Az FA követelte a siket futballistát az Ifjúsági Kupa mérkőzésén

Uncategorized

A Labdarúgó Szövetség azt állítja, hogy egy ígéretes siket labdarúgót bántalmaztak és fogyatékossága miatt zavarba hozták az FA Youth Cup játék során. félprofi szinten játszott, állítólag egy ellenfél azt mondta neki, hogy „figyeld meg, hogy süket”, majd egy expletive Stamford keddi 6–0-s győzelme alatt a Lincoln United ellen. „Az embereket elbírálják” – találkozzon Nagy-Britannia egyetlen siketekkel teljes munkaidőben labdarúgó edző További információ

A játék későbbi szakaszában ugyanaz az ellenfél látta, hogy Palmer beszélgetni próbált csapattársával, és állítólag gúnyolódott vele, amikor azt mondta: kéz a fülhez.

Palmer, aki cochleáris fülbeültetést visel, amely lehetővé teszi, hogy halljon egy kicsit, azt mondta, hogy a bántalmazás annyira érinti őt, hogy szerette volna helyettesíteni.

– A játék során folyamatosan ujjával a hát alsó részébe döfött, és a csapjaival végigsimította a lábam hátulját.Amikor a második félidőben megismétlődött, erősebben eltoltam. Aztán azt mondta: „Figyeld meg, hogy siket…”, mielőtt használnád a C szót.

„Sokkot kaptam. Öt perccel később egy csapattársammal beszélgettem, és folytatta ezt a siket témát azzal, hogy: „Beszélj társam, nem hallom”, miközben a füléhez szorította a kezét.

, Én csak egy 17 éves fiatal vagyok, aki futballozni akar, és ezt nagyon nehezen tudtam kezelni. Nem tudtam lerázni.Azonnal le akartam lépni erről a pályáról, és majdnem megkértem a menedzsert, hogy engedjen le. ”

Egy tweetben a Lincoln United megerősítette, hogy tudatában vannak egy siket játékos állítólagos bántalmazásának a meccs során. “A Lincoln United FC irtózik a visszaélések minden formájától, és fellépni fog bárki ellen, aki elrontja csodálatos közösségi klubunkat” – tette hozzá. „Jelenleg belső vizsgálatokat folytatunk az incidens kapcsán, és megfelelő időben válaszolni fogunk rá.”

Jamie Clarke, az angol és a Nagy-Britannia siket csapatának kapitánya elmondta, hogy megdöbbenti a vádakat. “Nagyon jól ismerem ezt a legényt – egy napon hamarosan Angliában játszik” – mondta. Clarke hozzátette, hogy a vádlott játékost, ha bűnösnek találják, „ki kell rúgni a klubból – vagy bocsánatot kell kérni, és nem kell újra megtennünk”.