Lemond, lerombolja a cseh jégkorongot, három klub kérdezi. De a szakszervezet elutasítja a kritikát

Pariuri

A három “hitehagyott” nem szereti az unió néhány legutóbbi lépését. Először 24-ről 17-re csökkentette a junior extra bajnokság résztvevőinek számát, majd hozzáadta Olomouc-ot, amely a többi csapattól eltérően nem felel meg az ifjúsági akadémia feltételeinek. Ezen túlmenően, az eredeti kilépés után, az osztrák Salzburg ismét bevette a versenyt, amelyet az egyesület átnevezte “Junior League of Academy” -re.

csapatok.A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a második legmagasabb versenyt az extra bajnokságnak nevezték át: “a tiltakozó csapatok nem szeretik.

“Hasonlóképpen, a Végrehajtó Bizottság tagjainak le kell mondaniuk posztjukról, akik döntéseikkel létrehozzák ezt a káoszt a gyakorlatban.” – az elégedetlen klubok fogalmazzák meg követeléseiket. a verseny során, amely arra kényszerítette a három klubot, hogy csütörtökön véleményt nyilvánítson.

“A jégkorong-verseny szisztematikus irányításának Unibet képességén kívül a változásokat sajnos az a törekvés is motiválja, hogy a legjobb játékosokat Vsetínből, Přerovból és Havířovból más csapatokba vonzzák.Amikor ez nem működött a jégen, megpróbál legyőzni minket az asztalnál. Riasztó az is, hogy a cseh és morva csapatok rovására az osztrák juniorok a legmagasabb versenyünkben fejlődnek ki “- folytatják a klubok, amelyek megsemmisítésüket kérik azért, hogy kizárják őket az unió választottbírósága alól.

Mindhárom veszteség Egységeknek 10 millió koronának kell lenniük egy szezonban. “Abban az esetben, ha a választottbírósági eljárás nem érvényteleníti a kizárásról szóló határozatot, a klubok jogokat érvényesítik a polgári bíróságokon” – fenyegetik a lázadók. “Tudomásul veszem a nyilatkozatot, de nem foglalkozunk vele.A hasonló esetekben történő eljárás szabályait és eljárásait egyértelműen meghatározzák a szövetségi törvények “- tiltakozott Král, hozzátéve:” E három klub vezetői számára eljárása nem lep meg, mivel a múltban többször bizonyították a kérdés, az alapszabály és a szabályok tudatlanságát.

Az információt először az iSport.cz szerver szállította.

Petr Fiala, az 59 éves korábbi Matchbook pariuri online csatár, hosszú ideje az Olomouc ifjúságán dolgozik, 2007 és 2015 között az első Hanák-csapat vezetőedzője volt. Az iSport.cz számára az is, hogy mindkét fél kapcsolatba lép a lehetséges együttműködéssel. “Biztosan megerősíthetem, hogy a következő szezonban nem dolgozom a Kometa vezetőedzőjeként. Megbeszéljük ezen álláspont utódjait, és az egyik adekvát Petr Fiala “- mondta Zábranský.

Zábranský, aki a klub tulajdonosa, alelnök és vezérigazgató, de lemondott főként azért, hogy ideje legyen egy új arénának tervezett építésével kapcsolatos kérdésekre összpontosítani.

“Mindig azt mondtam, hogy ott leszek, ahol Kometa lesz. leginkább szükségük van rá. Most nem érzem, hogy a frekvenciaváltón a legjobban szüksége lenne rám, de főleg egy multifunkcionális aréna felépítéséhez 100% -os elkötelezettséggel kell a részvételem. Szükségem van néhány változtatásra a Kometa vezetésében is “- magyarázta Zábranský a Kometa weboldalán.

Ő maga intenzív tárgyalásokat folytat utódjáról. “Visszaveszem azokat a kompetenciákat, amelyeket a Comet többi alkalmazottjának átruháztam, miután csatlakoztam a váltóhoz.Úgy gondolom, hogy a jobbik közül a megfelelőket választom, és a változások tovább hajtják az üstökösöt “- tette hozzá Zábranský. Vladimír Růžička senior, aki valószínűleg nem akadályozza meg Chomutov kiesését az első bajnokságba. Mindkét nagyra becsült edző tagadta ezt a változatot.

Még Fiala esetében sem minden határozott. Két héten belül egyértelműnek kell lennie a végrehajtó csoport összetételéről. “Több pozícióval tárgyalom ennek a pozíciónak az utódját. Hivatalosan mindent bejelentenek, amikor az összes tárgyalás lezárul és aláírásra kerül.Személy szerint szeretnék, ha 14 napon belül lezárulnának a végrehajtó csapattal folytatott tárgyalások, beleértve az edző válogatását is. “- mondta Zábranský.

Több mint három év után edzői feladatot lát el. 2016 februárjában, amikor Alois Hadamczik lemondott az edzőről, ő vezette a Kometa extra bajnoki csapatot.

Játékpályája során Fiala sok éven át megvédte a Kladno-t, két szezonban játszott Trenčínben, és karrierjét a németországi Gelsenkirchenben fejezte be. Kladnoval 1980-ban elnyerte a bajnoki címet.

Mai mult: https://pariurile.ro