Lionel Messi inspirálja Barcelonát, hogy kényelmes nyerést nyerjen Espanyol felett

La Liga

Luis Suárez új szerződést írt alá a Barçával pénteken, amikor a 18. percben elindította az otthoni oldalt, miután Andrés Iniesta ragyogó passzolása után az Uruguayan ismét a 67-es években ismét megütötte, miután egy mesy futott.

Az argentin maestro ismét csökkentette az Espanyol védelmet a szalagokhoz, hogy Jordi Alba egy perccel később szerezhesse meg a harmadik helyezést, mielőtt a győzelmet a saját céljának kitűzése után nyerte el, miután David López visszahúzta a látogató oldalát. Luis Suárez megújítja a Barcelona szerződést 200 millió eurós kivásárlási záradékkal. Tovább

Barça a 34 ponttal a második helyen áll, három a Real Madrid mögött, akik kevesebbet játszottak a Club World Cup döntőjében való részvételük miatt hétvégén, míg a Sevilla a harmadik helyen van.

Espanyol 2009 óta nem verte meg Barcelona-t, habár kilencjátékos veretlen futamba kerültek a bajnokságban, és csak egyszer játszottak le az utolsó hat hónapban.

De a pozitív formájuk egy kis Ba ellen számolt rcelona oldala, aki novemberben újrakezdte a hornyát.

A hazaiak szándékaikat egyértelművé tette, amikor Suárez a közepén tört ki, és a labdát Neymarra dolgozta, csak azért, mert Messi küldte a végső passzot fütyül a közeli poszton.

A nyitó egy villámgyors szünetből származik, melyet Javier Mascherano, a honfitársa, Pablo Piatti és Iniesta csúnya átlós hosszú labdát készített a Suárez számára, Távol sarokban egy érintéssel.

A második félidőben Messi megragadta a laza labdát, és a célt megelőzően kihagyta az öt Espanyol védőt.A lövést a helyettes kapus kiöntötte. Roberto és Suárez megint elkapta a visszapattanást, hogy ismét pontot szerezzen. Alba a ramhoz Roberttel.

López rövid időre elhallgatta a jókedvű Camp Nou-t egy jól megmunkált számlálóval, de Messi újra megnyerte az ünnepségeket, egy teljesen megérdemelt céljával, és egy nagylelkű, Suárez-hágóhoz vezetett érintse meg a negyedik helyen.