Odell Beckham Jr: A New Orleans-i rendõrség szerint a fenék-csapás parancs csökkent

Uncategorized

A Cleveland Browns széles vevőjének, Odell Beckham Jr-nek a téves egyszerű akkumulátoros parancsot visszavonták – állította szombaton a New Orleans-i rendőrség. azt mutatják, hogy Beckham egy biztonsági tiszt fenékét csapja le az öltözőben lévő LSU, a játékos régi kollégiumának győzelmi ünnepségén, a hétfő esti nemzeti bajnokság meccse után a Superdome-ban. szivarozás, a Superdome-ban tilos tevékenység. A hatóságok állítólag figyelmeztették őket őrizetbe vételükre.

A Twitteren elérhető 27 másodperces videóban biztonsági szolgálatot tettek láthatóan egy LSU játékos felett, aki az öltözőben ült.A tiszt úgy tűnik, hogy a pad körül keres, és a padlóra mutat. Már hallható, hogy egy „égési jelről” beszélünk, mielőtt Beckham hátulról közeledik, és úgy tűnik, hogy csapódik hátuljára. a New Orleans-i rendőrség nyilvános információs hivatala közölte egy e-mailben.Complex Sports (@ComplexSports) Odell tényleg leverte a zsarut ???? pic.twitter.com/KVNijqK3bM, 2020. január 15.Az LSU atlétikai szóvivője, Michael Bonnette szerint a kezdeti információk szerint Beckham „újdíjakat” bocsátott ki, ám a további vizsgálatok azt mutatták, hogy valódi pénzt adott el.

Az NCAA nem engedélyezi a játékosoknak, hogy pénzbeli ellátásokat kapjanak – ez a szabály az, hogy megakadályozzák az intézményeket abban, hogy tehetségeket vonzzanak a közvetlen vagy közvetett kifizetések ígérete révén.

Beckham, 27 éves, az LSU főszereplője volt 2011 és 2013 között, és a New York-i óriások első körében választották ki. Ezután Clevelandbe kereskedtek.

A háromszoros Pro Bowler a szezon nagy részében olyan sérült sérüléssel játszott, amely műtétet igényelhet. Még mindig mind a 16 játékban játszott, és 74 fogással befejezte 1035 yardot.Ennek ellenére mindössze négy érintéses volt, a teljes szezonban a legkevesebb.

Az NFL bámult Beckhamnek a bámulatos Beckhamért, hogy egy játék során drága órát visel, ezért a tisztviselők felkérték, hogy cserélje bukósisak viselőjét és bilincsét. Ez nem felel meg a bajnoki szabályoknak.

A szezon végén, mivel a böngészők estek a rájátszásba, Beckham elutasította a jelentéseket, amelyekben az ellenfeleknek szólította, hogy „jöjjenek hozzám”. Beckham azt mondta, hogy nem szándékozik elhagyni a Browns-t, és elkötelezte magát amellett, hogy segítsen nekik nyerni, miközben Jarvis Landry, a legjobb barátja és a korábbi főiskolai csapattársa mellett játszik.