Merseyside derby lesz “háború”, mondja Liverpool csatár Divock Origi

Premier League

A Liverpool Divock Origi hétfőn „háborút” vár az Evertonnal a Goodison Parkban, amikor valószínűleg először szembesül a Ramiro Funes Mori-val, mivel az Argentína védője megsérült az elmúlt szezonban.

A Belgium sztrájk utolsó élménye egy Merseyside-i derby-ről brutális volt, amikor boka ligamenti kárt szenvedett a Funes Mori megdöbbentő kihívása miatt. És egy újabb vonzós versenyre számít, amikor a Merseyside versenyzői találkoznak a 227. alkalommal. Prémium liga rajongói félidős ítélete 1. rész: Arsenal a Manchester City-be Tovább

A Goodison legjobb volt, amikor az Everton rögzítette az első győzelem a hatodik mérkőzésen az elmúlt héten az Arsenal ellen, bár csak Ronald Koeman csapata mutatta be az agressziót, amit a vezetője követelt.És Origi ragaszkodik ahhoz, hogy a Liverpool felkészüljön a megismétlődésre, hiszen egy 12-szeres veretlen futamot folytatnak a derbyben, és megszünteti a Premier League-vezetők, a Chelsea közötti rést.

„Háború lesz – mondta a 21 éves -, így nagyon pozitívan megyünk oda. Meg akarod nyerni ezt a játékot, tudod, hogy nem lesz könnyű, ez egy derby, így különleges lesz és nagyon nagy és fontos játék lesz nekünk, mint klubnak is. Ezt jól kell készítenünk.

A Funes Mori várhatóan vissza fog térni Everton védekezésének középpontjába, mivel Phil Jagielka kapitánya felfüggesztésre kerül.Az áprilisban, az Anfieldben, Origi-ról szóló szabálytalanságért küldték ki, és a klubvezető Roberto Martíneztől is kapott egy bírságot, és elnézést kért mind a szociális médiában, mind a klubcsatornákon keresztül, amiért a csatát négy hétig elhagyták, és ténylegesen megfizették az Európa Liga döntőjének elindításának esélye.

A flegmatikus Origi azt mondta: „Ezek azok a dolgok, amelyek megtörténnek. Erősebbnek jöttem, és tovább kell nőnöm. Ezek a dolgok egy futball-karrierben történnek. Hivatalos üzenetet kaptam [a Funes Mori-tól]. Továbbra is várom, és nagyon izgatott vagyok a következő játékért. Hogyan érzem magam?Nem tudom, ki játszik, de nagyon motivált vagyok. ”

A Liverpool csatár az áprilisi derby óta a legjobb formájú, amikor a kampány tizedik gólját egy 4 -0 győzelem, öt meccset szerzett Jürgen Klopp csapatának öt utolsó játékában.

„Örülök, hogy pozitívan fejezem ki magam, de azt hiszem, ez csak a kezdet” – tette hozzá Origi. „Végül lesz időm, hogy elmondjam a szezont, és lássam, mi jó és nem jó, de nyilvánvalóan jobban és jobban érzem magam, és nagyon örülök, hogy kifejezhetem magam a pályán. mint Ramiro Funes Mori vöröset látni További részletek

„Szeretem a célomat megtartani magamnak, de nagyon, nagyon ambiciózus vagyok. Mindig azt mondtam, hogy a lehető legjobbat szeretném elérni.Ez bizalmat adott nekem, de még mindig növekedni kell, és, mint mondtam, most nem itt az ideje, hogy boldog legyen. Keményen kell dolgoznom, keményen dolgoznom kell, és folytatnom kell. A szezon végén meglátjuk, mit értünk el. ”

Klopp úgy véli, hogy a fitness-hoz való visszatérés lehetővé tette a korábbi Lille számára, hogy bizonyítsa, hogy minden tulajdonsága sikeres, és hogy több van a £ 9,6m aláírásból származik.

A Liverpool vezetője azt mondta: „Nagyon jó szinten van. Divock tudja, hogy sokat javíthat, és meg kell tennie. Jó nekünk a pillanatban, pontokat szerzett, és részt vesz. Sok csodálatos fejlesztés van, amit már látok, de egy olyan játékos, mint a 21-es Divock, annyira képzett, hogy nem tudom, hol áll meg a fejlesztés a végén. Mindent, amire szüksége van egy tisztességes karrierhez, 100%.Abban a pillanatban, amikor jó állapotban van, de messze van attól, hogy 100% -os Divock Origi legyen. Egy csatár számára ez körülbelül 25 vagy 26, amikor össze tudják keverni.