Joe Marchant megpróbálja lepelni a „Big Game 11” győzelmét Harlequins számára a darazsak felett

Uncategorized

Azt is javasolták, hogy köpjön a Wales-i nemzetközileg, bár ez nem egy Wasps állítása, amelyet a meccs után követtek el. “Nem tudom, történt-e köpködés, ezért nem tudom megjegyzést fűzni” – mondta David Rugby igazgatója. „Láttuk a bélyegzőt, és nincs szükségünk ilyenfajta szemétre a játékban, amely elég nehéz anélkül. Azt hittem, hogy túlmentünk ennél. ”

David Young ellentétes száma, Paul Gustard azt mondta, hogy úgy érezte, hogy Thomas Youngot is el lehetett küldeni a sinc-bin-hez, mert Ward tetteire reagált, amikor a földre lökte. . – Dave-t a földnek fecsegették – folytatta. „Nem voltam elégedett azzal, amit tettünk, és a héten szavaink lesznek vele, de nem láttam köpködni. Úgy gondoltam, hogy a Josike Bassett által készített Mike Brown levegőben lévő felszerelése felelőtlen.Mike a vállára landolt, és ezt nem akarja látni egy meccsen, mielőtt egy eladósorba kerülne. ”David Strettle biztosítja, hogy a Saracens visszatérjen a Worcester elleni győzelemhez. Bővebben

A hivatkozási tisztviselő kevés szabadidejük van vasárnap. A vége felé a játékvezető, Craig Maxwell-Keys azt mondta Charlie Mulchrone-nak, a Quins nap harmadik kapitányának, hogy szóljon Joe Marlerrel, és tájékoztassa, hogy a szóbeli röplabda ismétlése a bíróra irányult, miután egy scrum piros kártyát eredményez. A boldog új év kívánságait sokan nem gondoltak.

„A quinok ilyenek” – mondta Young. – Nagyon sok csapódás van az arcodban.Nem szabad hátrányos lépést tenniük ellenük. ”A darazsak viszont hátrafelé haladnak, hat mérkőzés során az ötödik Premiership-vereség legyőzi őket az alsó félbe, és elsősorban egy kiesési hulladék felé indul, mióta az Adams Parkban voltak és A felszámolástól számított perceken belül.

Leginkább itt domináltak, de csak 10 pont lejjebb tartása után.Quins Alex Dombrandt révén, 49 másodperc múlva végezte el a Premiership kampány leggyorsabb próbáját, miután a szélső átváltott Ward-nal átadásokat, miután rutinszerűen rutinszerűen becsapta a darabokat. Nem olyan régen a Wasps a legélesebb támadó játékot játszotta a Premiership-ben, de Danny Cipriani elment a Gloucesterbe, Jimmy Gopperth a szezon alatt van, Christian Wade megpróbál megtörni. be az amerikai futballba, és Dan Robson éppen visszatért a sérüléseihez.Ritkán bántalmaztak egy jól átfuttatott védelmet, és Gopperth távolléte megnehezítette új-zélandi Lima Sopoaga repülõhelyüket. Sale Steve Diamond a Gloucesterben szerzett gyõzelem után a médiafrakciókba ágyazódott tovább.

Francia klubok rájöttek, hogy az All Black aláírása nem garantált, hogy megtérül. Környezetük termékei: Sopoagát folyékonysággal és trükkökkel felfegyverkeztek, az egyik a kezéből kifutott, és megszabadította Bassett-t egy vonalvezetés után, de mélyen állt és gyakran messzire haladt háta mögött, és így a nyereségvonal szinte elérhetetlenné vált egy határozott védelem.

A Quins kétszer annyit próbált meg próbálkozni, mint a darazsak, és az egyik próbálkozásuk, amelyet befogadtak, a második félidőben, a 17. percben, hogy három pontot szerezzenek, közelről álltak, miután összegyűjtötték a söpredéket.Az ezután történt esemény rámutatott az oldalak közötti különbségre: A quins be volt kapcsolva és fókuszált, darazsak zavarosak és nem voltak példamutatók: Joe Launchbury térd sérüléstől való felépülés után játszott, de nyakgörcsöt szenvedett.

< p> A fegyelem, a kezelés és a döntéshozatal elrontotta a darazsokat, és hamarosan visszatértek az eseményekbe, csak Elliot Daly büntetést tett a labda földre dobása miatt. Egy újabb büntetés következett, és Danny Care, miután a három pont helyett a kimenetet választotta, hagyta, hogy a védelem felrobbant, mielőtt Joe Marchant gólt szerzett.

Sopoaga büntetése, 12 perc múlva, Waspónak nyújtott bónuszt. pont, de többnek kellett volna lennie. Végig támadtak, ugyanazokat a hibákat követve el.A quinok a negyedikre emelkedtek, és valami katonai módon álltak fel, mindegyik köpött és polírozott. Felosztás: iratkozzon fel és kapja meg heti rögbi szakszervezeti e-mailünket.