Az NHL-mérkőzések csillagai között négy cseh volt, Pastrňák újabb gólt tett

Uncategorized

Mind a Boston , mind a San Jose jégkorongosok voltak a bajnoki kedvencek között a szezon előtt. A két egység formája mindeddig azonban diametrálisan különbözik egymástól, és minden dokumentálta kedd közötti kölcsönös párbajt. A Bruins jelentős lövési előnye volt: 41:17, és a bajnok, David Pastrňák király 12. góljának (14:58, 1 + 0, +/-: 0, 3 lövés) és David Krejčí (19:19, 1 + 1) kétpontos rekordjának köszönhetően. +1, 3 lövés) tiszta 5: 1-et nyert. Tizenkét gólra emelkedett, és az ágyú élvonalában maradt, miután két ütés tizenegy góllel javult: Alex Ovechkin (Washington) és Auston Matthews (Toronto).A belépés segített a 23 éves csehnek az NHL termelékenységének élvonalában maradni, 24 ponttal (12 + 12), az este másik kétgólú lövöldözőjének, John Carlsonnak (Washington) (23 pont, 7 + 16) megelőzve.

egy másik hatalmi játékban Bruins átjutott David Krejčí-n, aki Pastrňákot utánozta. Öt, a felső test sérülései miatt elmulasztott misszió után pontos ütést végzett a bal körből. Ezenkívül ugyanaz a játékos segített Charlie Coyle biztosítékánál a második játékban, és a tengerentúli újságírók őt választották első sikeres előadásának csillagává. Tomáš Hertl (16:14, 0 + 1, -1, 3 lövések) segített Brent Burnsnek a hatalmas játék során a zavaró San Jose-től.Lukáš Radil (9:08, +/-: 0) csatlakozott hozzá a második formációban. Petr Mrázek és David Rittich. Végül Mrázek volt sikeresebb 2: 1 eredmény után, amelyet 28 lövés követtek el 29 lövés ellen, a szombati nulla ellen Chicago ellen. Az újságírók által a párbaj második csillagává vált Ostrava natív befogadója hatodik alkalommal örült azóta, hogy a szezon eddig nyolc indulása óta. Vasárnap rekord 43 szabadtéri találatot mutatott Winnipeg ellen, és a Hurrikánok elleni 26 találata sem hozott pontot. A sikerükről a harmadik időszakban döntenek, amikor a 14-es nyitó cél.Elias Lindholma percek alatt két találatot törölt az 50. és az 53 perces Andrei Svechnikov orosz tehetségéről.

Elsősorban az első lövésével villanott, amelyet a padlólabda módszerével ért el. A kapu mögött a korongot a pengére vette, majd a cseh kapus válláról való visszatükröződés közben a hálóba helyezte. Rittich így marad tizenegy indulásból öt nyertes nyereményen. A támadók Martin Nečas (13:38, +/-: 0, 1 lövés) és Michael Frolík (12:50, +/-: 0) nem szereztek gólt a mérkőzésen.

Pennsylvania Derby Pittsburgh <között / b> és a Philadelphia kedden egyértelművé vált. A hazai Penguins 7: 1-es győzelmet ünnepelt a legjelentősebb hárompontos támadókkal, Sidney Crosby, Dominik Simon és Dominik Kahun ellen.A trió egy góllel és két gólpasszal javította statisztikáit, és ugyanabban a sorrendben a tengerentúli újságírók rangsorolták őket a párbaj három csillaga közé.

Simon (12:42, 1 + 2, +3, 3 lövés), aki rendszeresen Csatlakozva Crosby kapitányhoz a Pittsburgh-i elit formációhoz, jelenleg az ötödik legtermékenyebb cseh a versenyben, 9 versenyen (2 + 7) a 13 indulásból. A nagyobb góloknak köszönhetően Jakub Vrána (4 + 5) Washingtonból és Jakub Voráček (Philadelphia) (4 + 5) meccsen előtte és Hertl (11 pont, 3 + 8) Pattrňákkal (24 pont, 12 + 12). ).

A gyenge tábor után Filip Chytil cseh csatár meglepő módon a szezon kezdetén megy a gazdaságba.A kilenc alacsonyabb AHL rajtnál kilenc pontot hozott egyenlő mértékben, és miután a gyengébb Rangers a szezonba kezdett, néhány nappal ezelőtt visszahívták az első csapatba. 20 éves tehetsége továbbra is kedden játszotta az NHL premierjét a Tampa Bay ellen és első csillag lett. 4: 1. Az eredmény 1: 1 lett hosszú, miután Nikita Kučerov vezette a vezetést a 16. percben, és a hazai csapat Kaapo Kakkot csapta le a hatalmi játékból a 30. percben.

Chytil (17:27, 1 + 0, +1, 3 lövések), aki a második támadást középpontjába vezette, az 53. percbe ment.A védekezők között kinyújtott botjal Pavel Bučněviče ösztönzése révén Andrei Vasilevsky elérhetetlenségével átjutott. Adam Fox és Ryan Strome hamarosan bekerült a Rangersbe, amelynek második legmagasabb percet Libor Hajek cseh fiatal (21:43, +1, 3 lövés) játszotta. Másrészt Ondřej Palát (20:22, -2, 2 lövés) nem fogja emlékezni a mérkőzésre jó értelemben. Filip Hronek védő (26:06, 1 + 0, +1, 4 lövés). A szezon harmadik célját a Detroit vs. Edmonton harcok 60. percében adta hozzá, biztosítva egy 3: 1 arányú fekete otthoni sorozatot a jégpálya felett egy üres ketrecbe.A Red Wings, amelyre Dylan Larkin és Patrik Nemeth már az első időszakban gólt szerzett, értékes előnye volt az előző nyolc veszteség után.

Eredmények NHL: