Nincs sokk a Federer ütemezése során, de a Laver Cup sora problematikusabb

Tenis

Roger Federert ritkán látják, hogy csapdába esett vagy rövidre méltó, de személyiségének mindkét oldala Londonban volt a kiállításon ezen a héten, és mennyire felfedték őket.

Mindenki tudja (beleértve magát az embert is). ), hogy minden egyes bajnokságon, ahol és amikor akar játszani. Megszerezte. Nem csak a tenisz legnagyobb vonzereje, hanem közel két évtizede a nemzetközi sport egyik legfontosabb csillaga.

Mint védője, Craig Tiley azt állította, hogy az Australian Open következetesen megengedte Federernek esténként játszani, távol a déli nyári melegetől, és szinte mindig a főbíróság ismerős környezetében: „A rajongók megkövetelik a nagy stadionokon való megjelenését, és a műsorszolgáltatóink természetesen azt akarják, hogy mérkőzései a legjobban repüljenek.Nem gondolom, hogy a világon van egy versenyrendező, aki nem fogja ezeket a tényezőket figyelembe venni az ütemterv meghatározásakor. ”Roger Federer a tűzvonalak mentén az ütemezés és a Davis Kupa követelései alapján. Bővebben

Vagy TV végrehajtó. Vagy tenisz rajongó. Vagy intelligens hirdetési ügyvezető. Vagy csúcskategóriás szponzor.

És bár az érvelésnek nem lehet egyértelmű támogatása az öltözőben, Federer más kortársa, mint kortársa. A 20 fő nyertesnek valószínűleg ennek valami köze van, de ő is „Roger”. Ezt hívják. Ritkán Federer – kivéve a médiabeszélgetés hidegebb környezetét, mint például itt.Legalább bizonyos távolságot meg kell tartanunk.

Az olvasókat azonban nem érinti sokk, ha megtudjuk, hogy sok teniszíró szégyenteljes Federer rajongó, néhányan pedig vakságnak. Ezek olyan hangok, amelyekbe ritkán érdemes fordulni az ilyen vitákban, mert azonnal visszatérnek a sarkukra, és elkezdenek verekedni, mintha ellopták volna kedvenc mackójukat.

A valósághoz közelebb volt a suttogott észrevétel egy játékosügynök az O2 Arénában ezen a héten: “Amikor a versenyek játékosokat keresnek, létezik egy lista. Rogerrel kezdődik, aztán Rafa [Nadal], majd Novak [Djokovic]. Ez mindig is így volt és mindig is lesz. ”

Nos, amíg nyugdíjba nem járnak. És ez sürgetõ gondolkodást enged be.A játékban mindenki tudja, hogy csak egy kicsit hosszabb ideig lesz ezek a játékosok trióként, esetleg két évig, ha ők (és mi mindannyian) szerencsések. Ha például együtt hagyják el a teniszt, akkor a 2020-os Tokiói Olimpián ez a legdicsõbb búcsú lesz. A fájó csontokból és izmokból fakadó ellenállás, és szinte biztos, hogy Federer megpróbál kijelentkezni azzal a trófeával, amely elkerülte őt a játék 20 éve alatt: olimpiai aranyérmet az egyesekben. Andy Murray szeretne ott lenni, hogy megállítsa őt, és példátlanul harmadik aranyat nyerjen – de ez egy vita egy másik napra.

Jelenleg a történet Federer, ahogy általában.Valószínűleg csütörtökön kell legyőznie Kevin Andersont, hogy garantáljon helyet az ATP Világtúra döntőjének elődöntőjében, hihetetlenül 15. alkalommal 16 látogatás során.

És ha a mérkőzést a Az O2 Aréna tetején valószínűleg engedték.

Problémább, de kevésbé kielégítő az összeférhetetlenség kérdése, amelyet Federer esetleg a Tiley-vel, az Australian Open és leginkább tisztelt játékos. Amikor Julien Benneteau, a korábbi French Open párosbajnok megérintette ezt a partnerséget a TA és a Federer között, a svájci áthidalták.Nagyon jó, ha Melbourne-ben kedvelik a kedvezmények ütemezését, de azt feltételezni, hogy ezek az üzletmenet hátterében álltak – és a Davis-kupa küzdelmének érzékelhető kárára -, túl sok volt Federer számára, aki ezt elutasította. ha hátrányos győztes legyőzi. Facebook Twitter Pinterest Roger Federer ünnepli az öltözőben lévő trófeát a szeptemberi chicagói Laver-kupa megnyerése után. Fénykép: Clive Brunskill / Getty Images a Laver Cup-hoz.

Federer, ahogy el akarják lépni, azt mondták: „Nem érzem, hogy ezt kellene kommentálnom. Inkább inkább pihentessem, nem pedig hozzátenném, hogy srácoknak legyen valami írni.Köszönöm, srácok. ”

Tiley is reagált rá. “Az Tennis Australia méltán büszke a Laver Cup sikerére, amelyben minden bizonnyal megvan a részünk, az USTA-val és más partnerekkel együtt” – mondta a brit média kérdéseire. „Ez volt az utóbbi idők egyik legsikeresebb új tenisz eseménye, új fényben mutatta be a sportot és vonzza az új rajongókat. Azt mondanám, hogy a Laver Cup sikere némileg „zavarónak” tekinthető a férfiak játékában. ”

Hozzátette:„ Rendezvényeinket a legmagasabb színvonalúnak tartjuk, és visszautasítjuk, valamint vitatja az ellenkező állításokat. ”

Tehát folytassa tovább mindannyian. Kivéve talán nem olyan simán, mint korábban. A tenisz viharos időkön megy keresztül, és valószínűleg nem ez az utolsó, amit hallunk erről a kínos kis problémáról.