Andy Murray, hogy a Queen párosai visszatérjenek a világ legjobbjai ellen

Uncategorized

Ritkán egy páros sorsolás annyira felkeltette érdeklődését, mint a szombaton a londoni Queen’s Clubban zajló verseny, és amikor a sorsgolyók estek, Andy Murray és Feliciano López párosultak a világ legjobb csapatának, Juan Sebastiánnak. Cabal és Robert Farah. Több mint valószínű, hogy szerdán fognak játszani.

A barcelonai és római győzelemmel bíró kolumbiai hotshotok az elődöntőkbe jutottak Roland Garroson, és Londonba vezetik az ATP világbajnokság döntőjéhez vezető versenyt.Murray, aki négy hónap elteltével tér vissza a játékba, felépül a második csípőműtét után, nem lesz csendes ütés a parkban.Boris Becker: meg kell kérdőjeleznünk a 28 év alatti férfiak minőségét és hozzáállását. p>

Figyelembe véve, hogy ezen a héten Murray és López végiggondolódik a Queen’s-en, a Fever-Tree verseny egyedülálló bajnoka, Marin Cilic volt, és bátorító és óvatos szavakat adott a skótok számára. “Felicianoval ütött, csak gyakorlott” – mondta a horvát. „Több mint két bíróságtól figyeltem.

„ Hihetetlenül tisztán és nagyon jól ütötte. Nem láttam sokat mozogni. A kérdés mindig a mozgással kapcsolatos, különösen a fűben, kissé nehéz.De ha részt vesz a versenyen, akkor biztosan jól kell éreznie magát. ”

Cilic, aki ezen a nyáron küzd a forma miatt, és akinek az első fordulóban saját problémái vannak a gyorsan növekvő chilei Cristian Garín ellen, tette hozzá. : „Kicsit beszéltem vele az Australian Open-n [ahol Murray utoljára játszott, az első fordulóban öt nehéz sorozatban veszített Roberto Bautista Agut ellen], és minden jót kívántam neki a gyógyuláshoz, remélve, hogy visszatér a lehető leggyorsabban.

„Hihetetlen alak a sportunk számára évek óta, főleg itt, Angliában. Hihetetlen látni őt. Csak azt remélem, hogy a gyógyulása még jobb és jobb lesz, és hogy nagyon jól fogja érezni magát. Remélhetőleg továbbra is magas szinten játszik. ”

Akkor a remény a levegőben van.Amit Murray nem fog tudni, amíg be nem kerül a versenyre, az az, hogy az újjáépített teste hogyan reagál a mérkőzés körülményeinek leírhatatlan nyomására egy olyan felületen, amely nedves lehet. Az előrejelzés jó a hét első napjaira, tehát a felszínnek héten közepére megnyugodnia kellett volna. nincs mit vesztenie ”.Az argentin, aki többet tud a sérülésekről, mint a helyi A&E részlege, azt mondta: „Ha fájdalom nélkül játszik tenisz mérkőzést, az még nagyobb lesz, mint egy bajnokság megnyerése.” Play Video 1:10 „Fájdalommentes” Andy Murray reméli visszatérés az egyedülálló teniszhez – video

A Queen’s után Murray tovább akarja felfedezni gyógyulásának állapotát Eastbourne-ben játszva, mielőtt visszatérne Wimbledonba, bár nem biztos, hogy López képes lesz-e kísérni őt , mivel nem biztos abban, hogy meg kell-e kvalifikálnia az ottani egyedülállókra.Az All England Club együttműködhet azáltal, hogy helyettesítő karaktert ad a spanyolnak, annak ellenére, hogy Murray azt állítja, hogy boldogan játszik azon pár nem szakemberekkel, akikkel párbeszédekre beszélt.

Ha a választott játékos lenne Nick Kyrgios, minden bíróságot megtesznek, amelyre megjelentek, talán nem minden megfelelő ok miatt.Az ausztráliak ezen a héten megtagadták a visszatérést a „megírható” Novak Djokovic és a „szuper sós” Rafael Nadal elleni közelmúltbeli támadásokhoz. “Néhány ember valóban szerette” – mondta a Surbiton versenyen. „Nem fogok megemlíteni a neveket, de függetlenül attól, hogy az emberek kedvelik-e vagy sem – csak őszinte gondolataim voltak.”

Kyrgios, akinek a motivációja süllyed és úgy szárnyal, mint egy sólyom, játszik A francia Adrian Mannarino az első fordulóban, ugyanabban a negyedévben, mint az első vetőmag, Stefanos Tsitsipas, aki a brit első számot, Kyle Edmundot rajzolta. Dan Evansnek, aki szikrázó formában volt, a lehető legjobban kell lennie a nyitó mérkőzésen Stan Wawrinka ellen.