perce játszott ebben a szezonban, de elismeri, hogy meg kell szüntetnie az idejét. “Nem kell rohanni” – mondta. „Pep tudja, mit csinál, a megfelelő időben játszani fogok. Jó a fiatal játékosok bevezetésében, ezt már Bet365 karrierje során is megtette. Tehát türelmesnek kell lennem. Még mindig fiatal vagyok, és még mindig élvezem a jelenlétet és a tanulást. ”