Ausztrália és Pakisztán csatlakozik az Abu Dhabi hullámvasútra

sportfogadás

A tesztkrikett a lendületváltásokról és a kontrasztokról szól. Semmi több, mint ez. Az első Teszt klasszikus húzásának hosszú, lassú kibontakozása után a második teszt Pakisztán és Ausztrália között Abu Dhabiban gyors előrelépést indított.

Bár a pályán maradt néhány fű, és ugrott, Ausztrália rettegett volna egy újabb első napos őrleményből, elveszítve a dobást a sorozatban, és azt kérte, hogy tálaljon egy olyan földre, ahol az átlagos első csapágy pontszám 400-tól északra van.

egy olyan nap része, amely a stadionot körülvevő internetes sportfogadás sivatagi dűnékhez hasonlított.Ez magában foglalja a rekordok, összeomlik, ellentámadások és virágzik, a rohanás a wickets és a két közel-évszázad, mivel Ausztrália elutasította Pakisztán 282, majd esett két 20 magukat a csonkot. Adam Collins Bővebben

Mozi nap volt, semmi nem történt a várt módon. Az első áttörés megfelelő volt, Mohammed Hafeez egy évszázad után az első Teszten, Mitchell Starc-val. A denevér arcáról ki volt húzva, de a dobozban megütötte Marnus Labuschagne rövid lábát. A televíziós kamerák mértek a reakcióidőt, de a fogónak nem volt ideje az izom mozgatására.

Reagál, amikor a visszapattanás a térdére ütközött, és felpattant, miközben leesett.Miközben a fele körbefordult, és hátra gördült, Labuschagne a mellkasára kopogtatta, és mindkét lábával összekulcsolta. Az 1980-as évek vége felé fordult, amikor a játék törvényei szerint egy befejezett fogásra került. Mégis úgy nézett ki, mintha az egyetlen öröm Ausztrália élhetne, ahogy Pakisztán egy 50 fős standdal működött. Fakhar Zaman debütált, az a férfi, aki ismert, hogy a fehér labdát krikettben volt, ami egy évszázadot foglal magában, hogy megnyerte a tavalyi bajnoki trófea döntőjét, és egy kétszázszázszor egy napos múlt júliusban.

Jól ütötte őket, faragás fut a gyors mobil sportfogadás edzőkből, amikor Jon Holland-t egy középkikötőre hajtotta. Talán zavarodott a kezdeti cirkóér kapcsolat hiánya, Labuschagne leesett a fogásból.Volt egy hosszú büntetés napja.

Míg Fakhar folytatta, csapattársai nem. Ahogy Nathan Lyon letette a szünetet, az Azhar Ali visszafogott fogást vágott. Haris Sohail egy évszázadot tett az első tesztben, de egy arany kacsa követte, amikor Lyon következő labdáját a Travis Head-hez szorította közepén. A Spin: jelentkezzen be és kapjon heti krikett e-mailt.

A vége véget ért, és Lyon kalap-trükk labda, hogy elindítsa a következőt, Asad Shafiq látta. Nem annyira a követni kívánt labda, amit egy okos DRS-ajánlás talált, melyet a Labuschagne felé tartó rövid lábon tartott. Viszont, hogy a támadást Ausztráliába visszaviszik, Babar Azam kihagyta a két golyót később, hogy Lyonot nyerhesse. Ehelyett a labda a lábszárral találkozott. Pakisztán 57 volt az egyikért, majd 57 volt ötnek.Lyonnak négy wicketje sincs, akinek nincs helye. A 314-es nevével az egyetlen név, ami előtte volt, elolvasta Lilleét, McGrathot és Warne-t. Az off-spinner nem lehet alábecsülni. A „Kecske” beceneve kevésbé szatirikus a meccsen.

De Pakisztán nem történt meg. A nap legkülönfélébbségének megfelelően két leginkább támadó játékos feladata egy hátsó őrség kialakítása volt. Fakhar harcolt az ösztöneivel, és megállapította, hogy Lyon ugrál és fordul. „A wicketben volt egy kis nedvesség” – mondta a Wisden Test Cricket rádió adás után. – A Safi nagyon jól játszik, mindig. Jól érezte magát, de nem voltam kényelmesen a fonókkal szemben.Ezért blokkoltam a labdát, és elvesztettem az időt. ”

Sarfraz nem a csúszkával, sem a faragással kezdte a kezdeményezést, hanem elfoglalt és keményen futott. Ő is gondoskodott a lábszáron kívülről, hogy eldobja Lyon ritmusát. – Megvan az egyik legalacsonyabb pont-labda százaléka a játékban – mondta Lyon. – Meglehetősen humorosnak találtam, hogy milyen messzire megy kívül, de csak megpróbáltam a legjobb labdámat tálalni. Facebook Twitter Pinterest Pakisztán Bilal Asif hiányzik a labdáról. Fénykép: Kamran Jebreili / AP

Sarfraz taktikája azonban működött. Teret adva, képes volt ismételten levágni a tuskáit, vagy a fedélen keresztül. Az ausztrálok nem tudták leülepedni: a forgó sztrájk előtt alig találkozott több mint egy golyóval.Tim Paine megpróbálta elhagyni a seprőgépeket, hogy elfojtsa a pontozást, de Sarfraz arra használta, hogy megkönnyítse módszerét. A 147-es összeadás után azonban újabb swing érkezett.

Labuschagne batsmanként van ebben a csapatban, de a labdával és a mezővel jelezte. Gyors, csúszós lábszakadása Fakhar csapdába esett az utolsó 94-es tea előtt, a debütáló század tantalizingly közel. A szünet után visszajött, hogy Bilal Asif-t 12-re lehessen elkapni, és egy fáradt Sarfraz után a Mitchell Starc bouncer-jéből egy csúnya csapást okozott a könyök felé, és 94-re próbálta elindítani a Labuschagne-t. Peter Siddle a harmadik zsonglőrre vitte, miután visszafordult az orráról – az ausztrál fogásokat minden testrész-kezével befejezték.A részmunkaidős Labuschagne döntő fontosságú volt a 45-ösnek.

A Yasir Shah lábszárnyasok 28-as késői ütése ellenére 282-es pontszámot örült volna Ausztráliának a nap elején. Aztán a végső csavar: Mohammad Abbas, így a túlsúlyos kívülről, Ausztrália kulcsfontosságú embere, Usman Khawaja a láboldalon, Sarfraz elfelejtve a kimerültséget és a sérült karját, hogy jobbra repüljen.

a nap utolsó ütemezett labdájára való utalás, a pakisztáni tuskókkal, néhány szélkel vissza a vitorlájukba. Csak illeszkedés volt, tekintettel arra, hogy az akció és az intrika egy napot tartalmazott. A csapatok folytatják a mérkőzést és a sorozat tökéletesen beállított eredményét.