Fogadasi bonuszok az interneten

Vasárnap pilótáink az időmérőn ismét a második és a kilencedik helyet szerezték meg, és a rajt után Norbi ismét visszaesett egy helyet - de ebben nagy szerepe volt Oestreichnak is, aki kiterelte őt a pályáról. Pardew vezetőedző a QPR házi gólkirályának, Loic Rémy kölcsönvételének ügyében ugyancsak tárgyalásokat folytat a QPR vezetőivel, akik egyelőre azonban kötik az ebet a karóhoz, és a közvetlen visszajutás reményében megtartanák a francia klasszist. Coutinho ezúttal is eredményes volt, ahogy Sterling is. Néhány nappal később már Melbourne-ben, 90 ezer néző előtt lépett pályára a világ egyik legpatinásabb klubja, és Steven Gerrard után Aspas is eredményes tudott lenni, utóbbinak a gólpasszt Luis Suárez adta.

Ha van olyan nap amikor nem tudom megcsinálni az edzést és sajnos akármennyire törekszik rá az ember lesz ilyen szép számmal. Az igazság az, hogy úgy kalkuláltam, hogy ameddig meg nem szokom a programot ami előreláthatólag 1-2 hét csak megközelíteni szeretném ezt a célt. Ezzel azt éred el, hogy sokkal kitartóbb leszel az életben is nem csak edzésen.

Az egyetlen kritérium, hogy a napi 2000 kcal-t ne haladjuk meg illetve, hogy este 19:00 után csak a fehérjét fogyasszuk el ha elmaradt de lehetőleg azt is előtte. Kajálásról annyit, hogy reggeli és vacsora fehérje plusz reggelinél egy multivitamin amiket Július elején fogok megvenni addig ezek nélkül kell helytállnom. Megcsinált fekvőtámaszok száma: (azokon a napokon amikor nem tudok edzeni lefekvés előtt annyi fekvőtámaszt kell megcsinálni ahányat csak tudok)

A napi posztokban nem lesz részletezve annyira rengeteg minden vagyis ne számítsatok kisregényekre amiket már megszokhattatok.