Antonio Conte egységének kultúrája a pályán és a pályán nyugtatja a Chelsea-t

Premier League

Most térj vissza a jelenhez. A Chelsea a Crystal Palace-ban szombaton erős és rugalmas volt a fővárosban, és az első szezoncélú, a Costa Costa által az intervallum előtt elkészített céljának köszönhetően a 11. bajnokságot nyerték egymás után.

A az Emirates Stadionban szétszóródott játékosok csoportja kilenc tiszta lapot ért el ebben a sorrendben. Ha az elsődleges kétségek merülnének fel azzal kapcsolatban, hogy egy vezető, aki a teljes elkötelezettségre ragaszkodik, akkor elveszett. Napjainkban a csapat játékosai teljesen meggyőzőek a főedző filozófiájáról és módszereiről.Ahhoz, hogy az olasz egyik szavára ragaszkodhassanak, egyértelműen „dolgoznak”.

Az Arthur Wait állvány sarkában az elhúzódó támogatás előtt megtartott ünnepségek egységet mutatnak és figyelemre méltó átalakulást mutattak . „Ahhoz, hogy ide jöjjön, és vegye át a Crystal Palace-t, ezt a fizikai játékot és a megfelelő viselkedést, megértse a nyerés módját, ugyanúgy harcoljon a palota, nem egyszerű számomra” – mondta Conte. „A nagy tehetséggel rendelkező játékosokat, de nagy elkötelezettséggel is láthatod, ez az akarat minden golyóért harcolni. Valami megváltozott bennem, a klubban, a Liverpool és az Arsenal vereségeivel. Szeretem megnyerni és látni, hogy a játékosomnak két rossz veszteségük van – megérdemeltünk két rossz vereséget – meg kellett próbálnom megtalálni a helyes megoldásokat a pályán és azon kívül.Meg kellett mutatnunk, hogy miért érdemeltük meg, hogy jobbak legyünk, mint tavaly. ”

Rengeteg volt a megalakulásból származó kapcsoló, amit az Arsenal-on megkezdtek, amikor a verseny már átadásra került. A hátsó három elfogadása nyilvánvalóan mesterlökés volt, még akkor is, ha taktikai csípés volt, Conte vonakodott végrehajtani. – Tudtam, hogy a formációnk [hátul négy] nem tudta taktikailag szembenézni Liverpoolgal, és ezt fizettük meg – mondta a menedzser. – Arsenal ellen is. Mindig is akartam változtatni, de vártam a megfelelő pillanatig. Voltam olyan játékosom, akik csak négy [védekezésben] játszottak. A Chelsea legutóbbi történetében soha nem játszottak három központi védővel.Hogy ezt megváltoztassuk, lassan, lassan kell menned, hogy átadhassuk az ötletet. ”Az igazítás igazságosabb volt, mint ahogy elképzelhető. A hétvégén a divízió ötödik csúcstalálkozójaként bejárt palota ritkán látta a célt, olyan megdöbbentve, hogy a megközelítésükben álltak. hogy eloszlatja az összes feszültséget, amely a tavalyi szezon kétségbeesett szemeiből ered. Sikerült létrehozni egy családiasabb hangulatot a klubban, ami hasonlít ahhoz, amit Carlo Ancelotti a Cobham-i varázslat során teremtett. Conte ragaszkodott ahhoz, hogy a csapat és a coaching munkatársai viszonylag rendszeres esteket folytassanak csoportos étkezésekre, akár csípőhelyeken, mint a Nobu-ban, vagy a menedzser által elfogadott olasz éttermekben.Legalább három ilyen összejövetel volt azóta, hogy az Arsenalban legyőzte a vereséget. Kötési gyakorlatokként előnyösek voltak.

Aztán volt az a vágy, hogy a szöveget egy olyan klub szöveteire vágja, amely néha kényelmetlen keveréknek tűnhet, amely egy nagyon fizetett játékosztályt alkot, egy csúszósan futtassa a kereskedelmi gépet és egy adminisztratív személyzetet, aki könnyen elfelejtheti. A Cobham és a Stamford-híd munkatársai gyűltek össze a stadion zenei helyszínén, a híd alatt, a keleti állvány alatt, tavaly csütörtökön a karácsonyi partikra, és Conte előzetesen rögzített egy videót, amelyet a jelenlévőknek továbbítani kellett. Azonban a nap folyamán a menedzser megállapította, hogy az ilyen személytelen megjelenés nem lenne megfelelő.Ehelyett megérkezett a rendezvényre, és meghívta a szobát, köszönetet mondva mindenkinek, hogy részt vettek a klub újjáéledésekor, több mint két órás tartózkodás alatt.

Ez csak egy viszonylag kis példa egy vezetőre, aki látja a nagyobb képet – de ezt az egységet megművelve, eltávolítva az összes „minket és őket”, egy készség. Conte feszült helyzetet örökölt, de annak biztosításával, hogy semmiképpen sem zárja el, gondoskodott róla, hogy mindenki úgy érzi, hogy ezzel együtt.

Most, majdnem három hónap múlva, az egész feszültség az Arsenal veresége után, amikor Chelsea az önbizalom megragadta. Ez a csapat hirtelen megállíthatatlannak tűnik, a meggyőződésük megduzzadt és a vezető inspirált. A Premier League 14 egymást követő nyereményrekordja nagyon reális. Az idők javultak.