A Vondroušová egyértelmű, de ki megy a kislemezre? Pála megoldja a rejtvényt

Pariuri

A csapat új arcai: Muchová Karolína vagy Marie Bouzková, akik a világ 100 mögött vannak, de a búcsú Lucie Šafářová is, aki már nem játszik hosszú ideje, de tapasztalattal rendelkezik. A győztes az elmúlt case de pariuri licentiate in Romania hetekben két ITF egyedülálló bajnokság győztese, a világ duplája pedig Barbora Krejčíková.

“Azt hiszem, mindenki beléphet. Mindenkinek esélyt kell kapnia arra, hogy megnyerje a meccset “- mondta Pála a ČTK-nek a csütörtökön zajló gyakorlat során.

Pála a cseh teniszezőket hat diadalra vezette a versenyen, tavaly utoljára, de Betstars gyakran egyértelmű helyzetben volt.Petra Kvitová és Šafářová egyértelmű kislemezek voltak, később Karolína Plíšková, Barbora Strýcová és Kateřina Siniaková csatlakozott hozzájuk. De néhányszor arról is döntöttek, hogy ki lép fel. Ez semmi új “- mondta Pála, és hozzátette, hogy az újdonság az, hogy például Bouzkovával vagy Muchovával találkozik. “Ez egy kicsit más. Ezért beszélünk az edzőkkel és a játékosokkal, hogy megtudjuk, mire van szüksége, hogyan érzi magát. ”

Például csütörtökön a délutáni játékblokk előtt Muchovával ült. Jelenleg 106.A világ játékosai például azt kérdezték, hogyan akar játszani agyagon. “Akkor pontokat szereznek az edzésen, és látom, hogy képes az olyan játékhoz, amiben hisz” – mondta Pála.

Ennek alapján a csapat legjobb edzőjét, David Kunstot választják. “Talán helyesen fogjuk gondolni” – mondta Pála. Számtalan változata is van a lehetséges párosokhoz. A pár valószínűleg Krejčíková, Šafářová és Vondroušová triójából válik össze.

A Morvaországi Nemzeti Teniszközpont területén az az előnye, hogy a csapat mindent megközelít, és sok bíróság elérhető. “Logisztikai szempontból ez a legkényelmesebb Fed Cup” – mondta Karel Tejkal, a csapat szóvivője, és hozzátette, hogy Pála más szokásokkal rendelkezik.Az egyiknek négy órát kell játszania, a másik kettőt, és itt lebonthatjuk, és ez nem jelent problémát. ” A kapitányoknak péntek sorsolás előtt be kell jelenteniük a jelölést a mérkőzések case pariuri online autorizate sorrendjében, amelyre egy órával dél után kerül sor a Prostějovi városháza.