Mi a következő a Wigan és Warrington után a Super League Grand Final után?

Uncategorized

A tavaly Cas felfedezte, hogy minden héten lehetetlennek látszik, hogy elviselhetetlen legyen, és az első bajnokságuknak számított. Ez a sors megdöbbentette St Helens-t is, de legalábbis nem a legszebb színpadokon, ami az Old Trafford-i Grand Final. A St Helens-nek most csak egy címet kell bemutatnia az elmúlt évtizedben, ahol szinte mindig versenyképesek voltak.Ezzel szemben Wane 28. trófeája volt, mint Wigan alkalmazottja, 66. a 27 év óta, amikor debütált a Barrow-ban, 1981-ben, csak 17 éves korában.

Sokkal többet tettünk a Wigan városának győzelmére, a Wane által rendezett produkció végső előadására, Sean O’Loughlin, Dom Manfredi, a saját lázárjuk, a helyi lószarvák főszereplőjére. Sutton és Sam Tomkins, az örökbefogadott fiúk által játszott csodálatos szerepekkel: Yorkshireman John Bateman és veterán Kiwi Thomas Leuluai.

De ennek a diadalnak több volt, mint Wigan. Mintha a József bácsikának legmagasabb szintje lenne az évek óta a városban, különféle out-of-towers-eket tettek fel kiválóan.Mindent megadtak a cseresznye-fehérnek, akár ex-szentek (Joe Greenwood), akár Dél-Walesben nőttek fel (Ben Flower, a 2014-es borzalmaktól teljesen megváltották), Hemel (a hibás Dan Sarginson), vagy a Greenwich Meridian (Tony Clubb, a Wane-inkarnátum) által. A Clubb borzalmas, nehézsúlyú tag-csapatot alakított ki, amely alig vásárolt Romain Navarrete-t. A francia rögbi bajnokságot a Pia Donkeys tizenéves korában dobta be a Navarrete – a „projekt” aláírása – Wigan-ba jött Limoux és Hemel Stags segítségével, miután a kulcsfontosságú hiteleket a katalánoknak és Swintonnak adta, mielőtt a résztvevőket megnézte. A show.Klasszikus Wane-alkotás. Mike Cooper és Chris Hill nem érdemeltek elveszíteni, de csapattársaik támogatása nélkül mindegyikük nem zárult be a Grand Final győztes gyűrűje nélkül. Ben Westwood és Kevin Brown veteránjai, akik bizarr módon játszanak az első nagy döntőjében, amikor a nap elkezdett kitűzni a jó karrierjétől.Nagyszerű játékosok elhagyták az arany dicsőséget, a középszerűeket évente felajánlják a tehetséges csapattársaknak köszönhetően. két ütés-részeg nehézsúly volt a quicksandon keresztül. De fiatal tehetségük van, és Steve Price edzőjét keresik, hogy segítsen a Cronulla Sharks 50 éves aszályának megszüntetésében néhány évvel ezelőtt. Legalább aggasztóan elit csoportba törtek: mindössze öt klub jutott el az utolsó tucat évben a Grand Final-hoz, hét a Super League-i ​​korszakban.Az elmúlt három évben az egyik versenyző sokkoló szezonban követte a Grand Final megjelenését, és küzdött a selejtezők között.Wane, Tomkins és Bateman nélkül a 2019-es top-nyolc finomság csak a pályára állhat. Manfredi: a sérülésektől és a HGV-ktől a Wigan’s Grand Final győzelemig | Aaron Bower BővebbenClubcall: London Broncos

A szüreti Million Pound Game győzelmét követően a Broncosnak most egy másik nyúlat kell húznia egy kalapból, és összeállítania egy csapatot, amely a következő szezonban nem lesz a legrosszabb.

Csak a Broncos promóciós hőseinek csak egy tucatnyi igazán tudja, hogy mi a helyzet a Super League-ben, de a Million Pound Game férfi játékos, Alex Walker, Skócia csapattársa, Ben Hellewell, Eddie Battye és a romboló labda egy kicsit megduplázódik, hogy megtudja.

A Broncos jól fog találni sok jobb játékost, akik nem sérültek.Még a megszállt Super League klub – Widnes – szokásos célpiacai is újra aláírták a legjobb tehetségüket, bár Lloyd White-i kurva logikusan helyettesíti James Cunningham-t, ha még mindig Londonból távozik.

A jelenlegi a csapat lényegében a szükségszerűség és a választás révén is érintetlen marad, így a csapatszellem kulcsfontosságú lesz, amit Danny Ward újonc edzője bővelkedett. Lehetséges, hogy a játékosok éhesebbek lesznek, mint a jelenlegi csoport. Külföldi kvóta

Mivel a katalánok a júniusi barcelonai Camp Nou-ban szeretnének Wigan-t fogadni, jó lenne, ha Spanyolország még mindig a 2021-es Rugby League-i ​​helyszínre lépett Világbajnokság. Ehhez nyomon kell követniük Euro B győzelmüket Valenciában Oroszországban Szerbiában.Az elmúlt szombaton elvesztették az oroszországi szerbeket, akik mindhárom reményét életre keltették Angliába. Rugby-bajnokság: Új-Zéland vége Ausztrália nyereménysorának Tovább a sérült Luke Gale és Sam Burgess – és fél tucatnyi csendes-óceáni lovagállománnyal – Angliával, Franciaországban, Leigh-ben, szerdán este. Ez minden bizonnyal jobb teszt lenne, ha egy nagy és zsúfolt tömeg előtt játszott volna Dél-Franciaországban, vagy akár Londonban, ahol Angliában öt évig lehet játszani!

Franciaország Európa-bajnokságra készül Anglia nélkül, akiknél 2019-ben nem valószínű, hogy középtávú tesztet hajtanak végre. Egy hat csapat euró, amely három játékot indított a júniusi NRL nemzetközi szünetben, és ősszel becsomagolva lehetővé tenné, hogy Anglia részt vegyen.Legalább az NRL vezetése olvassa ezt a blogot: azt akarják, hogy egy óceáni kupa induljon jövő év júniusában, és októberben fejeződjön be. Ötödik és utolsó

Első európai bajnoki csapatuk alapján úgy tűnik, hogy Írország lágyult a kiválasztási álláspontjukat. Stuart Littler új edzője Liam Finn kapitányt és egy angol nyelvű profi csoportot tartott csak néhány héttel azután, hogy Mark Aston kilépett, azt állítva, hogy „figyelmen kívül hagyta, tiszteletben tartotta, jól és valóban megcsonkította” az RLI azon döntése alapján, hogy „örökségük többségét” Játékosok. Az RLI szándékában áll egy tucat hazai játékost kiválasztani a végső csapatukban, nem pedig hat RLEF-szabálynak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *