Az Ominous Ausztrália áthelyezi a mojo-t a Women’s World T20-on

sportfogadás

Ami a gondolkodásmódot illeti, ez messze nem ismétli a korábban lezajlott eseményeket – nem utolsósorban az elmúlt két évben a kupa és a T20 világkorona megvédésére tett kudarcot tett erőfeszítéseik miatt. Ahogy Matthew Mott edző elmagyarázta, a 2017-es félreértés mélyebb oka az volt, hogy úgy érezték magukat, mintha sokkal többet kellett volna adniuk, de megcserélték magukat azzal, hogy maguk között játszottak, felismerés nélkül, hogy a világ felzárkóznak.Alyssa Healy Ausztrália az Új-Zéland mentén és a WWT20 elődöntőjébe. Bővebben

Nem most. Mint Pakisztán és aztán Írország megtudta, ezúttal ezt a korai versenyen zajló mérkőzést a kisebb ellenfelekkel szemben nem azért sportfogadás használja, hogy becsapódjon az eliminációs szakaszba, miközben a megfelelő időben csúcsra vár, hanem inkább a lehető leghamarabb lépjen fel a felső fokozatba.Kíméletlen oldal is Új-Zélandot küldte, olyan riválisokat, akiknek mindent meg kellett játszaniuk, de nem voltak válaszok. Az Alyssa Healy elbocsátásának elmulasztott lehetőségére adott válaszuk mindent elmondott – lemondtak a fejektől, elismerve, hogy ezek az ausztráliak néhány év után áthelyezték mojojukat. ismét olyan gyönyörűen tükröződik, ahogy a csapatlap Meg Lanning átadja a dobást. Ott a neve szerepel az 5-ös denevérben. Amint a játékok meglátogatásáig megtanultuk, ez még nem jelenti azt, hogy ott lesz denevér – kétszer lépett be az első csepp nagy indulások után.De az a tény, hogy hajlandóak a fenyőerővel játszott játék legjobb tésztáit támogatni a keserű kollégák javára, félelmetes árjelzés a piacra dobáshoz.

Természetesen , ezt a rugalmasságot könnyebb elérni, ha egy olyan nyitó, mint Healy, uralkodik oly módon, amellyel soha nem volt hazája számára hat fél évszázaddal a legutóbbi nyolc találatban. Partnerével, Beth Mooney-val, ideális fóliává érlelődve olyan tapasztalt akkumulátorokat alkalmaznak, mint Lanning, Rachael Haynes és Ellyse Perry neves sportfogadás hímzőkönyvekben, mint Ash Gardner és Elyse Villani. Egyik csapat sem büszkélkedhet még a mélység közelében is.

A főkönyv másik oldalán Megan Schutt párnahúzókat talál, és neveket vesz ejtősen és szakszerűen.Ezek a korai áttörések lehetővé teszik Lanning számára, hogy forgassa el a csavarokat, a leggie Georgia Georgia Wareham és a baloldali Sophie Molineux párosítása olyan szépen megy végbe, hogy a szokásos első választású fonógép, Jess Jonassen nem tudta visszanyerni helyét utána. visszatérés a sérülésektől. Perry, aki örökké nagy játékosa volt, az első varázsa a Fehér Páfrányokkal szemben a leggyorsabb, amit a Karib-térségben teljesített.

A támadás kiegyensúlyozása érdekében Delissa Kimmince utazónő pedig kedvezőtlen lépéseket küldött. közepes ütemben és két finom kifutást hajtott végre. Amint Bob Simpson régóta elmondta a férfiak csapatáról, amikor felelősek, a csapat egészsége szempontjából nem jobb útmutató, mint a terepbe helyezés.A Healy kesztyű ugyanolyan tiszta, mint bármilyen Magyar sportfogadás körbejáró, állandóan fél esélyeket és nyomást eredményez, ha a csonkokig tart.

Mindez tökéletesen időzített stresszteszthez vezet Indiával szemben – a csapat, amely sokkolta őket. a tavalyi világkupán – mielőtt a jövő héten Antiguába költözik a döntőbe. Figyelembe véve, hogy ez a döntéshozó áttekintését eredményezheti, biztos lehet benne: az ausztrálok igyekeznek kezdeményezni néhány nagy és erõteljes csapást, amelyek már nem lesznek elégedettek azzal, hogy megvárják, hogy a verseny eljusson hozzájuk.