A Tottenham jelentős akció ideje tavaly nyáron jött és ment

Uncategorized

Azt mondják, hogy az őrület meghatározása az, hogy ugyanazokat a dolgokat folytatjuk, miközben különböző eredményeket várunk el, és ebben van némi igazság, de a futballban az is igaz, hogy nem folytathatja ugyanazt, miközben ugyanazokra az eredményekre számít. Enyhítette Pochettino vacsorája Levyvel a tottenhami feszültségeket? | David Hytner További információ

A Tottenham Bajnokok Ligája-döntőjének XI. Helyezésének minden tagja ott volt, aki két évvel korábban olyan közel került a bajnoki címhez, és bár megérkezett Tanguy Ndombélé, Giovani Lo Celso és Ryan Sessegnon a csapat nagyrészt változatlan. Ebbe a szezonba ugyanazok az emberek számítottak, hogy ugyanazok a játékosok ugyanazon irányító alatt ugyanolyan szintet érnek el, vagy akár javulnak is rajtuk.Soha nem valószínű, hogy ez megtörtént.

A jövőm felé nézve egyre inkább a sportigazgatói szerepre gondolok, és arra, hogy miként vezet be egy győztes kultúrát, és folytatja a kultúra győzelemre ösztönzését, amíg el nem éri azt. Ami létfontosságú, az az, hogy a játékosok hogyan érzik magukat minden nap az edzésre. Szerintük ésszerűek-e azok a célok, amelyeket várhatóan elérnek? Biztosak-e abban, hogy a játékosok csoportja elég jó ahhoz, hogy személyes ambícióikat valósággá váltsák? Ebben a szakaszban a Spurs-csapat legtöbb tagjának nemet kell mondania mindkét kérdésre – és amint ez megtörténik, elsüllyednek. Facebook Twitter Pinterest Ryan Sessegnon a klub egyik nyári szerződése volt.Fotó: Tottenham Hotspur FC / Tottenham Hotspur FC a Getty Images-en keresztül nyerje meg őket. Végül csak nem tudnak túllépni a vonalon, és a szívükben tudnia kell. Az elmúlt öt évben három elődöntő, két döntő és jelentős döntések voltak a bajnoki címnél, de egyetlen trófea sem volt. Valamelyik pillanatban a klub felső vezetésének reagálnia kellett volna erre, és rájönnie, hogy kell valami extra. Ehelyett a széleken bóklásztak.

Lehet, hogy Daniel Levy nem érzi úgy, hogy a Tottenhamnek bármit is kellene nyernie a siker érdekében. Talán számára a siker bizonyítéka inkább a mérlegben van, mint a trófeaszekrényben.De az üzleti életben nincs jobb, mint a győzelem, és a legjobb játékosok nem akarják csúcséveiket klubjuk nyereségének növelésére fordítani.

A játékosok karrierjüket tervezik, hosszú távú stratégiákkal rendelkeznek, és a legjobbak a Spursnél. nyugtalan lesz. Néhányan nem is próbálták elrejteni. Bármelyik csapatban, ha néhányan el akarnak menni, bajban vannak. A játékosoknak csak a csapat győzelmére kell összpontosítaniuk, és számomra úgy tűnik, hogy túl sokan gondolják máshol.Persze lehet, hogy amikor Harry Kane karrierje hátralévő részét meglátja, azt látja, hogy a Spursnél marad és egyklubos ember, de nem sok lesz ilyen ambícióval, és a legtöbben arról álmodoznak, hogy klublegenda legyen a John Terry vagy Steven Gerrard várhatóan összegyűjt néhány trófeát.

Pochettino hűsége játékosai iránt egy ideig működött, de más megközelítést is alkalmazhatott. Hat évig voltam a Chelsea-nél Emma Hayes irányítása alatt, aki még mindig ott van a nyolcadik évadjában. Vezetői szelleme az volt, hogy ha talál egy olyan módszert, amely sikert hoz, akkor jövőre egy teljesen más módszert kell találnia. A régi mondás ellentéte volt, ha nem törik meg, ne javítsd ki. Mindig új taktikákat keresett és játékosokat hozott be.Néha biztos lehet benne, hogy elegendő erőnk van egy adott helyzetben, de ő mégis másokat hoz be, és ez mindig tovább taszította az embereket. Nyilvánvalóan voltak olyan esetek, amikor Pochettino úgy döntött, hogy nem teszi ezt meg, és máskor is, amikor szerette volna, de nem kapott rá lehetőséget.

Mekkora a nagyrészt változatlan alakulat élettartama? Szerintem ez attól függ, mit értek el egységként, és mi marad elmaradva. A Liverpool tavaly óta nem változott jelentősen, de a 97 pont megszerzésében és a Bajnokok Ligájában elegendő sikert arattak ahhoz, hogy magabiztosnak érezzék magukat, hogy többet is elérhetnek, és masszívan motiválja őket az esély, hogy megnyerjék a klub 1990 óta első bajnoki címét.A játékosok behozatala ezen a nyáron megzavarhatta ezt az egyensúlyt, de ha ebben a szezonban nem nyerik el a címet, akkor ez lehet a megfelelő idő a dolgok felfrissítésére. Új játékosok vagy a trófeagyőzelem közelmúltbeli története nélkül nehéz felismerni, mi motiválná a Tottenham játékosait.

Más tényezők is játszhatnak. Néhány játékos között pletykák voltak személyes problémákról, és a Bayern München 7–2-es dörgölése, valamint a Brightonban elhangzott hangsúlyos vereség elég kínos volt ahhoz, hogy nagyobb feszültséget okozzon. Az átigazolási időszak bezárásával a menedzserváltás lehet a legnyilvánvalóbb módja a szezon irányának megváltoztatásának, de úgy tűnik számomra, hogy ez nem foglalkozik a problémák okával.A helyes válasz nem a vezető megváltoztatása, de a felelősök megtanulása érdekében van egy pillanat, hogy megelégedjünk azzal, amit kaptál, és ideje újjáépíteni, megfiatalítani és átlépni a határokat. Valaki a Tottenhamnél komolyan elmulasztotta a múlt nyár pillanatát, és nem hinném, hogy Pochettino volt az.