Csehország – Németország 5: 4, a nemzeti csapat veszített, de megfordította az eredményt

Pariuri

A cseh csapat kellemetlen helyzetbe került a második időszak elején. Patrik Bartošák számára a mérkőzés Dominik Bittner német védővel történt összecsapás után véget ért. A megrázott Netbet kapus orvos kíséretében elhagyta a jeget, és Marek Langhamer vette át a kapusába.

A rossz szerencsén kívül a Karlovy Vary-i meccs számos érdekes sport pillanatot is felkínált. Ezúttal a célok az első és a harmadik időszakban estek le.

A mérkőzés bevezetése egyáltalán nem volt megfelelő a nemzeti csapat számára. Mindössze két perc elteltével Stefan Loibl kihasználta a védelem habozását, aki pontosan Bartošák elkapója fölé ért. Egy perc és negyven másodperccel később a csehek még a saját gólt is megszerezték.Nyomás alatt Hynek Zohorn a védekező övezet bonusuri pariuri sarkából küldte a korongot a kapuba, ahol Bartošák lábáról a hálóba ugrott.

Dominik Kubalík elküldte Michal Řepíket, hogy elmeneküljön, aki jó kezével legyőzte a német kapust. Két perccel később Niklas Treutle másodszor is összegyűjtött, miután Martin Zaťovič gyors lövést adott a felső sáv alatt.

A rajongóknak a harmadik részre kellett várniuk a pontszám további változásait. A nagy hír Langhamer kapusnak volt, aki megállította a nehéz meccsen a kezdő meccset. A cseh póttagnak nem volt sok ideje körülnézni, mivel a második időszakban a németek számos nagyon jó esélyt teremtettek.Azonban megszerezte az összes lövést, és a második szünetig 2: 2-ig tartotta a döntetlenet.

A harmadik időszak elején a nemzeti csapat befejezte a fordulatot, és két góllel 4: 2-re eresztette a németeket. Először Rudolf Červený érkezett a koronghálóhoz, amelyet Treutle nem tartott a sebességváltójában. Két perccel később Hynek Zohorn lövését a felső sarokba lőtt.

A különbség csak Tomáš Tomáš lövése volt a kapu előtti területről két perccel a vége előtt, mivel a németeknek sikerült 3: 4-re csökkenteni. majd később 4: 5-kor.

„Hasonló volt a szerdához. A németek jó védelemben vannak, együtt játszanak, feleslegesen nem dobnak korongot. Kicsit meg kellett változtatnunk a játékot, mert szerdán nem gyakoroltunk Sportingbet rájuk nyomást.Ma jobb volt “- mondta Hynek Zohorn, a negyedik cseh gólszerző a ČTK-meccsre.

” Nagyon nehéz volt a németekkel játszani, mert a minimumot megszerezték. De nyertünk, ami fontos a pszichésünk szempontjából. A két mérkőzésben nyolc gól elegendő, de a németek megérdemelték őket. Gyakran jól lőtték, hangsúlyozták a kaput. Tanulunk erről “- jegyezte meg az ekvalizer Martin Zaťovič írója.