James McArthur elítéli a Crystal Palace helyzetét, és sürgeti a fordulatot Watfordban

Premier League

James McArthur elismerte, hogy a Crystal Palace játék a Watfordban a Boxing Day-on „kötelező nyeremény” lett, hiszen Alan Pardew elbűvölő oldala kétségbeesetten arra törekszik, hogy újjáéledjen a szezont a nyomorult eredmények után.

Pardew meg kell győznie a klub társtulajdonosait és befektetőit arról, hogy ő a megfelelő ember, aki felidézhet egy újjáéledést, Sam Allardyce és Chris Coleman kedvelői pedig potenciális helyettesítőként jelentek meg, és új játékosokat azonosítanak, hogy megállítsák a csökkenést januárban.De a csapatot intenzíven megrontotta egy gyenge eredmények egy éve, és felismerték, hogy a Manchester United és a Chelsea elleni keskeny vereségek miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy elveszítsenek egy ellentmondásos Watford ellen a Vicarage úton.

“ Mi maradtunk a játékban a Chelsea ellen, védekezetten nagyon hangosak voltak, és a labdát jobban átmentük, mint amilyen hosszú ideig voltunk, de most meg kell vennünk ezeket a tulajdonságokat Watfordnak a boksznapon – mondta McArthur. – Ez most egy hatalmas játék a klub számára. Egy másik lehetőség, hogy a szezonunkat megfordítsuk. Nem kedves ott lenni, nem fogok hazudni, hanem a végzet és a sötétség helyett meg kell néznünk a következő játékot, hogy megfordítsuk.Van egy csomó játék, de most, mi vagyunk egy leromlási törmelékben, és nem vagyunk elrejtve attól.Antonio Conte különleges jövőt akar a Chelsea után, amikor megverte a Crystal Palace-t. az a öltöző, mindenki bízik benne, hogy több mint elég jó minőségű vagyunk ahhoz, hogy mászni az asztalra. Van néhány nagy karakterünk, és csak egy győzelemre van szükségünk, hogy felgyorsítsuk és felgyorsítsuk a lendületet. De tudjuk, hogy Watfordnak kell nyernie. Az utolsó két vereségünk ellenállt a csúcsminőségű oldalaknak, és mindketten végignyomtuk őket, de szükségünk van erre a gyilkos ösztönre.Nem kétséges, hogy az erőfeszítés és az eltökéltség ott van, hogy a mi szezonunkat megfordítsuk – a szellem itt hihetetlen – de a következő néhány játékba be kell vennünk ezeket a tulajdonságokat. Pardew, aki továbbra is kapcsolatot tart az elnökövel, Steve Parishdal, a következő hónapban a baloldali és a jövőbeli felvételre. „Reálisnak kell lenned, és azt kell mondanod, hogy idén az eredmények nem voltak elég jóak, ezért meg kell győződnünk róla, hogy a következő évben jobbak lesznek” – mondta a palota vezetője majdnem két éve. „Nagyszerű 2015-ös, egy ragyogó 2015-ös volt. És most már 2017-ben meg kell ismételnünk ezt a szezont és a következő szezon első felét. Meg tudjuk csinálni. Elfogadjuk a statisztikákat, amiket mindenki ránk vet, és helyesnek kell tennünk.