Mely korábbi profik játszottak vasárnap bajnokságot visszavonulása után?

Uncategorized

A liniment olaj illata és az az izgalom, hogy egy másnapos középhátvéd szinte kettéhasítja, úgy tűnik, meglehetősen nagy vonzerőt jelent a volt profik számára, mivel az évek során néhányan jelentkeztek a vasárnapi csapatoknál. “Emlékszem, hogy Julio Arca, korábban Sunderlandből és Middlesborough-ból származott, a helyi csapatában, a Willow Pond FC csapatában játszott Sunderlandben egy ideig, miután 2013-ban visszavonult.” – írja Robert Kelly. “Később a South Shields csapatában játszott magasabb színvonalon.”

Ali Tabari mehet egyet jobban. Volt Premier League-játékosát egy korábbi Premier League-játékos irányítja Warwickshire zsetonjelölt mezején. „Barátom egészen a közelmúltig egy csapatban játszott a Solihull közelében, amelynek kapitánya Stiliyan Petrov volt, és amelyet David Busst irányított.Legfőbb riválisuk a bajnokságban egy Lee Carsley-t tartalmazó csapat volt (miután ellene játszott, megerősítem, hogy ő egy abszolút fenevad!) Mindez örül, hogy felhagytam a tizenegyesével, amikor megtettem. ”Úgy gondolják, hogy mindennek vége: volt futballisták életben a végső síp után. További információ

Biztosan Monica Star volt a rivális csapat FC, Ali. Négy korábbi Premier League-játékosból álló csapatot állítottak be: Carsley, Lee Hendrie, Darren Byfield és Paul Devlin. A klub Twitter-oldala azzal büszkélkedik, hogy „négyszeres nyertesek”.Nem kis meglepetés, hogy ezzel a felállással vezetik a Central Warwickshire 35 év feletti bajnokságát.

„Bár technikailag nem a vasárnapi bajnokság, a Manchester City korábbi szélsője, Martin Petrov a Torpedo Chorlton csapatához érkezett, szombaton, de teljes egészében. amatőr csapat a saját piramison kívül ”- számol be Matthew Durrant. “Jelenléte nem akadályozta meg őket abban, hogy 4-1-es vereséget szenvedjenek, pedig meg is szerezte ezt az őszibarackot.”

2017 szeptemberében a Stoke korábbi támadója, Ricardo Fuller a Grange Park Rangers csapatában játszott [a Potteries második osztályában]. és kerületi bajnokság]. Későn jelent meg, tizenegyest szerzett, majd korán távozott, hogy megnézze fia játékát a szomszédos pályán.Chris Waddle, a Marseille és a Sheffield Wednesday egyik szélsője visszavonulása után hozta mozdulatait és trükkjeit a Meadowhall Sheffield & District Vasárnapi Labdarúgó Ligába, rendszeresen játszott a Brunsmeer Athletic csapatában. Az északi megyei Keleti Ligában (a piramis 10. szintje) a Hallam FC-be is bekerült, amikor már jó ötvenéves volt. “Csapatom egy vasárnapi társadalmi bajnokságban játszik Kuala Lumpurban” – kezdi Nick Williamson. – Normális, ha végignézel, hogy ki az ellenkező számod. Egy adott mérkőzésen én is így tettem – és láttam, hogy George Boateng beáll a KL Galaxy-hoz. Ugyanabban a bajnokságban szerepelt Kevin Cooper (Stockport, Wolves, Cardiff) és Paul Parker. ” Azt hiszem, nehéz délutánod volt, Nick. Túl unalmas a felére

Ez nem egyedi.Jó néhány e-mailt kaptunk olyan olvasóktól, akik emlékezhetnek a távolról sem emlékezetes MOTD-kiemelésekre. Itt van Glen Cheney: „Még az 1960-as évek elején a Sheffield United a Fulhamben játszott, és a Nap meccse szerint az első félidő olyan rossz volt, hogy csak a második félidőben mutatták be a legfontosabbakat. Azokban a napokban csak két játékkal foglalkoztak. ”

John Sandford hozzáteszi:„ Úgy tűnik, úgy emlékszem, akár 1969-ben, akár 1970-ben a MOTD kihagyta a Chelsea v Wolves első felét, mivel nem sok minden történt.A második félidő élénkebb lett, 2–2-re végződött. ”

„ 1971-ben, amikor a Portsmouth az Arsenalt fogadta az FA-kupa negyedik fordulójában, a MOTD csak az Arsenal kapuját mutatta meg az első félidőtől, majd kibővített kiemeléseket mutatott be a másodikból ”- írja Dave Lee. „Mentség volt, hogy az első félidőben semmi sok nem történt a kapu mellett, és nagy izgalmat kellett elérni attól, hogy Pompey a másodikban könyörtelenül támadott, végül Mike Trebilcock révén megragadta az egyenlítést. Nem emlékszem Jimmy Hill pontos szavaira, hogy megmagyarázza az indoklást, de emlékszem, hogy így fejezte be: “És milyen második fele volt!”

Ami a Lineker-történetet illeti…Niki Halsey (@ NikiHalsey76) A játék, ahol Lineker egyenesen a második félidőre vágott, Birmingham v Fulham volt. Valójában fogalmam sincs, honnan tudom ezt.Gondolom, ez volt az a játék, amely 2–1-re végzett a Fulham csapatán január 05-én, mivel az összes gól a második félidőben volt. 2019. október 4. Elméletileg most több mint 100 meccset játszik egy szezonban.

Nem veszem figyelembe, hogy kétnél több csapat is ugyanazon pontokon / GD / fegyelmi nyilvántartáson stb. juthat, közvetlenül a rájátszás szélén – erre utal a 9.8. szabály, amikor kimondja, hogy „játék vagy játékok” felhasználhatók a végpozíciók elkülönítésére.Ez azt jelentheti, hogy három, négy vagy akár öt csapat szintre kerül – és körmérkőzéssel elválasztja őket (100 játékot adva nekünk).

“Azonban (elméletileg) nincs semmi, ami megállíthat A bajnokság minden meccsén 0–0-ra végződik, vagyis minden bajnoki helyet (beleértve a rájátszást is) körmérkőzéssel kell eldönteni – azaz 23 extra meccset, de ezen a ponton azt gondolom, hogy talán kissé buták leszünk… ” Tudásarchívum

Nos, kedves, Robin. Akár hiszed, akár nem, korábban is megtették. Egy 11 éves fiatalember, Steve Cromley 2003 januárjában az egyik félben hárommal gazdálkodott a Warwickshire-i Ash Green Unitednél, és ezzel helyet foglalt a Guinness Rekordok Könyvében. Megvert egy másik ostorcsapót, a somerseti Daniel White-ot, aki 90 perc alatt hármat szerzett.De ezt a teljesítményt később is elfojtották…

„Az általam támogatott csapat, a West Didsbury és a Chorlton AFC az északnyugati megyei labdarúgó-bajnokság első déli részlegén játszik – amely a négy kardinális irányból hármat tartalmaz a nevében . Az északi Premier League délkeleti részlege meg tud felelni ennek, de még nem találtam bajnokságot mind a négy irányba – van-e ilyen ”- kérdezi Matthew Durrant.Joe Turner (@ Chadderz1993) Leon Clarke-val debütál a Premier League-ben 34 éves a Sheffield Unitednél a Liverpool ellen; ki a legidősebb debütáló egy felső osztályban? 2019. október 8.Scott (@scottnwebster) Mi a legtávolabbi távolság, amelyet egy játékos holtversenyben szerzett?Scott 2019. október 8.

“A Beth England Brazília elleni szombati gólja után nem tudtam nem csodálkozni: ki a legsikeresebb góllövő a nemzetközi futballban, aki megosztja nevét az általuk képviselt országgal?” csodálkozik Joe Reaney. Jack Tanner (@mrjacktanner) Valaha okozott-e egy futballklub igazgatója / tulajdonosa akkora diplomáciai eseményt, mint a jelenlegi China / Houston Rockets esés? 2019. október 8.