NFL-csomagolás: A Raiders verte a töltőket, hogy 2002-től először jussanak rájátszásba

NFL

Sebastian Janikowski 44 yardos célpontot hozott 2: 40 balra, a negyedik játékot, és az Oakland Raiders a San Diego töltőket 19-16. idő előtt 2002-től kezdődően.

A 70 000 férőhelyes Qualcomm-stadionban, mint egy otthoni tömegnek tűnő játék, a látogató Raiders (11-3) ugyanazt a mezőt szerezte meg, ahol a legutóbbi posztszezon megjelenésük volt. zavarba ejtő 48-21-es veszteség a Tampa-öbölre a Super Bowl-ban 2003-ban.

Szörfös hangulat volt a játéknak, ami lehet a töltőknek a San Diego-ban a második helyen.Dean Spanos, a csapatvezető úgy tűnik, majdnem biztosan mozog a csapatnak a Los Angeles-i területre, miután nem kapott nagy állami támogatást, hogy segítsen neki az öregedő Qualcomm Stadion cseréjében.

A Raiders is mozoghat, tulajdonos Mark Davis szemet gyönyörködtető Las Vegasban, bár még mindig Oaklandben játszanak, amíg egy új stadionot nem építettek Sin Citybe. A Raiders rajongók a Silver és Black-nél több mint 80% -kal, 20% -kal csökkentek a töltők rajongói között, a San Diego-ban az év legnagyobb tömegének tömegében.

A győztes meghajtó a Raiders 34-en kezdődött és tartalmazza egy 27 yardos Latavius ​​Murray és egy 22 yardos Derek Carr-tól Seth Robertsig. Carr a harmadik és a nyolcas órákon a 29 töltőkre rántott, és azt hitte, hogy megkapta az elsőt, de úgy ítélték meg, hogy az udvaron túl rövid volt.A Raiders megkérdőjelezte, és a refs egyetértettek, így először adtak nekik a 21. pontot.Reggie Nelson 1:37-el fogta meg Philip Rivers-et, hogy menjen, hogy lezárja.

– Aaron Rodgers megütötte Jordy Nelsont egy 60 yardos áthaladással, hogy a Mason Crosby 32 yardos célját állítsa fel, amikor az idő lejárt a Green Bay Packers egy 30-27-es győzelem a Bears-nél az egyik leghidegebb játékban, amit valaha Chicagóban játszottak.

Széles vevő-fordított hátú Ty Montgomery futott egy pályafutás magas 162 yardra és kettőre és a Packers (8-6) a negyedik negyedévben 17 pontos vezetés ellenére szerezte meg a negyedik egyenes győzelmét. NFL (@NFL) Beszélhetünk erről a @ aaronrodgers12 dobásról? #GoPackGo https://t.co/euguBL9537 2016. december 18-án

Minnesota előtt is elindultak, hogy egyedül birtokában legyenek a második helyen az észak-britanniai NFC-ben, és húzták fel a Detroit osztályvezető játékát a vikingekkel Indianapolis és az oroszlánok legyengültek a New York-i óriásokra. Az NFL tökéletes játékosa: hogy az LP Ladouceur 10 millió dollárt hozott a hosszú rángatásból. Tovább

A Bears (3-11) Connor Barth által kitűzött célpont 1:19 balra.A Packers átvette a 27-et, és a harmadik helyen a 26-on, Rodgers mélyen átment a mező közepére Nelsonnak, aki a Cre’Von LeBlanc mögött volt. A csomagolók leeresztették a labdát, mielőtt Crosby elindította a győztesét. A játékidő hőmérséklete 11F (-11C) volt -4F (-20C) szélhűléssel. A Houston csak három percnél rövidebb ideig maradt, amikor a Texans 21-20-ra győzött meg a Jacksonville Jaguars felett. A Jagok Gus Bradley-t lőttek a játék után, amikor a csapat 2-12-kor küzdött. .De Houston 5-0 jelzéssel vezérli a rájátszás jövőjét.

A második negyedévben az egymást követő meghajtókon levő meghallgatásokat Osweiler dobta, hogy segítsen Jacksonville-nek egy 13-0-os vezetést építeni. Bill O’Brien edző ragaszkodott az egész szezonhoz, és nem gondolta Osweiler-et, de eléggé látta, és meghozta Savage-t. A mozgalom hatalmas ovációval találkozott az otthoni tömegből, amely a nap nagy részében Osweiler-t csóválta. az előretekintéshez. A Jaguarokat kétszer is jelölték a beavatkozásra, hogy a pontszámot beállítsák.

A Jaguarok kétszer kapták vissza a labdát, de először nem sikerült egy negyedik lefordítás után, és Blake Bortleset elfogták másodszor.Bortles 92 yardra dobott, és megérintette a jaguarokat (2-12), akik kilencedikét elhagyták.

Osweiler első havi szezonban Houstonban küzdött egy 72 millió dolláros szerződés aláírása után Denveri Texanok. 16 meghallgatással és 14 megszakítással rendelkezik.Osweiler-t 11-re 6-ra tette 48 yardra, mielőtt kihúzták volna. közelebb az első rájátszás-horgonyhoz 2011-től, egy 17-6-os győzelmet aratott a Detroit-nál, amely egy ötjátékos győzelmet aratott az NFC észak-vezető lionsai számára. 10-4), és 2008-tól 14 játék után adta nekik a legjobb eredményt, amikor megnyitotta a 11-3.NFL (@NFL). @ OBJ_3 RETURNING PUNTS! Azta.https://t.co/AoJlCaYcHG 2016. december 18.

A képlet az volt, amit a csapat követett Ben McAdoo első szezonban: Csak elég bűncselekmény és egy kemény, fárasztó, rohanó védelem, ami most jött Dallasban (11-2) és Detroitban (9-5) két részlegvezető ellen nagy erőfeszítéseket tettek, összesen 13 pontot adva fel.

Máshol, a Brownok 34 éves -13 veszteség a számlákra; az Eagles elvesztette a közeli játékot a Ravens 26-27-re, míg a Steelers a Bengals 24-20-at a Chris Boswell hat terepi céljának köszönhetően. A vezetők elvesztették az AFC Nyugat versenyét a Titánok veszteségével, és a Coltsok elpusztították a 34-6.