A Manchester City, amelyet Fernandinho saját gólja ütött el a Crystal Palace megrajzolása közben

Uncategorized

Ha ez elmúlik, amikor a Manchester City mindazonáltal átadta a címet, a frusztráció biztosan a félelmetes érzelem lesz. Ők uralták a Crystal Palace-t, és úgy tűnt, hogy megdöntötték a Cenk Tosun első félidei sztrájkját a Sergio Agüero góljain keresztül 82. és 87. percben.Wilfried Zaha azonban a megadott idővel felfutott az órákkal, és a szélső keresztet ért a Fernandinho-nál, amelyet a brazil a saját kapujánál, Edersonnál túllépett. húzzon 16 ponttal többet a City előtt, ha vasárnap verni kell a Manchester United-et, a vezetőknek pedig még van egy játékuk a kezedben. Bernardo Silva és Raheem Sterling, és Roy Hodgson csak a kölcsönbe vett Tosun-ot mutatta be a palota előrejelzőjeként.Manchester City 2-2 Kristálypalota, Arsenal 1-1 Sheffield United és még sok más – élőben! Bővebben

Kétségtelen, hogy Benjamin Mendy elősegíti a City munkáját – az a kérdés, hogy képes maradni-e.Itt számtalan alkalommal szemléltették a bal oldali képességet, hogy elérje a nehezen védendő íves keresztet. Sterlingnek egy korai célja egy nyitó cél létrehozása volt.

David és Bernardo Silva, Sterling , Mendy és Kevin De Bruyne együttesen alakultak ki, így a Palace problémái adódtak. Amikor De Bruyne 20 yardos szabadrúgása lezuhant Vicente Guaita keresztrúdjáról, Fernandinho úgy vette észre, hogy a visszapattanást közelről fejezi be, hogy csak James McArthur lökje el.A palota középpályásának szerencséje volt, hogy ez észrevétlenül maradt, mivel Graham Scott a szabálytalanság miatt elítélte a szabálytalanságot, amely miatt De Bruyne célzott a holt labdából.

Amikor Hodgson heves szót mondott Guaitának, hogy egy Egyenesen Ederson felé, ez azt jelzi, hogy a látogatók megengedhetik maguknak, hogy pazarolják a rendelkezésére álló kevés birtokot.

Zaha várhatóan viseli a Palace támadó fenyegetését, és észrevehető volt, hogy Bernardo Silva és João Cancelo keményen dolgozott menj szorosan rá, amikor megkapta.

John Stonesnak, aki egészen remegő volt, valószínűleg szerencsés volt, hogy nem büntetést elárulta a Zaha elleni küzdelem során: a palota embere lement, de a VAR a középső hát megkönnyebbülése miatt ártatlannak ítélte őt. / p>

Sterling nem híres a fejekkel szemben, de közel került a gólszerzéshez egy jobb oldali Bernardo Silva labdából.

Most már a fél óra telt el, és Hodgson lehetett volna. elégedett a gólpasszal.A városi támogatás azonban csalódottá vált, amikor semmi nem mutatta a csapat fölényét.

Agüero úgy vélte, hogy egyértelmű esély van rá, amikor James McCarthy-t hátsó oldalán hagyta, de sajnos City számára a középpályás hátsó lába maradt. törölte a labdát. Facebook Twitter Pinterest Sergio Agüero ünnepli a második gólt, amely akkoriban úgy tűnt, hogy a Manchester City hátráltató győzelmet nyert. Fénykép: Tom Flathers / Manchester City FC a Getty Images-n keresztül.

A Palace ezután klasszikus összetörési és megragadási fellépést végzett.Miután a jobb sarokban megnyerte a labdát, Gary Cahill legyőzte Stones-t, és a fejét Tosun hazafordította. de amikor a második félidő elkezdődött, még mindig vonultak voltak, és amíg a palota alig támadta meg a hazai oldalt, bámultak, hogy tovább lépjenek a Liverpool felé. haragja, amikor ehelyett a mezőre fordul.A középső hátsó passz azonban elérte Gündogan-ot, aki megtalálta Mendyt és hirtelen Cityt; a francia merülő labda megérdemelte, hogy találjon valakit a végén.

Sterlingnek pillanatokkal később sikerült elérnie a labdát a palota dobozában, amikor azt David Silva találta, de erőfeszítései szélesre fordultak.

Mendy következő szállítása pusztítást okozott, mivel az első Agüero, majd Bernardo Silva kétségbeesetten próbálta blokkolni a kísérletet, elmélyítve azt az érzést, hogy a Palace hamarosan megsérül. még mindig könyörtelen, de hozzáadott élével.A De Bruyne sarok volt a legújabb, amellyel a veszélyes területet átgondolták, de a házi csapat hátsó részének sebezhetősége – egész szezon alatt sújtotta őket – ismét kivilágosodott, amikor a Zaha chipet Tosun irányította és röpítette, Edersonnak pedig élesen meg kellett mentenie.

A Guardiola 62. percben David Silvát váltotta Gabriel Jesus-val, a brazil Agüero partnerrel. A lépés szinte azonnal megvalósult, ahogy Jézus lövöldözni kezdett, még mielőtt a szög legyőzte volna. Úgy gondolták, hogy büntetésük van, amikor Jaïro Riedewald véletlenül a kezére rúgta Bernardo Silva keresztjét.A játékvezető rámutatott a helyszínre, de a VAR ezt kizárta: a város megjelenésének gyötrelmes karakterének megfelelő összegzése volt. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket.

Végül Agüero jelent meg egy klasszikus orvvadász sztrájkkal, nyolc perc elteltével, majd az argentin édes, rángatózó fejjel valószínűleg becsapódott a City felé. De nem az volt a délután.

Sem biztos, hogy nem a címe.