A hírnév Chlumec-ben, valamint a döntő meglepetése. A kedvencek bejutnak a Kupa döntőjébe

Uncategorized

“Nagyon örülünk, hogy otthon játszunk” – mosolygott a döntetlenre Martin Firbacher, a Chlumec klub elnöke. “Pilsen nagyszerű ellenfél és szeretnénk kínozni őt.” Három órával később három prágai S. Sparta is részt vesz az akcióban a České Budějovice pályán. / p>

Sokk lenne, ha Pilsen költségén történne.Chlumec, a Hradec Kralove régió harmadik bajnoki játékosa meglepte Pribramot és a cseh embereket, amelyeket 2: 1 győzelmek után kiesett, de ezúttal egy másik kaliberrel áll szemben.

“Nincs alábecsülve. számla ”- nyugtázza Pilsen. „Ez a tisztelet az, hogy Chlumec kiütött két bajnoki versenyt. Ezt úgy kell megtennünk, mint minden bajnoki mérkőzést ”- mondta a fiatal középpályás, Dominik Janošek a klub weboldalának.

Chlumec nad Cidlinou esetében a versenyen maradók közül a legkevésbé rangsorolt ​​csapat ünnepi esemény. Az egyetlen lelátóval rendelkező futballpálya kapuja fél órával dél előtt nyílik meg. A klub előkészítette a játék előtti programját és nagy látogatásra készül.1400 ember érkezett az utolsó forduló párbajjára a csehekkel.

Budweis hisz abban, Sparta, Slavia az Ostravában játszik.

A Sparta számára eddig a bajnokság nyolcadddöntője a hetedik helyen áll, és a kupa emelőként szolgálhat neki, eljuttatva az Európai Kupakhoz. Ugyanakkor Sparta több mint öt éve várja a trófeát.

Az utolsó fordulóban mindössze 2: 1-rel nyert Jihlava-ban, most a České Budějovice-ben játszik, amely az elmúlt hetekben indult. , kilenc gólt szerzett.

„És újra meg akarjuk gyötrelni Sparta-t. Kettő-két játékot játszottunk velük a bajnokságban, és most három játékot sikerült egymás után megszerveznünk, ami mindenki bizalmát növeli.Jól vagyunk, és eladni akarjuk ”- mondja Lukáš Havel, a České Budějovice védője. Szombaton a bajnokságban a Baníkkal fog szembesülni, bár otthon. Jövő héten a Bajnokok Ligája párbeszédével kell szembenéznie Barcelonában.

És ezért várható, hogy Jindřich Trpišovský edzője egyes pilótainak pihenést enged.

képvisel minket a Bajnokok Ligájában. Tiszteljük az erejét, de természetesen mindkét meccset meg akarjuk nyerni vele ”- mondta Ostrava bek vagy a középpályás Martin Fillo.Baniknak van valami Slavia-nak, hogy visszatérjen: a májusban vörös-fehéres utolsó kupa döntőben 0: 2-t veszített.