Richard Cockerill a kritikusokat célozza, miután Leicester megmentette az arcát Munster ellen

Rugby League

Ahogy Richard Cockerill győzelmet aratott egy csapat ellen, aki hét nappal korábban Leicester-nél okozott a legsúlyosabb vereséget az európai kupa során, megdorgálta az embereket, akik a hét elteltével ragaszkodtak a klub széteséséhez.Aztán egy alapvető oka volt annak, hogy Leicester az utóbbi időben nem étkezett a klub rögbi asztalán. hírnevük a puszta akarattal és vágyakkal anélkül, hogy teljes mértékben ellensúlyoznák a visszafelé tett lépést, és valamivel távolabbra léptek attól, ahová akarnak. a játék felépítésében, hogy hat év elteltével a klub rögbi igazgatójaként legyőzte a zsákot. „A játékpálya kritikája egy dolog, de a klub anyagának kritikája és az, hogy hogyan működtessük az üzletünket.”

„Nagyon jó klubunk van. Mi a saját stadionunk, és fizetjük a számláinkat.Ez fáj, ha az emberek lyukakat akarnak választani, de a klub már régóta körül van és 100 év alatt itt lesz. Az edzői csapat itt nem ért egyet mindennel, de a különböző vélemények megítélése, hogy hogyan akar játszani, egészséges.

„Azt hiszem, erős vezető vagyok, és elöljáró vagyok. Néhány ember, mint én és néhány nem, és nem érdekel. Itt vagyok a csatában, amíg valaki nem mondja meg, hogy nem vagyok. Régóta itt vagyok. Ez nem jelenti azt, hogy itt kell maradnom, de itt akarok lenni, mert azt hiszem, jó munkát végezek.

A Cockerill oldala a második alkalommal készítette elő Munster számára, különösen a bontásban, ahol megvédték saját labda, és megzavarták ellenfeleiket sokkal könyörtelenebben, mint a Thomond Parkban.Habár a reakcióik lenyűgözőek voltak, fontos számunkra, hogy ugyanazt a hozzáállást vesszük figyelembe a következő négy játékban, amelyek közül három az Exeterben, a Wasps és a Racing 92-nél távol van, és az újévi Saracens elleni otthoni meccset.

– Minél következetesebbnek kell lennünk – mondta a Leicester kapitánya, Tom Youngs. „Az elmúlt néhány évszakban megváltoztattuk a stílusunkat, és időbe telik a vásárlás. Nem veszíthetjük el, hogy mi jó vagyunk, és ezt a hozzáállást kell tennünk, amit Munster ellen mutatott be Exeterre a karácsony estéjén, de más gondolkodásmóddal is rendelkezik.Többet kell tennünk, mint a csalódásra való reagálás. ”

Cockerill rámutatott arra, hogy Leicester hiányzott egy sor játékos közül, köztük Marcos Ayerza és Dan Cole, valamint Matt Toomua és Telusa Veainu, de ami Munsterben történt, nem egyszeri volt, és Ayerza álláspontja volt, Ellis Genge, aki szombaton vezette a harci hátteret, és az első lábán állt, amikor hat pontot lőttek és egy férfi rövid volt Manu Tuilagi a bűnben.

„Mindenki felemelkedett és nagyszerű karaktert mutatott” – mondta Genge. „Nem adtuk fel, és ez egy lépést jelent számunkra. Volt egy kis szelíd ásás a Cockers-nél a héten, de mindannyian mögötte vagyunk, és mögötte van. Keményen dolgozik, és szívét és lelkét a klubba helyezi.Mindaddig, amíg hiszünk egymásban, folytassuk.

A győzelem megtartotta Leicestert a negyeddöntőért, bár meg kell nyerniük Párizsban a következő fordulóban, hiszen csak egy győzelmet kaptak Franciaországban az elmúlt kilenc szezonban. Munster a másodikra ​​esett; Glasgow mögött, de van egy játék a kezében, és a két Leicester elleni mérkőzésen 54 pontot ért el 18-ra, öt próbálkozással és hat ponttal négyig.

„Leicester megérdemelte, hogy megnyerje”, Rassie Erasmus – mondta Munster rögbi igazgatója. „Egy olyan csapat vagyunk, amely egyre növekszik, és az út mentén elveszítjük az ilyen meccseket és nyerünk másokat. Tudtuk, hogy nagyon kemény lesz, és nem legyünk legyőzhetetlenek. Szilárdan építünk, de van egy út. ”