Belgium kalapáccsal sajnálja Skóciát, mivel Michy Batshuayi kihasználja a hibákat

sportfogadás

Milyen morálzsákoló gyakorlat, amely gyorsan visszajutott Skóciába. Azoknak, akiket Alex McLeish rezsimje nem győzött meg – és rengeteg ilyen van – nem volt lehetőségük optimizmusra, mivel Belgium lebontotta a skótokat Glasgowban. McLeish vágott egy szégyentelen, tehetetlen érintőképernyőt jóval azelőtt, hogy egy katarikus végső síp érkezett. Belgium négy előtt állt, egy óra múlva a győzelem eredménye.

Be kell mutatni Belgium ragyogását, ám ez egy rossz skót erőfeszítés volt, egyedi hibákat tartalmazott, és egyébként figyelemre méltó a szervezet vagy a szellem hiánya miatt. . A másik négy veszteségeket okozott.

Itt nem volt vita a zavarok szintjéről, amelyet Belgium megemlített: ez Skócia legsúlyosabb otthoni veresége 1973 óta. „A hibák nekünk kerültek” – mondta McLeish. „Ezen a szinten, egy olyan nagy csapat ellen, a következmények pusztítóak. A srácoknak Bet365 gyorsan kell tanulniuk. ”Hozzátette:„ A következő játék számunkra hatalmas. De számomra ez nem a statisztikáról szól, a legjobb skócia csapat ezt nehéznek találná. ”

A komoly dolgok – vagy amint azt ábrázolják – McLeishnek kezdődik Albánia látogatásával Glasgowba a Nemzetek Ligája számára. döntetlen hétfőn. Belgium birtoklási szintjének dominanciája azt jelenti, hogy az ellenzék alig lehet ellentmondásosabb.Természetesen fennállt a skótok bizalmi válságának élő veszélye is, ha a világ második helyezett csapata súlyos vereséget szenvedett házigazdáiknak. Tehát fájdalmasan kiderült. Az albániai összecsapásnak most óriási jelentősége van Skócia menedzsmentje szempontjából.

Belga vágya, hogy Skóciában rögzítsék a helyet, sokkal értelmesebb volt. Roberto Martínez oldala a jövő héten indul Izlandon, és ez földrajzi szempontból ideális megállóvá teszi, ha nem más. “Azt hiszem, hogy mindkét csapat megérti, hogy a következő játék valóban fontos,” mondta Martínez. „Nagyon klinikai voltunk a cél előtt. A játékosok ide vitték a szabványt a világkupán. ”

A skót FA legújabb hashtag marketing-divatja tartalmazza a„ Semmi többet nem jelent ”jelmondatot.Nyilvánvalóan így van; Az üres helyek száma a nemzeti stadionon nyomasztó hátteret képeztek. A nemzetközi szintű csalódások évekkel érthetően megrontották a tatán hadsereget, de mélységes reakció volt a McLeish kinevezésére is. Csak 20 196 vett részt ebben a játékban. Christian Benteke és Marouane Fellaini sérülés miatt távoztak a belga csapatból, ám a választott első hétnek még mindig fenyegetése volt. Az Eden Hazard okos Bet365 felszólítása természetesen a játék nyitó szakaszának kulcseleme volt.

Belgiumnak alig volt szüksége a segítségre, amelyet a nyitó cél eléréséhez nyújtott. Craig Gordon gördítette a labdát John McGinn felé, az Aston Villa középpályása pedig a saját kapujával szemben, mindössze 20 méterre. Mindazonáltal McGinn tudta, hogy a passz jóval megérkezik, mielőtt hibásan ellenőrizte volna.Mousa Dembélé megragadta a birtokot; Két rövid passz később, és Romelu Lukaku kéznél volt a 41-es nemzetközi célpontjának egy nem őrzött hálózatba.

Gordonnak később szerencséje volt, hogy nem ismerte el a nyilvánvaló büntetést Timothy Castagne félrevezetése után. A helyett odaítélt sarokból Vincent Kompany fejléccel vágta le a rudat. Skócia 40 percen belül kétségbeesetten lélegzetelállító lélegzetet vett.

A nyolc másodperces percben a verseny befejeződött – ha létezik, az az. Belgiumnak nyilvánvalóan szüksége volt a versenyükön való részvételük érvényesítésére, és gyorsan megkapta.

Az Eden Hazard szűk szögben hajtott végre haza, hogy megduplázza Belgium vezetését, a cél finomsága pedig méltó a tapsnak, amely megfelel a Chelsea ember, mivel röviddel utána helyettesítették.Skócia védekezésének kritikusai megjegyzik, hogy Ryan Fraser és Kevin McDonald szorosan részt vett a nyomon a gólszerzőre gyakorolt ​​nyomás nélkül. Rövid útmutató a Nemzeti Liga: a legfrissebb eredmények és a mérkőzés eredményei A Csütörtök elrejtése

Belgium harmadik csapása újabb katasztrófa volt a házigazdák számára. Charlie Mulgrew, amikor nem volt kényszer, átadta a labdát közvetlenül Dembélé számára. Eden Hazard megfelelően táplálta Michy Batshuayit, aki nyugodtan átadta a labdát Gordon felett.

Ryan Jack volt a következő skócia játékos, aki Bet365 szörnyű technikai hiányosságokat mutatott. A helyettesnek a középpályán volt a zsebe, ahol Batshuayi ismét kéznél volt, hogy otthon fúrjon.Nyugodt elfogadás érkezett Hampden fölött; A skót nemzetközi szcéna sok szomorú aspektusa az, hogy a külső megtagadja a dühöket az ilyen szörnyű kiállításokon.

A Thibaut Courtois-t cselekvési cselekményre hívták fel, késésben megmenekülve Fraser és Steven Naismith részéről. Mindazonáltal ez mindenki félelmetes jelenet volt, a skót játék iránt érdeklődve. Ha a kollektív csoport rosszabb, mint amilyennek lennie kellene ezekkel az egyénekkel, és erre van esély, akkor McLeishnek valóban vannak problémái.