Az Arsenal játékosa, Nicolas Pépé elismeri, hogy küzdött a Premier League-hez való alkalmazkodásért

Uncategorized

Nicolas Pépé elfogadja, hogy nehezen tudott alkalmazkodni az Arsenal életéhez, de reméli, hogy drámai kétgólos beavatkozása a Vitória Guimarães elleni csütörtöki 3–2-es győzelem során magabiztosságot nyújt a Premier League-ben való boldoguláshoz.

Az Arsenal azon volt, hogy megérdemelt vereséget szenvedjen a portugálok ellen, mielőtt a 75. percben csereként bemutatott Pépé két remek szabadrúgással eltalálta.Az elefántcsontparti játékos lassan kezdte, mióta nyáron csatlakozott a Lille-hez, és még nem kapott gólt a nyílt játékból, de érzés volt megérkezni a klubrekord aláírására. Burnley csodája: a Premier League legvalószínűtlenebb sikertörténetén belül

“Természetesen [tudtam, hogy nehezebb lesz]” – mondta Pépé az első néhány hónapjáról Észak-Londonban. „Ez egy teljesen más liga, mint a Ligue 1, más intenzitással. Számomra gyorsan alkalmazkodnom kellett, mert magasak voltak az elvárások. Sajnos nem ezt tettem az elején, de a játékosok támogattak [engem].Keményen dolgozom azért, hogy jól teljesítsek és alkalmazkodjak a Premier League-hez. ”

Elismerte, hogy a gólszerzés„ jót tesz a bizalomnak ”, és megismételte, hogy Unai Emery, aki tisztában van a Pépé megszerzésének szükségességével. sebességgel mindig támogatta. „Még ha egy ideje nem is voltam meghatározó, mindig a menedzser bizalma volt. Mindig fontos a menedzser hite. ”

Pépé a nyár nagy részét Elefántcsontpartnál töltötte, amelynek Afrika Nemzetek Kupája kampánya július közepéig tartott. A 72 millió font font átutalása utáni lassú kezdés egyik oka valószínűleg az Arsenal szezonjának csonka felkészülése.

„Fizikailag nem vagyok a legjobb, mert nem volt megfelelő előszezonom mint a többiek – mondta. „Az Afrika Kupáján voltam.Apránként kezdtem, és a menedzser tudott róla. Megpróbálok keményen dolgozni azért, hogy fizikailag erősebbek legyek a jó teljesítmény érdekében. ” A sikeres integráció kulcsa szerinte az, hogy „jó emberek legyenek körülötted”, főleg, hogy angol készsége folyamatban lévő munka marad.

„Itt van velem a családom, hogy lehessek mentálisan jó, főleg, ha a dolgok nem mennek jól ”- mondta tolmácson keresztül. „Sokat támaszkodom rájuk. Számomra mindig nehéz volt idejönni az ismeretlenbe, más nyelvvel. Fontos tehát, hogy a családom velem legyen. ”A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi futball e-mailt