Zlatan Ibrahimovic: minél idősebb vagyok, annál jobb lesz, mint a vörösbor

Premier League

A svéd kettős biztosan megérdemelt negyedik egymást követő győzelmet jelentett a Manchester United számára. Összesen 16 célt is kibővített, 25 megjelenésben és 10-ben az elmúlt kilencben. Egy kitűnő megtérülés, amit az a tény, hogy Anthony Taylor, a játékvezető, az Ibrahimovic, még mindig a pályán maradt, fenntartotta az összes Premier League-mérkőzés befejezését, amelyre az Egyesült Királyságba csatlakozott. Tizenhat indítás, 16 befejezés, 1440 plusz perc játszott.

Ez nem az, amit sokan jósoltak meg, amikor Ibrahimovic júliusban érkezett ezekre a partokra a hype lángja közepette. Az Egyesült Államok szociális média csapata nem tartotta vissza a #ZlatanTime hashtagot, és egészen 11-ig fordította az egészet azzal, hogy az egyiket csípőre tette, amivel elbeszélte, hogy a csatár „megszakította #mufc teljesítményrekordjait az orvosi vizsgálatok során”.A külső érzés azonban az volt, hogy Ibrahimovic, bár tagadhatatlanul tehetséges, túl öreg volt az előttünk álló kihíváshoz. Egy ingyenes transzfer, de a rossz aláírás az Egyesült Államok számára.

A szezon félúton is közel van, a 35 éves pedig erős. José Mourinho „fenomenálisnak” nevezte, és maga a játékos maga utánozhatatlan stílusában azt a ragaszkodást keltette, hogy még többet kínál. – Minél idősebb vagyok, annál jobb lesz, mint a vörösbor – mondta. – Tetszik a vörösbor? Tökéletes példa erre. Beállok, és boldog vagyok, jól érzem magam. Még ha én is 35 éves vagyok, úgy gondolom, hogy 20 éves vagyok. Azt hiszem, 50-nél játszhatnék. ”

Biztosan mondhatjuk, hogy ha Ibrahimovic 2031-ben még mindig egy labdát dob, nem legyen az Egyesült Államok számára, de egyelőre nincs kétség az ő értékének az oldalán.Az egykori párizsi Saint-Germain csatár megtapasztalása, izom, kézműves és könyörtelen volt a támadás pontjához, ami ott volt, hogy lássa a West Bromwich Albion 2-0-as győzelmében biztosított célokat. Az Ibrahimovic először egy pontos fejlécen jött, miután megverte Gareth McAuley-t Jesse Lingard kiváló keresztjére, miután az Albion védőjét visszahúzta. Második hajlama Craig Dawson-t húzott, de csak miután az Egyesült Államok No9-je a McAuley és Matt Phillips között mozdulatot vállalt. Nézd meg a második gólját – a legtöbb játékos átadja, de a védőn keresztül zsetonja, és csak üdvözli azt – mondta Ben Foster, a West Bromwich kapus. “Milyen idős? 35? Jézus – ragyogó.Nem csinálod, amit csak egy nagy csomónak tett. ”Facebook Twitter Pinterest Zlatan Ibrahimovic, a központ, a második célját tűzte ki a The Hawthorns-nál, miután Gareth McAuley és Matt Phillips múltja. Fénykép: Michael Steele / Getty Images

Ebből nem kétséges, és az Ibrahimovic alkalmankénti komikus önbecsülése által némileg elhomályosodott vonása az optimális fitnesz iránti elkötelezettsége.Ez egy olyan ember, aki a színfalak mögött helyezi el – beleértve a Taekwondo gyakorlását is, amelyben feketét tart -, és mi meggyőzte Mourinhót, miután együtt dolgozott vele az Internazionale-nél, hogy a veterán Angliába vághatta. „Az egyetlen dolog, ami meglep, [a Premier League-ről], az, hogy a játékot nem ellenőrzik,” Ibrahimovicsaid. „A hátsó és az elülső, a hátsó és az első, a ritmus magas, de ez az, ahogyan a játék van, és hozzá kell igazítania a testét. Különböző országokban különböző bajnokságokon játszottam és mindig adaptáltam. ”

A célok forrása mellett az Ibrahimovic is mások számára.Szombaton két pontozási kísérletet nyújtott, a legmagasabb a látogatók rangsorában a Lingard mellett, és általában megengedte Unitednek, hogy felgyorsítsa a hold-up játékát. Prémium Liga rajongói félidős döntése 2. rész: Manchester United a West Ham Read több

Ez azonban egy olyan verseny volt, amelyben a játékos Dawsonnal való ütközéssel mutatta ki az ördögi oldalát, amiért ki lehetett volna küldeni – csak egy sárga lapot mutatott Taylor – és ott aggodalomra ad okot United számára: mi van, ha Ibrahimovic hiányzik, felfüggesztés vagy sérülés miatt? Ez volt a helyzet ebben a szezonban egy bajnoki játékban, az 1-1-es Arsenal-dal rajzolva, amikor United a legtöbb esélyt hozta létre, de későn visszavonták.Mi lehetett volna, ha felfüggesztett csatáruk odakinn lett volna?

Jelenleg a svéd több mint háromszor annyi liga-gólt ért el, mint az Egyesült Államok második legmagasabb eredményei – Paul Pogba, Juan Mata és Marcus Rashford. A többieknek és másoknak többet kell viselniük, különösen azért, mert az Ibrahimovic valószínűleg leesik és / vagy pihenést igényel. Ahogy Mourinho azt mondta: „Nem tud 60 mérkőzést játszani”. 2-0 lett. Egy kicsit kevesebb, mint 20 évvel a francia nyugdíjba vonulás után, az Egyesült Államoknak van egy másik előremutatója, melyet a karizma és a tehetség erős keveréke jellemez.Facebook Twitter Pinterest José Mourinho a Manchester United győzelme után Zlatan Ibrahimovic-t kéri