Wales nevű korlátlan Jonah Holmes és Luke Morgan az őszi csapatban

sportfogadás

A következő hónapban Wales felkérheti Holmes-t és Moriartyt, mert a következő év során megnyerte az elmúlt 13 tesztet az országban. p>

Ausztrália a Wales négy ellenfelének a második a Millennium Stadionban novemberben. Míg a Gloucester hátsó soros Ross Moriarty, az új-zélandi oroszlán tavaly lett a csapatban, a Leicester teljes visszafogott Jonah Holmes volt a meglepetés neve, amikor Warren Gatland edzője nevezte 37-es csapatának. Beszélgetési pontok az Európai Bajnokok Kupa részéről További információ

26 éves korában Holmes klubkarrierje még sportfogadás bónuszok mindig várakozásra vár. Négy évet töltött 2010-ben a Wasps-ban, mint egy scrum-fele, de csak 15 megjelenést tett.A Rosslyn Parknak, Henley Hawksnak és London Welsh-nek adták ki, mielőtt leesett volna a Yorkshire Carnegie-vel, ahol a múlt szezonig maradt.

Leicesterhez csatlakozott, és öt alkalommal kezdett a premiershipben a szárny. Ebben a szezonban három megjelenést tett, az utolsó kettő teljes visszafelé, és ez a hónap elején a Northampton ellen indult a Twickenhamben, ami arra késztette Waleset, hogy érdeklődjön arról, hogy Holmes szeretné-e kihasználni a walesi nagyszülőjét.

„A Jonah a Welsh Exiles által 2016-ban összeállított listán szerepel” – mondta Gatland. „Leicester-ének formája kiemelkedő volt, és lenyűgöző számú játékos verte meg a Northampton-i győzelem során.Játszhat teljes hátra vagy szárnyra, és gyors és nagy és fizikai. Az utolsó dolog, amit akar, hogy kiválasszon valakit, aki nem jogosult, ami sajnos történt a múltban. Aztán arról volt szó, hogy megérdemelte az érdeklődését, és nagyon szerette. Néhány évvel ezelőtt majdnem aláírta a Scarlets-t. Walesbe akart jönni, de a mozdulat átesett.

Holmes egyike a két zárt játékosnak. A másik az Ospreys szárnya, Luke Morgan, aki nevét a hetedik körzetben tette meg, miután 2011-ben a térségre egy megjelenést tett.Újra csatlakozott ebben a szezonban, és négy meccset szerzett öt meccsen.

„Mélységet akarunk létrehozni a hátsó háromban” – mondta Gatland. „Luke valószínűleg Wales legjobb Sevens játékosa volt, és ez a sportfogadás online formátum jól védi a játékosokat. Gyorsan és az évek során a hátán és a szárnyon szenvedett sérülések miatt fontos, hogy ott erősítsünk erőt. ”

Wales-t a 117-os Alun Wyn Jones vezeti ; a 8-as számú Taulupe Faletau és a szárnyas Aaron Shingler nyolc játékos között van, akik sérülés nélkül nem érhetők el, míg a Rhys Webb nem volt elérhető, miután elutasította a regionális szerződést Toulonhoz.Gyors útmutató Wales-i csapat az őszi nemzetközi koncertekre Show Hide

Ezen túlmenően, a Rhys Patchell fly-half-t a szezon második megrázkódtatása után figyeli. – Aggódunk róla – mondta Gatland. „A játékosok jóléte a legfontosabb számunkra, és bár eljön velünk, előfordulhat, hogy nem fogjuk ezt a kampányt játszani. Ha még egy kopogtatást kap, akkor valószínűleg le kell vennie a szezon hátralévő részét, hogy megszerezze magát. ”

Wales elkezdi a programját a Skóciával szembeni hivatalos nemzetközi ablakon kívüli meccsen, amely kizárja a játékot öt játékos, Angliában, Ausztráliával, Tongával és Dél-Afrikával szemben.

„Az ősszel arra törekszünk, hogy felkészüljünk a hat nemzetre, de nem fogunk senkit könnyedén meghozni, és igyekszünk nyerni minden – mondta Gatland.