A Manchester City készen áll a háborúra a Chelsea-val a Womens Super League-ben

Uncategorized

“Határozottan van valami, ami az elmúlt években nőtt köztünk, amikor a Chelsea elleni pályára lépsz, ez kissé olyan, mint háborúba menni.” – mondta az angol nemzetköziek. „Van néhány barátom a Chelsea csapatában, de biztosak vagyunk abban, hogy soha ne beszéljünk a futballról, mert mindannyian tudjuk, hogy ez csak érvekkel járna.Mindkét fél megkapta ezt a harcot és vágyát, és a rivális évente egyre erősebbé válik. ”Itt van a Női Szuper Liga – és már vannak győztesei és vesztesei. Bővebben

Scott megnyerte a City-es bajnokságot, bár egy átmenetileg rövidített szezon, és tudja, milyen nehéz megvédeni a címet. “Minden csapat meg akarja verni téged” – mondta. “Csalódott voltunk, hogy nem nyertünk trófeát a tavalyi szezonban, amikor úgy tűnt, mintha az ezüstárgyak felé haladnánk, de a Bajnokok Ligája elődöntőjébe való bejutás óriási előrelépést jelentett.

Kicsit furcsa, ha olyan szezonális korai szakaszban találkozunk egy olyan csapattal, mint a Chelsea, de van néhány jó tapasztalatunk, hogy most visszatérjünk.Ha olyan csapatokkal játszottál, mint a Barcelona és a Lyon, akkor tudod, mire számíthatsz a nagy meccseken, és ez lesz egy másik. ”

City fő riválisa várhatóan a Manchester Unitedrel, és talán a idő lesz, bár a szomszédaik csak most alakítottak ki egy női csapatot, így van még néhány felkészülésük.Nick Cushing, a Manchester City menedzsere üdvözölte az Egyesült Államok jelenlétét a 11 csapat között, amelyek ebben a szezonban egymással szemben állnak. “Ez valódi pozitív szempontból Manchester, mint város, és egy előrelépés a játék egésze szempontjából” – mondta Cushing. “Ez elősegíti a nők játékának növekedését, és megmutatja, hogy haladunk.”

Cushing elfogadja a Chelseát, amely valószínűleg a legfőbb veszély ebben a szezonban, bár ragaszkodott ahhoz, hogy a bajnokságot ne tekintsék két lóversenynek. . A West Ham jól toborzott, és Liverpool új menedzserrel rendelkezik. “- magyarázta. A 25 éves belga nemzetközi Tessa Wullaert talán a legszebb az új jelzések kuplungja. “Úgy gondoljuk, hogy a Tessa valódi eszköz lesz számunkra, mert a játékmódunkhoz sértő középpályás játékosokra van szükségünk” – mondta Cushing. „A Wolfsburg mellett játszik a német bajnokságban, ez egy minőségi osztály, és reméljük, hogy utánozni tudja az ott elért sikert.Olyan stílusa van, amely illeszkedik a csapatunkhoz, és gólokat szerezhet, de a középpályán való játék más kötelezettségekkel jár. ”Köszönet Zaha-nak, de a női labdarúgóknak valóban szükségük van egy megfelelő finanszírozási rendszerre | Chris Paouros Bővebben

Scott Wullaert „igazán jó karakternek és valódi győzelmi szenvedélynek” írja le, bár elismeri, hogy lenyűgözte az összes új jelölést. “Gemma Bonner hatalmas tapasztalatokkal jár, mindannyian tudjuk, mit tud tenni Caroline Weir, és amikor nézem a fiatalabb játékosok edzését, nagyon megijedtem” – mondta. „A 18 és 19 éves tehetség szintje félelmetes, és úgy tűnik, hogy mindenki jó hozzáállással is rendelkezik. Mindez hozzájárul a helyek versenyéhez, ami csak jó lehet.Mindenki tudja, hogy nem lehet rossz edzése, mert ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem játszik hétvégén. A tavalyi szezon végén kifogytunk a lábakból, így nagyszerű, ha még néhány test van körül. ”A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg napi futball-e-mailünket.

Még mindig várakozással tekint a helyért a A város Nadia Nadim, annak ellenére, hogy egy hónappal ezelőtt kérték a költözést. Semmi kérelem nem érkezett, és az átigazolási határidő már lejárt, de Cushing fenntartja, hogy továbbra is élvezi labdarúgását, és a szokásos módon folytatja. “Nadia harcol a helyéért, mint mindenki más a csapatban” – mondta a városvezető. „Azt mondtuk, hogy nyugodtan és ésszerűen fogjuk kezelni a helyzetet, és ez történt. Nadia egy Manchester City játékos, és egy marad. ”