Andy King azt mondja, Leicester visszaszerezte a bajnok szellemét

Premier League

Leicester helyreállítása Stoke-ban egynél több értelemben visszatérés volt. Ha két gólt és egy férfit lefelé fordítva megfordítottuk a meccset, Claudio Ranieri oldala megmutatta, mi lett a bajnok. Nem lehet megkérdőjelezni a vágyukat vagy a szellemüket, miután ez a rohanó húzás következett.

„Remélhetőleg ezt a szezon második felében ugródeszkaként használhatjuk” – mondta Andy King, aki visszhangozta vezetője gondolatait. aki azt mondta: „Remélem, ez egy fordulópont lehet számunkra, ha sokkal jobb leszünk.” Jamie Vardy a piros lapot vitákban, mint a 10-es Leicester-i csatában, hogy rajzoljon tovább

Háromszor a korai szakaszban A tavalyi szezonban a Leicester visszanyerte a két gólt, többek között Stoke-ban 2015 szeptemberében, és az általuk megmutatott morál segítette őket a Premier League címére.Azért, hogy a szezon ezen a szezonban elrontott védelme miatt kétségek merüljenek fel a vágyukban, de a király azt mondta, hogy ezt a teljesítményt el kell hagynia. „Az egyik dolog, amit mindig is volt a klubban, különösen az utóbbi években, a karakter. Tudom, hogy az elmúlt hetekben, helyesen vagy helytelenül megkérdőjelezték egy kicsit, de megmutattuk, hogy visszatérünk erre. A fiúk hihetetlen karaktert mutattak a nehéz helyzetben. ”

A körülmények nehézkesek voltak, mivel Stoke jól játszott, hogy félidőben nyerjen két célt, Bojan Krkic és a büntetés miatt Joe Allen megérintette, és mivel Leicester úgy nézett ki, hogy veszélybe sodorhatja a Craig Pawson játékvezetőjével folytatott haragja miatt elterjedt mobilt.A hivatalnok elküldte Jamie Vardy-t a Mame Biram Diouf-nál, hogy veszélyesnek ítélte, majd Danny Simpson-t a kézilabda ellen ítélte. A Leicester játékosai annyira csalódtak, hogy azok és más döntések, hogy három játékosuk ellenszavazatba került. Egy másik háromnak sárga lapot kaptak a szabálytalanságokért.Az öt sárga lap küszöbértékét elhaladva a Leicesteret a Labdarúgó Szövetség fogja büntetni.

Azonban Leicester félidőt használt fel, hogy visszanyerje a lelkesedését, és pozitív módon kezdte lázadni. „Elég nehéz, ha talán egy-két döntés születik, de amikor elkezdődik a tizenévesekbe, akkor talán azt hiszed, hogy nem lesz a te napod” – mondta King. „De ezt nem tettük meg, azt mondtuk:„ Nincsenek kifogások, itt van, miért volt 2-0, és csak mi tudjuk, hogy a második félidőben javítsuk ki ”. Mi mentünk oda, és ragyogó második félidős előadással mutattuk be. ”

Leonardo Ulloa vezette célpontja után a Leicester-ek hangszínszabályozóját egy olyan játékos nyerte, aki a szezon nagy részét nem megfelelőnek nevezte cserélje ki N’Golo Kanté-t.A cél két perccel az idő múlásával Daniel Amartey-nek és csapata számára is jótékony hatású lehet.