A nyárnak a kezdetnek, és nem a végenek kell lennie Gareth Southgate Anglia számára

Uncategorized

A kapitánynak, Harry Kane-nek át kell adni a verseny aranycsizmáját a menedzserétől az érintőképernyőn, mielőtt az a mérkőzés előtti érme dobására a középső körbe kerül, és egy saját csillogó aranypárt visel. Mindazonáltal attól a pillanattól kezdve, amikor az Uefa Nemzetek Ligája kampány megkezdődik Spanyolország ellen, vonal húzódik e kizsákmányolások alatt.Gareth Southgate üdvözölte a felvetett várakozásokat, és az általa kiküldött csapat felépítése azonnal felismerhető lesz a júniusi és júliusi undorító éjszakaktól, de most arra törekszik, hogy a csoport előrehaladhasson.

A nyárnak kell a kezdetnek lennie, és nem, mint 1990-ben, nem egy generáció eredményeinek csúcspontja. “Jó pillanat arra, hogy építhessünk arra, amit tettünk, és így kell ezt megnéznünk” – mondta. „Amikor visszatekintünk a Világkupa elődöntőjére, az utóbbi négy év nem volt nagyszerű. Ez a kihívás, amiről beszélek a játékosokkal. Anglia készüljön fel a valóság elé állításra a szent Iván álma után. Barney Ronay Bővebben

„A nyár mindenki számára élvezetes volt, de ez most megtörtént. A hangsúly arra kell összpontosítanunk, hogyan javuljunk.Jobban kell fejlődnünk ahhoz, hogy a legmagasabb szinten versenyezzünk a világ legjobb csapataival. Lehet, hogy nem vagyunk olyan messze, mint gondoltuk két évvel ezelőtt, miután a 2014-es világkupán a csoportversenyen kimentünk, és annyira csalódóan az euróban. Megmutattuk, hogy bárkivel versenyképesek lehetünk. Külföldön szereztünk tiszteletet, de ez csak a következő mérkőzésekig tart. Tehát a következő mérkőzések a legfontosabbak. ”

Ebben a tekintetben Spanyolország, most Luis Enrique vezetésével, ideális ellenfeleknek érzi magát: alulteljesítők a döntőben, de az oldal továbbra is képes az expanzív stílus lejátszására. amely az évtized fordulóján jelentős kitüntetéseket igényel, és egy olyan csapat, aki súlyos hírnevet visel.Pénzügyi kitöltődés lenne, ha versenytársakban legyőzzük azokat a zavarokat, amelyek továbbra is a Nemzetek Ligája bonyolultsága felett uralkodnak, és megerősítik azt az érzést, hogy ez egy olyan csapat, amelynek jövője ragyogó lehet. Rövid útmutató a Nemzeti Liga: a legfrissebb eredmények és a bemutató eredmények A Csütörtök elrejtése

A Southgate már rengeteg eredményt ért el olyan hivatali ideje alatt, amely még nem teljes két teljes évre. Ez a kapcsolat a csapat és a szurkolók között megjavult. Az izgalmas fiatal tehetségeket integrálta a rendszerbe. A világkupán mindent visszaállított a büszkeség és a cél. Mégis, ha legyőz egy elit ellenfelet, az még mindig ismeretlen terület lenne.Elismerte, hogy Anglia rekordja a világ elitjével szemben „nem létezik”, az 1970-es évekre nyúlik vissza, hivatkozva a Sapporóra (2002) és a csoportjáték győzelmére egy szegény argentin csapat felett, mint a szabályt igazoló kivétel.

10 játékot felügyelt a Fifa top 20-ban szereplő csapatok ellen, és normál időben egyiket sem nyert. Belgium kétszer megverte oldalát Oroszországban, még akkor is, ha a versenyképesség mindkét lámpatesten elhalványult. Az eredetileg túlhatalmú Horvátország számára megengedték, hogy felépüljenek a Luzhnikiben, mielőtt az angolokat lecsiszolnák, hogy extra-időben megszerezzék az elődöntőjüket. Az esti események jobban megvizsgálták a Southgate által alkalmazott helyettesítések alkalmazását, vagy a játékosok azon képességét, hogy reagáljanak egy játék megfojtása felé.Akkor hogyan fognak megbirkózni Spanyolország ellen összehangolt nyomás alatt, vagy ha labdát éheztetik?Pánikba fognak esni, ahogy a második félidőben időnként a Horvátország ellen fordultak, és valami közvetlenebb és reményteltesebb játékra dobják a közeli játékot? Nemzetközi labdarúgás és a Nemzetek Ligája: 10 dolog, amire figyelni kell > A menedzser a csütörtökön az elődöntő újraindítását figyelték meg a St George’s Parkban. A játékosokat arra buzdították, hogy mondják ki véleményüket mind az angliai dolgokról, mind azokról a helyekről, amelyekben megengedték a dolgoknak. “Azt is beszéltük, hogy hogyan akarunk fejlődni labda nélkül” – mondta Southgate. „Technikai szempontból ez a kulcsfontosságú elem: hogyan javíthatunk csapatként a birtoklás szempontjából, hogy bátrabban tudjuk elhelyezkedni és megoldásokat találjunk a labdával, és hogyan nyomunk és egy kicsit agresszívebbek vagyunk a labda nélkül.Kis darab felvételeket készítettünk, néhányat állóképekkel, néhányat néhány játék körül. ”

A heti edzés megkísérelte megoldani ezeket a kérdéseket, de most a játékosoknak harcolniuk kell Isco és Marco Asensio, Saúl és Álvaro Morata, vagy átszúrhatja a Sergio Ramos és David de Gea köré épített védekezést, mindezt inkább versenypályán, mint presztízsbarátán. Ez a feladat még mindig ijesztő. Southgate már közel állt ezekhez az ellenfelekhez, mielőtt kiválasztása 2-0-os vezetést hozott a 2016. november 89-i 89 perc után.Azon az 18 játékostól, akik aznap este Angliába indultak, csak hat fog részt venni szombaton, ami szemlélteti az evolúció ütemét, mivel a világbajnokságba bejutott menedzsernek volt mozgástere a csapata stílusának fejlesztésére. Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi labdarúgó-e-mailt.

A Nemzetek Ligája egy újabb út az ezüst edényekhez, de a Southgate továbbra is szemmel tartja az Euro 2020-at. „Két év vagyunk, de csak 20 mérkőzés vagyunk a Európai bajnokság ”- tette hozzá. „Arról van szó, hogy mit csinálunk a következőkben. Mindig felül kell vizsgálnunk a játékmenetét, meg kell vizsgálnunk, hogyan lehetne javulni a felépítésben, vagy hogy több esélyt teremtsünk, vagy hogyan tudunk jobban dolgozni labdával és anélkül. ”Wembley a színpad a következő lépésnek ebben a csapatban. A nyár meghaladta az elvárásokat. Most Southgate el akarja kezdeni.