Ashleigh Barty Australian Openjét Naomi Oszaka biztosította

Uncategorized

A nők sorsolása szétesik a 2018-as Australian Open-en, de minden helyes okból kifolyólag, mivel a fiatal, friss versenyző folytatja a kedvencei elleni támadást, Ashleigh Barty a legutóbbi 21 vetőmag közül, amelyek az első héten esnek, egy könyörületesen gyors szett szombati este.

Barty, egy született harcos, aki a legjobban a szűk sarkokban van, 18-ra emelkedett a világon, és ambíciói közé tartozott, hogy a negyedik fordulóban egy másik szintre lépjen. A mérkőzés a fizikailag sérült No1-es világgal, Simona Halep, útlevéllel szolgálhatott az utolsó hétvégén.Simona Halep túléli a 28-maratoni maratoni döntőt, Lauren Davis ellen. Bővebben

Ez az álom csak néhányat összetört. Néhány órával azután, hogy Halep életben maradt a No76-os amerikai maratoni hármas szetternél, Lauren Davis, mint a japán büszkeség az amerikai csavarral és a nagy játékkal, Naomi Osaka, aki a világ 72. helyén van, felrobbantotta a házi kedvencét a Margaret Court Arena-ról. egy-egy-negyedórában, gyorsulással az utolsó szakaszban 6-4, 6-2 nyerni kell.

Oszaka, aki önbizalomtól mentes, korábban ígéretet tett; de ez egy nyertes nyilatkozat, melynek eredményeként Halep, egy időnként törékeny versenyző, azon gondolkodik, vajon képes-e átmenni egy újabb próbálkozáson itt.

Amikor a román – aki még nem nyert el egy slam-címet, de még mindig eljuthat A két hét, amikor az 1. világ – eljutott a Rod Laver Arénából (a Barty-Oszaka tervezett bírósága az idő megszorításáig), nyilvánvalóan szenved. “[A mérkőzés] olyan hosszú volt [három óra, 44 perc: háromszor olyan hosszú, amíg Osaka nyerte]” – mondta a házigazda televíziós bemondója. „Majdnem meghalok.Remélem, srácok élvezték. A bokám eltűnt. Már nem érzem. ”

Davis és Barty hazafelé csatlakozik néhány nemes névhez: Venus Williams, Sloane Stephens és CoCo Vandeweghe az amerikai honfitársak, valamint az ausztráliai Daria Gavrilova figyelemre méltó veszteségei. , Julia Goerges, Petra Kvitova, Garbine Muguruza és a brit Johanna Konta.Ez egy felállás, amely egy kis vagyont megszerez a megjelenési pénzből bármely versenyen.

Amikor Oszaka az MCA mikrofonjára vette a hangját, a lelkesedéssel ellentétben állt a demoralizált Halepnel. “Sokkal több ember élvezte volna a Lavernél” – mosolygott, amikor azt kérdezte, vajon a bírósági késés aggasztja-e őt. „Tehát azt hiszem, nekem jó volt.”

Oszaka, aki kiskorúakkor New Yorkba költözött, emlékeztette inkvizítorát: „Valójában most Floridában vagyok, de nagyon megtiszteltetés számomra, hogy játszik Japánért. ”

És örülni kell nekik, hogy megkapják. Ha hétfőn így játszik a megsebesült Halep ellen, minden esélye van az elődöntőbe jutni.Ettől kezdve bármi lehetséges, mert ez a verseny jól szemlélteti a különbséget az elit top 10 és a távolba eső emberek között, nagyon kevés a bíróságon.

Barty felépült egy korai szünetből, hogy versenyre jusson a szinten A korai cserék során megegyezett Osakával, de a japán játékos két törési pontot ment el, hogy 38 perc alatt lerombolja a szettet.

Az ausztrál hátulról jött az első két mérkőzésében – Aryna Sabalenka és Camila verte Giorgi – de nem ez volt az ő napja.Amikor Oszaka másodszor megtörte a második sorozatban, és az óra alatt 4: 0 -ra tartotta, nyilvánvaló volt, hogy Barty, a kettős nemzetközi tenisz, aki a krikett felett teniszt választott, rossz irányba haladt a vonaton, és ez kifejezetten kifejezett volt. elhagyta a várost.

Kihúzott egy pár reményt, és nem volt hajlandó kapitulálódni, amikor Oszaka szolgált a meccsre, az első néhány pontot véve – ponttal és heves kézfelülettel, amely kényszerítette a hálóba helyezett röplabdát. . virágoztak a legrosszabb fény alatt. Van hely a meglepetés nyertesének, a mindenható Serena Williams távollétében – nem is beszélve a magokról, amelyek az első három fordulóban estek le.Barty volt a 21. közülük