A raptorok teljes sorozatot adnak a Warriors-tól, Leonard nélkül, hogy az NBA döntőjének figyelmeztetését lőjék

Uncategorized

A Toronto Raptors leszámítva a legjobb játékosát és az edzőjük két nappal korábban még mindig gyászolva édesanyjának halálát, hangsúlyos bélyegzőt helyezett az Arany Állami szezonra.A két alkalommal védekező NBA bajnok, a Warriors szinte teljes erővel is elvégezték, nagyon eltérő forgatókönyvvel, mint amikor a csapatok kevesebb mint két hete játszottak Torontóban.

Kyle Lowry 23 pontot és 12 pontot kapott. segíti a kiegyensúlyozott torontói támadást, miközben Kawhi Leonard a gólszerző ült, és a Raptors már a kezdetektől fogva uralkodott a Warriors 113-93-as kiszállításán szerdán este. / p>

„Amikor nekik játszik, sok mindent meg kell tennie” – mondta Adrian Griffin, a torontói asszisztens, aki a meccs után beszélt az újságírókkal, miközben Nick Nurse vezetőedző maradt családjával Iowában. anya temetése. „Adj nekünk srácot, mert készen álltak a játékra, és nagyon intenzíven harcoltak.Tudtuk, hogy ez kihívás lesz számunkra, és azt hittem, hogy Kyle fenomenális munkát végzett a csapat vezetésével. Semmi kétség, ő egy All-Star. ”

Serge Ibaka 20 pontot adott, Danny Green 15-et, Pascal Siakamnak 13-ot és Fred VanVleet 10-et adott, hogy segítse a Raptors-t az NBA legjobb 23-7-es helyzetében. , megfelelve a 2014-15-es csapatnak a franchise-történelem legjobb indulásához.

Megtették annak ellenére, hogy nem voltak Leonard-nak második egymást követő éjszaka. A torontói csillagkapocsnak fáj a jobb csípője, és a játék előtt megkérdőjelezhetőnek tekintették. Kevesebb, mint 30 perccel a kiesés előtt kizárták.

Kevin Durant 30 pontot, hét lepattanót és öt gólpasszt szerezett az Golden State számára.A Warriors négy egyenes címet nyert egy várt várt show-ban két csapat között, sokan számítanak az NBA döntőjére. “Nem a sürgősséggel kezdtük el a játékot” – mondta Durant. „Nem hiszem, hogy ma este senkit sem hagytak figyelmen kívül. Csak jobban játszottak, mint nálunk. ”

Annak ellenére, hogy a kedden a Los Angeles Clippers-en megrendezett 123-99-es győzelem után a hátsó játékosok második felét játszották, Toronto a legfrissebb csapat volt. A Raptors többször megverte a lassú Harcosokat, hogy elveszítsék a golyókat, és 48-40-re túllépte őket. Ez volt a torontói első győzelem Oaklandben 2004 óta. – mondta Steve Kerr. „Nehezebb felállni minden játékra.Vannak olyan éjszakák, ahol csak érezni lehet; nincs neked az energiád. Ez nem mentség. Ez csak a valóság. ”