Az Alive Sydney-t Hobart hátrányos kitüntetésekre viszi, amikor a Wild Oats XI túléli tiltakozását

Uncategorized

A Tasmaniai Alive jacht a 2018-as Sydney-ben Hobart felé tartott átfogó kitüntetéssel – ez volt a szigetállam első hajója, amely közel 40 év alatt ezt tette meg.

A Duncan Hine ugráló 66 lábú lábát kijelentették. A verseny hendikepjének vasárnap reggelen, két nappal a célvonalat átlépve a Hobart.Sydney-ben a Hobart-i jachtversenyre: A Wild Oats XI kilencedik alkalommal nyeri meg a győzelmet a drámai fináléban. a nők legénységével rendelkező vad zab X-hez, amely összességében második lett.

Az ötödik volt a posta előtt a négy szupermaxis vezető csomagja mögött, amelyet a Wild Oats XI vezet, aki túlélte a posztot. A tüntetés a 9. sorozat kitüntetéseinek elnyerése érdekében.

Az utolsó tasmán hajó, amelyik hátrányos kitüntetéseket igényel, a Screw Loose volt, 1979-ben.

A tavalyi hendikep győztes, Ichi Ban, a ritka hátsó versenyre irányult. hátradőlt trófeákkal, ötödik lett.

A Voodoo a harmadik helyen állt, a New South Wales Wach Appliances nyertese pedig a negyedik lett.

Időközben a Wild Oats XI biztosította kilencedik Sydney-t. Hobart vonalának tiszteletben tartja a győzelmet annak ellen, hogy az elleni tiltakozást kihozták.

Egy évvel azután, hogy a Wild Oats XI-t megfosztották Sydney-től Hobart vonal kitüntetéséig, Mark Richards kapitánynak aggódnia kellett volna, hogy a történelem megismétlődik. / p>

A második év folyamán a supermaxi elsőként haladt át a célvonalon, csak azután, hogy verseny utáni tiltakozás sújtotta őket.

2017-ben a jacht elvesztette a vonal tiszteletét a Comanche-nak, miután megkopott egy időt. büntetés az illegális manőverért a verseny elején.

Ebben az évben a Wild Oats XI szembeszállással szembesült arról, hogy a jacht automata azonosító rendszere (AIS) működik-e verseny közben.A második helyezett Jack Jack kapitánya, Peter Harburg aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a jachtját hátrányba nem hozta.

A Wild Oats XI legénységének szerencsére az eredmény ebben az évben más volt.

Másfél órás szombati megbeszélés után a nemzetközi zsűri érvénytelennek nyilvánította a tiltakozást, mivel azt egy versenyző nem nyújtotta be. Sydney Hobart nyertesének, a Wild Oats XI-nek a versenybizottsági tiltakozás elõtt Sydney-ben tovább.

“Ebben az évben nagyon örülök az eredménynek.Nagyon más a helyzet az előző évinél “- mondta Richards, józan ész döntésnek.

A Wild Oats XI mindössze 28 perccel a pénteki Black Jack előtt fejezte be a versenyt, amely a

Röviddel ezután Harburg azt mondta a médiának, hogy nem tudja felvenni a Wild Oats XI-et az AIS-re, de nem nyújtott be hivatalos tiltakozást.

Az AIS, amely továbbítja egy hajó helyét, ebben az évben kötelezővé tették a versenybiztonság javításának követelményét.

Richards fenntartja, hogy AIS-je a verseny teljes időtartama alatt be legyen kapcsolva.

Annak ellenére, hogy a kezdeti aggodalmak miatt nem Mivel látta, hogy a Wild Oats XI megjelenik az AIS-jén, Harburg azt mondta, hogy elégedett a zsűri döntésével.