David Beckham MLS csapata végre elindul, de érdekli-e Miami?

Uncategorized

Kétezer, kétszázhatvan nappal azután, hogy David Beckham Miamibe megérkezett, ígéretesen létrehozni a Major League Soccer csapatot, végre futball lesz.

Miami Club Internacional de Fútbol – vagy az Inter Miami – Vasárnap fogja játszani első versenyjátékát, miután hat éven át engedetlen (és folyamatban lévő) csapkodást folytatott a stadion telek, a befektetési tőke és az MLS főnökeinek arra irányuló vágyak után, hogy ne húzzák a dugaszt a teljes projektre.

A liga 25. franchise, amely részben az egykori angliai kapitány tulajdonában áll, Kaliforniába utazik, hogy a függönyölőnek játssza a Los Angeles FC-t, majd a DC United felé indul, mielőtt március 14-én házigazdaként fogadja az LA Galaxy otthoni nyitóját.

< p> Beckham sokkoló döntése, hogy mindössze 31 éves korában jelentkezik a Galaxisra, vezetett minket ide.Játékszerződésében szerepelt egy új MLS franchise vásárlási lehetősége mindössze 25 millió dollárért, amikor a jelenlegi becslések szerint 325 millió dollár körül járnak. Helyezte a bajnokságot a térképre, és az arany jegyét az aranyos tudod melletti mellé dobta.

Miami volt az egyetlen választás az új csapat számára – mondta a középpályás, amikor 2014 januárjában felrobbant és könnyű belátni, hogy miért. A kezdeti Miami Beckham United csoport azt tervezte, hogy elindítja a 2018-as MLS-szezonot egy vadonatúj, 25 000 férőhelyes stadionon, Amerika egyik leghíresebb városának csillogó belvárosi vízpartján.David Beckham reméli, hogy az MLS kihívást jelenthet az európai ligák számára a következő 10 évben.

Az önkormányzat „megígérte” a csoport elsődleges ingatlanát egy 100% -ban magánfinanszírozású stadion számára.A szurkolók, akiket 2001 óta éri a profi labdarúgó-válogatott, az európai stílusú mérkőzésre indulnak egy arénába, ahonnan a Miami látképe látható. Csodálatosnak tűnt és hangzott. Ez szintén teljes indíték nélküli volt.

A hatalmas hajózási vonalak kifogásainak és a stadionprojektekkel kapcsolatos politikai aggodalmaknak köszönhetően, Miami belvárosa gyorsan eltűnt a napirendről. Valójában így van Miami, egyelőre. Az Inter Miami 35 mérföldre Fort Lauderdale-ben kezdődik a nyitószezonban, egy sietve felépített, 18 000 férőhelyes stadionon, a csapat edzőkomplexumának közelében.

A csapat állandó otthont szeretne építeni egy golfpályára. a Miami Nemzetközi Repülőtér közelében. A 25 000 férőhelyes stadion 2022-re készen állhat, de a bérleti szerződés még folyamatban van, és maga a föld arzénszennyeződött.És tovább megyünk.

A Freedom Park projekt akkor jött létre, amikor a csapat elhagyta a nehezen megnyert, „utolsó esélyt” mutató tételt a város 2018-ban elbűvölő Overtown negyedében. a Marlins Park baseball-aréna megállapodásra került a városgal, még azelőtt, hogy azt is lehagyták volna. az új otthon. Még 2015-ben az MLS türelmét vesztette a zsákutcából. Don Garber biztos a májusban mondta a Goal.com-nak: „Úgy gondolom, hogy lehetőségünk van Miamiban tartózkodni, de ennek igaznak kell lennie.Csak azért, mert egy lehetőség létezik, nem azt jelenti, hogy lezárjuk ezt az üzletet, mert biztosak akarunk lenni abban, hogy minden új csapatnak lehetősége van sikerre. ”

Amikor az akadályok leküzdhetetlennek tűntek. , új beruházás az építőipari mágusoktól és a Miami bennszülöttektől, Jorge (ma vezető ügyvezető tulajdonos) és Jose Mas új lendületet adott és meggyőzte az MLS-t, hogy 2018 januárjában hivatalosan odaítélje a Miami franchise-t.

azt mondta: “ez nem fog megtörténni. Túl nehéz. Túl sok ütés van az úton. “De nem adom fel” – mondta akkoriban egy érzelmi Beckham.

Mit számíthatunk az Inter Miamitól, a labdarúgó-válogatottól?Először Diego Alonso, egy 44 éves uruguayi kezeli őket, aki a Mexikói Liga MX-ben Monterrey és Pachucával edzőként élvezi a Concacaf Bajnokok Ligája edzését. Az elmúlt szeptemberben elbocsátották.

Beckham, a foci műveletek elnöke és Paul McDonough (az Atlanta United bérbeadott) sportigazgatója, úgy véli, hogy nagy névre vár.

„Úgy gondolom, hogy Miaminak csillagokra van szüksége” – mondta Beckham egy olyan rendezvényen, amely két évvel ezelőtt a franchise gumibélyegzésére szolgált. „Meg kell ismernie a közönséget, és Miami azt várhatja el, hogy hozzunk létre egy csillagot. Ezt tervezzük. ”

Minden ilyen aláírással jövedelmező kijelölt játékos-üzlet jön létre.Minden egyes MLS-csapat aláírhat három játékost, akiknek fizetése nem számít bele a csapat teljes felső határába (5,3 millió dollár 2020-ban). Megfelelően Beckham Rule-nek hívták, mert az LA Galaxyhoz való csatlakozáshoz szükséges bére miatt az a célja, hogy segítse a klubokat az Európában a labdarúgó szuperhatalmakkal való versenyben.

Egy helyet már kiosztottak a támadó középpályás Rodolfo Pizarro ellen. , aki Alonso alatt játszott a Monterrey-ben, és Mexikó már 25-szerese. A szezon előtti barátságos módon szerezte a csapat első gólját, és 26 éves korában még mindig karrierje feljebb esik. Argentína a 20 év alatti szélső Matias Pellegrini második DP helyszíne. A harmadik nyitva marad, de kinek?Fontos, hogy fontos lesz.

Annak ellenére, hogy a professzionális labdarúgó-csapat a helyi lelkesedéssel rendelkezik (a Déli Légió csoportnak Miami MLS szurkolói klubja volt, mielőtt Beckham még az ötletet lebegtette), ez egy eseményváros. / p>

Az otthoni nyitónak szóló jegyek elfogytak, mielőtt az általános eladást elérnék, de az újdonság, hogy egy csapat – akár a globális szupersztár tulajdonosa is – elveszik, ha az Inter Miami rosszul teljesít.

Amint maga Beckham elismeri, az Inter Miami-nek jól ismert, izgalmas játékosokra lesz szüksége, akik versenyképes csapatban játszanak, hogy sikeresek legyenek. Még a szeretett, de a szomorú Miami Dolphins sem védi a rajongóit a pénztárcájukról.

A klub nem veszíti el, hogy a hivatásos foci itt már megbukott, amikor a Miami Fusion MLS csapata 2001-ben összegyűlt. .De ez is egy másik korszak volt. „Nagyon sok traumán ment keresztül, és valószínűleg közelebb álltunk a bajnokság lezárásához, mint a legtöbb ember rájön” – mondta Don Garber biztos a 2018-os Guardian-nek.

Beckham érkezése segített a bajnokság újjászületésében, és az MLS népszerűsége tovább növekszik. , a fő mutatók között. A 2018-as szezon során az MLS átlagos látogatottsága (21 358) a nyolcadik volt a világon, enyhén lefutva Franciaország Ligue 1-jét (21 556) és Olaszország Serie A-ját (22 967).A megállíthatatlan amerikai női csapatnak és a Premier League, a La Liga, a Bundesliga és az MLS széles kínálatának köszönhetően az Egyesült Államok TV-jén sokkal több ember néz otthon focit.

Az Inter Miami számára azonban még a egy futball-őrült spanyol közösség, akinek a csapatot nevezték, nem lesz elég a sport iránti fokozott étvágyra támaszkodni. A helyi közösség bevonása kulcsfontosságú a büntetőjövők jövőbeni tartása szempontjából.

A Miami Heat kosárlabda csapata mindig is rendkívül jól teljesített. Az eredmény egy hűséges rajongói bázis, annak ellenére, hogy a legutóbbi átmeneti szezonokon a csapat elmulasztotta a rájátszást. Az Inter korai jelei is jók.A klub elkötelezte magát amellett, hogy világszínvonalú akadémiát építsen a fiatal fiatal játékosok számára, és hat akadémiacsapat már játszik játékokat.

De ezt a rokonságérzetet előmozdítani nehéz lesz, míg az Inter Miami-nak egy megállóban kell játszania. -gap stadion, egy teljesen más város utcai területén, legalább két évig. A kérdés az, hogy a név ellenére a Miami rajongók úgy érzik, hogy ez valóban a csapatuk?