Nincs hely Klemmernek: Az NSW edzője védi a csillag kizárását a származási állam 3-ból

Uncategorized

Az NSW edzője, Brad Fittler megvédte annak döntését, hogy figyelmen kívül hagyja David Klemmert a Származási Állam döntőjében, mondván, hogy pusztán a két játékuk diadalmasságuk miatt jött létre. Fittler megerősítette, hogy Klemmer készenléti állapotban van a Tariq Sims tűzjelző számára, aki kedden este a második fokozatú veszélyes kapcsolatfelvételt vitatja az NRL igazságszolgáltatásában. De ha nyer, Klemmernek látványos távolléte lesz az ANZ stadionon július 10-én.

“Nehéz volt, mert szeretjük Klem-et. Szeretjük, amit szól. Ez egyike azoknak a vitáknak, amelyek kemények voltak, de megkönnyítette ”- mondta Fittler. – Reakciója olyan frissítő volt. Csak a legjobbakat kívánta Tariqnak. Azt mondta, ha megkapja a lehetőséget, akkor nagyon szereti, ha újra táborba kerül.Ezért is tagja annak a csapatnak, Unibet amelyben játszik, mert csak imádja a rögbi bajnokságot, és megérti a csapatot. ” A Super League-nek át kell vennie az NRL vezetőjét és elő kell mozdítania a nemzetközi mérkőzéseket. Tovább

Klemmer vitathatatlanul a Blues legjobb játékosa volt az első játékban, 147 méteres labdát hordozva, és vonalszakadást hozva annak ellenére, hogy a játék elején csuklója megtört. . Az első stintje annyira jó volt, hogy Fittler egyenesen 50 percig játszotta, ám ellentmondásosan hagyta a padon a verseny hátralévő részében.

A Newcastle-i támaszpont szinte megállíthatatlannak bizonyult Brisbane elleni visszatérésében múlt szombaton, amikor egy 210 méteres játékmagasságot és 34 felszerelést végzett.Fittler mégis úgy döntött, hogy hű marad a perthi Queensland-et pumpáló oldal Unibet felé, beleértve a Klemmer Knights csapattársát Daniel Saifitiben.

„Nagyon jó munkát végzett nekünk. Különleges szerepe van, és abszolút tökéletes volt abban, amit tett – mondta Fittler. „Aztán elment, és igazán jó munkát végzett Brisbane ellen, a nagy előrecsomag ellen, és jól alátámasztotta. Nagyon nehéz volt átváltani. (Ez volt) pusztán úgy, ahogyan csinálták ott (Perthben). Ahogy együtt dolgoztak. A mutató az, ahogy egymás mellett dolgoztak. ”

Sims forró vízben van egy késő lövés miatt, melyet az észak-Queenslandi csillag, Michael Morgan mutatott, és ez a játék hátralévő részében hátráltatta őt St George Illawarra.Kevesebb, mint egy hét eltelte után az NRL arra utasította tisztviselőit, hogy használják a sin-bin-t mind a késői ütések, mind a zúzóberendezések céljára. Fittler biztos abban, hogy Sims sikeresen legyőzi a vádat.

„Tudom, hogy megpróbálnak állást foglalni a játékban, és mindenki megérti az álláspontot. Nem vagyok biztos abban, hogy ez a megoldás ott, ahol meg Unibet kell tenni – mondta. „A legjobbakat kívánjuk neki. Remélhetőleg Michael Morgan rendben van.De tekintettel a pályára, hogy volt idejük megvizsgálni, a videó bírók és a játékvezetők helyesnek találták, hogy még büntetést sem ítéljenek meg. ”

Időközben a sérülést szenvedett Queensland a Corey Normant és Christian Welch-et nevezi ki származási államának, aki július 10-én debütál Sydney-ben.

Kevin Walters edző hétfőn három játékot nevezett ki. század ábécé sorrendben, de a Szent György Illawarra Normánját a Maroons hátsó részének felére állítják, amelyet az 1. számú után alakítottak át, miután Kalyn Ponga borjúsérülést szenvedett és kizárták.

Queenslandnek is lesz egy új kilátáscsomag Brisbane-nél, Joe Ofahengaue-val térd sérüléstől visszatérve, és Melbourne prop Welch-ével debütálni.Canterbury Dylan Napa és Gold Coast Jarrod Wallace elvesztek.

A zsűri még nem döntött arról, hogy ki teljes helyben Ponga helyét öt nyolcadik Cameron Munsterrel vagy Michael Morgan állítólagos központjával állítja be. Norman-ot Dally Cherry-Evans százados kapitányának heverik a felére, és ezzel egy 27-éves férfi számára komoly fordulatot állítottak elő. 20 000 dolláros bírságot kapott az Origin külsõ részén, és a 2016. évi szezon utolsó nyolc hétig felfüggesztették számos bűncselekmény miatt – ideértve a kábítószer-birtoklás iránti bûnösnek nyilvánítását is, bár az ítéletét fellebbezés alapján megsemmisítették.

Norman a Parramatta-ból a Dragons-ba való áttérés óta a legmagasabb rangú formában szerepelt, így a 2010. évi debütálása óta elért első Origin bólintja a 180 NRL-játék után. Norman a Maroons kibővített csapatának tagja volt a második játékban Perth-ben.A 24 éves Welch várhatóan a Wallace helyett debütálja az Originjét a padról.

Ofahengaue visszatér a csapathoz, miután hiányzott Queensland 38-6-os veszteségéből az NSW-hez térdgörgéssel, és azt javasolják, hogy Napa helyére lépjen. a kezdő első sor. A Napa bulldog-végrehajtó szerencsétlen mulasztásnak tűnik. Legyőzte a törött Unibet csuklóját, hogy Queensland számára elinduljon a második játékban, de Walters mindössze 23 perces játékidőre korlátozta.

Napa és Wallace fizetett az árért a Queensland csomag mélységi játékának két játékkijelzőjéből, amelyben csak egy maroons volt. előre – hátsó evező Felise Kaufusi – 100 métert futott.