Üres helyek Uruguayi Világbajnokságon megnyerik az egyiptomi Fifa vizsgálatot

Fifa

Fifa azt vizsgálja, hogy miért volt több mint 6000 szabad hely az Uruguay 1-0 győzelmében Egyiptom ellen az Ekaterinburg első világbajnokságának napján. Bár a föld két végződő vége nagyrészt tele volt, mindkét oldalon üres narancssárga ülések álltak.

„Megerősíthetjük, hogy az egyiptomi és az uruguayi mérkőzések hivatalos látogatása Jekatyerinburgban 27,015, – mondta Fifa szóvivője. „A Fifa World Cup stadion kapacitása 33 061. Az a tény, hogy a tényleges részvétel alacsonyabb, mint a kiosztott jegyek száma, különböző tényezőknek tudható be, többek között a mérkőzésnapon „nem mutat”, amit a Fifa jelenleg vizsgál. ”José Giménez későn mutatják az Uruguay győzelmét Egyiptomból. / p>

Problémák voltak a bonyolult sorrendben is.Egész reggel, a város különböző helyszínein, hosszú sorok álltak a helyszínekről, amelyek a földre jutáshoz szükséges ventilátor-azonosítókat adták ki.

Ezek a laminált kártyák elegendőek voltak ahhoz, hogy támogatókat kapjanak a koncertbe, de egyszer ott kellett sorban állniuk, hogy fogadjanak egy csuklósávot, amely lehetővé tette számukra a stadionba.

„Nagyon zavaró volt” – mondta egy egyiptomi rajongó. „Nem tudtuk, hogy melyik vonal volt, tehát úgy találta, hogy a sör vagy áru korában sorba állt, nem pedig a hozzáférés. Rengeteg nagyon hasznos önkéntes volt, de nem vagyok biztos benne, hogy jól irányítottak volna. ”

A Jekatyerinburg stadion legszembetűnőbb jellemzői a hatalmas ideiglenes állványok, amelyek mindkét végén a tető fölé nyúlnak a föld.A helyi sportminiszter, Leonid Rapaport nem aggasztotta a kíváncsiságot, amit a standok kiváltottak. – Tényleg nagyon stabilak – mondta a múlt héten. – És ezek a standok a híres Urál fémből készülnek. a felső sorokban kényelmetlen. – Van egy orosz mondás, hogy a természet számára nincs rossz idő…- mondta. „[Ha az eső] részben részben lehűlni fogja a pályán lévő játékosokat – és a standon lévő támogatókat is.”