Csak a 644 nappal a nagy Európa 2020 kezdete előtt

Uncategorized

Több mint 20 év telt el azóta, hogy Anglia és Spanyolország versenyképes labdarúgó-mérkőzést játszott, két évtized alatt, amikor Spanyolország jó lett, jó maradt, majd abbahagyta elég jó játékokat, míg Anglia ügyesen elkerülte velük való találkozást bármilyen jelentőségű játékban, részben a sorsoláson bekövetkezett némi szerencse miatt, de elsősorban annak az egyszerű, mégis hatékony taktikának köszönhetően, hogy nem sikerült elérni bármely nagyobb verseny utóbbi szakaszát.

Hogyan fordultak el az árapályok. Spanyolország alkalmazta ezt a tréfát azért, hogy elkerülje az félelmetes elődöntőt az angolokkal az idei világbajnokságon – egy olyan mérkőzésen, amelyet akkor kellett volna játszaniuk, hacsak nem veszítenek Oroszországnak, hanem Horvátországot legyőzik. De ezen a hétvégén a futás megáll, egyfajta.Az Uefa Nemzetek Ligája csoportrésze nem pontosan a sport csúcspontja, de ellentétben az utóbbi hét találkozással, amely az Euro ’96-ra nyúlik vissza, ez egy olyan játék, amelyet a történelemkönyvekben valami másnel rögzítenek, mint az [FR] a gólvonal után. .

Gareth Southgate minden bizonnyal komolyan veszi a játékot, mivel a figyelme az Euro 2020-ra vált. Az angliai edző azt javasolta, hogy valószínűtlen, hogy válasszon egy olyan csapatot, amely jelentősen különbözik attól, amely a negyedik helyezett dicsőségbe vonult. Oroszország. Alig 1800 perc (plusz leállások) a játékidőnek. Csak a 644 nappal a nagy beindulás előtt.A legjobb, ha nem pazarolja az idejét az új dolgokra nézve, Gareth! Anglia arra készül, hogy szembenézzen a valósággal a szent Idézi álom meghökkentése után Barney Ronay Bővebben

Az Új-Anglia most reménykedéssel megy a Spanyolország elleni bajnokságba. „Az a haladás, amelyet az elkövetkező néhány évben el akarunk érni, az, hogy képes legyőzni Spanyolország kedvelőit” – megdöbbent Southgate. „A versenyek történelmileg nem igazán csinálták ezt. Tehát ideális esetben el kellett volna indítanunk a következő eurót, hogy a világ egyik legjobb csapataként rangsoroljuk, és ezeknek a csapatoknak a legyőzött eredményei vannak.Ez a fajta teszt, amelyre szükségünk van. ”

A Fiver a mondat végéhez egészítené az„ a lehető leghosszabb ideig elhúzódni, és ideális esetben soha semmilyen szembe nem kerül ”szavakat, de aztán a Fiver nem a legjobb nemzetközi menedzser. „Minden játékban, amelyet a legfelsõbb nemzetek ellen játszottunk, annyit tanultunk” – tette hozzá Southgate. „Kevesebb csapattal játszhat, győzelmeket és jó teljesítményt szerezhet, de nem sokat tanulhat.”

Anglia öt veszített, és Spanyolországgal az elmúlt 20 évben hét barátságából csak egyet nyert. Southgate azt mondja, hogy akar valamit megtanulni, de amit esetleg felvette Anglia örömteli felvonulása közben a világbajnokság elődöntőjére, az az, hogy gyakran sokkal szórakoztatóbb a kevésbé csapatokkal játszani. A NAP KÍVÁSA

„Még egyetlen hívásunk sem volt.Teljesen figyelmen kívül hagyta a játékosokat és még a klubokat is. A viselkedése szörnyű volt, de nagyon hasonló Javier Tebashoz: nagyon hiányzott tisztelet. Őszintén szólva, ő durva. Amit aláírt, értéktelen. Engedélyünk nélkül nem jelent semmit, így látni fogjuk, mi történik. ”

A spanyol FA tisztségviselője, honcho Luis Rubiales közvetlenül a csípőről lőtte a La Liga elnök, Javier Tebas játékterveit – valószínűleg a Girona vs Barcelona – az Egyesült Államokban ebben a szezonban. Facebook Twitter Pinterest Luis Rubiales: egyenes beszéd. Fénykép: Getty Images TÁMOGATÁS A GUARDIAN

A Guardian átgondolt, alapos újságírását készíteni [az a cucc, amelyet általában nem találunk ebben az e-mailben, nyilvánvalóan – a Fiver Ed] drága, de támogatni nem. Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket.Cserébe remélhetőleg megszabadíthatunk Önt az a fajta tudás, amely kissé kevésbé figyelmen kívül hagyja a hangot azokban a forró reaktív gegenpress beszélgetésekben, amelyekben élvezi. És ha úgy gondolja, hogy élvezetünk [újra, stb. És így tovább – Fiver Ed], kérjük, segítsen nekünk, hogy visszatérjenek ide, hogy többet nyújtsunk neked. HÍRLEVEK

„Re: szokatlan csapat neveket [csütörtökön a Fiver]. A vasárnapi bajnoki csapatunk a 90-es évek elején Locomotiv Knightsbridge néven volt ismert, annak ellenére, hogy a Wormwood Scrubs mellett játszottunk. B-csapatunk a Belgravia Red Star volt. ”- Neale Redington.

„ Az egyetemi testvériség nem volt egy sor sportoló. Én voltam az egyetlen egyetemi sportoló, és csak a golfcsapatban voltam. Tehát a belső oldalán álló ötoldalú csapatunkat „Kihúzzuk a zuhanyba”, úgy hogy a többieknek mondaniuk kell: „Megvertük…” stb., És így tovább.Remélem, ez elég jó egy áhított díjmentes levélhez a nap folyamán. Ez az első lövés. ”- Don Burt.

„ Amikor Sydney-ben éltem, a kórházi egyetem oldalán, a test-rothadásos betegség elnevezésű Necrosis nevű kapusán játszottam ”- Richard Stanton. >

„Re: Miami kitűzője [Fivers passim]. „A hét napsugár azt a hét tengert szimbolizálja, amely a hét kontinensen elhozza az embereket Miamiban.” Véleményünk szerint nem túl sok ember vándorolt ​​Miamibe Antarktiszról. – Rob Moline.

Küldje el leveleit the.boss@theguardian.com. A mai napon nyert díjmentes levélünk: Don Burt.ÚJOK, BITOK ÉS BOBOK

A Szent Mirren kinevezte Oran Kearney-t, a testnevelés tanárját és a Coleraine részmunkaidős menedzserét Alan Stubbs helyére. “Alig várom, hogy elinduljak” – ugatott fel Kearney, mielőtt megkérdezte a Fiver-t, hogy mondja el az egész osztálynak, ami annyira vicces.

Egy nagy póló hátul Tottenhamnek, Lucas Moura-nak, akit elneveztek a hónap Premier League játékosa. „Az érzéseimet nem lehet megmagyarázni” – jelentette ki Lucas.

A Watford Javi Gracia megnyerte a havi menedzser díját. „Fontos, hogy ne nézzünk az út végére, hanem élvezzük az utazást is” – mormogta.

Ryan Giggs lenyűgöző versenyversenyre indult a Wales menedzserénél, 4-1-re. Az O Írország köztársasági veresége a Nemzeti Liga B szintjén, a 7G szektorban.

Wesley Sneijder Hollandia utolsó mérkőzésében a családja csatlakozott hozzá, arra kényszerítve, hogy üljön a pálya középpontjába, és figyelje a az ő karrierje.Igen.

És egy olyan mozdulattal, amely biztosan nem fog visszatérni a kísértésbe, Harry Kane új aranycsizmát fog sportolni Spanyolország ellen a Wembley-nél. TÖBB SZERETTSÉG?

kockázat. ismét Barcelona hallgat.

Jonathan Wilson ellentmond annak, hogy David De Gea Spanyolország képviselőjeként a Manchester United világszínvonalú és a turista osztály világszínvonalú.

Chris Paouros a finanszírozási kérdést a A nők játékának szíve, figyelembe véve Wilfried Zaha adományát a Crystal Palace Ladies finanszírozásához.

Kamerun hollandul ment Clarence Seedorf főtéren és Patrick Kluivert asszisztensen kinevezésével. Paul Doyle a duó előtt álló kihívásokról.

Ó, és ha ez a te dolgod…akkor kövesse a Nagy Weboldalot a Big Social FaceSpace oldalon. És INSTACHAT, TÖKÖL! KÉRDEN MEG A KRITIKÁT