Miért adta fel az NFL egyik legjobb játékosa 14,5 millió dollárt és egyéves prímáját?

Energybet

Technikailag semmi, ami a probléma. Bell, az NFL egyik legjobban futó hátsó tagja, aki szintén Pittsburgh egyik legfontosabb fogadójaként megduplázódott, az egész szezonban azzal fenyegette, hogy jobb ajánlatot keres. Mint kiderült, ez nem csak tétlen beszélgetés volt. A kedd határideje volt a legutóbbi, amikor meg tudott jelenni és továbbra is játszhat ebben a szezonban. A meg nem jelenés miatt Bell most nem tekinthető a csapat tagjának, és műszakilag nincs szerződés alatt, tehát az Steelers nem tud vele még kereskedni.

A pénznek, a sérülések és a hátrányt körülvevő pénzügyi bizonytalanságok.Bell, aki 26 éves, és első éveiben érezhető, aggódik, hogy megsérült, vagy túlzottan túlmunkálatlanul idő előtt visszatért karrierje hanyatló szakaszába, mielőtt szabadon tárgyalhatott volna a tehetségére méltó fizetésért. Bell, aki a tavalyi szezononkénti bajnokságot vezetett a Energybet bajnoksághoz, júliusban elutasította a Steelers ötéves / 70 millió dolláros szerződés ajánlatát, mivel úgy gondolta, hogy a csapat által garantált pénzben kínált 17 millió dolláros összeg nem elegendő a hosszú A hosszú távú kockázatok. A múlt hónapban azt mondta az ESPN Jeremy Fowlernek: Játszani akarok. Szeretnék megnyerni a játékot és a rájátszásba. De ezt ki kell állnom.Tudva, hogy érdemes vagyok, és bármikor elronthatom a szalagomat, vagy műtétet kaphatok, tudtam, hogy nem tudok 16 játékot játszani, legalább 400 érintéssel. p>

Ha aggódik a karriert megváltoztató sérülések miatt, nehéz hibáztatni őt, figyelembe véve a ligában eddig megfigyelt eseményeket. A szezon egyik tartós képe lehet Earl Thomas, akinek a holdout csak néhány nappal a rendes szezon kezdete előtt tartott, és a 4. héten visszatért a Seattle Seahawks padra, miután esetleg karriert véget ért sérülése volt. Amikor Thomas elment le, Bell megjegyzést fűzött hozzá: „Szerezz jobb testvért.Továbbra is „rosszfiú” vagyok mindannyiunk számára. ”

A csapatok inkább úgy látják, hogy a futó Energybet hátsó rész cserélhető fogaskerekek, főleg azért, mert hajlamosak csökkenni egy viszonylag fiatal korban. Emiatt a csapatok, amikor csak lehetséges, kerülik a hosszú távú szerződések átadását. A Steelers ezt tudva a franchise címkét (egyéves kijelölés, amelyet egy csapat egy potenciális szabad ügynöknek adott ki minden évben) a Bell-re helyezte az előző két évszakban. Míg a csapatok egy bizonyos pontig még tárgyalhatnak meghosszabbításról címkézett játékosokkal, a játékosnak nincs lehetősége arra, hogy magát a címkét elutasítsa. Ebben a helyzetben a játékosoknak nincs túl sok tőkeáttételük, ha túl akarnak tartani. Bell csak szélsőséges helyzetbe hozta a dolgokat.Facebook Twitter Pinterest

(Ha többet szeretne hallani a dolgok oldaláról, miközben túlzott mennyiségű automatikus hangolást szeretne élvezni, Bell Target nevű rap-dalban ismertette a visszatartásának okait.)

Nem teljesen. A washingtoni Sean Gilbert 1997. évi teljes szezonjára irányult. A Kansas City Chiefs védekező vége, Dan Williams ezt 1998-ban tette meg. Ez azonban a legjelentősebb eset.

Nem különösebben. A mindössze 23 éves James Conner, aki idén 578 000 dollárt keresett újonc szerződése alapján, eredményes volt Bell helyett. A Steelers öt játékban nyernek, és jelenleg az AFC North tetején vannak. Ha Bell meg akarta Energybet live mutatni a Steelers-et, akkor ő nélkül szenvedni fog, a tervnek ez a része már visszatért.

Egy másik csapat.Mindezek után a Steelers nem fogja harmadik alkalommal franchise-t adni neki, különösen mivel ez több mint 20 millió dollárba kerülne. Figyelembe véve Conner áttörési szezonját és az általuk ebben az évben átélt fejfájást, nehéz elképzelni, hogy semmilyen körülmények között visszatér Pittsburgh-be. Valószínűleg. Az első öt szezonjában Bell átlagosan 128,9 yardnyira volt a játékonkénti sebzés után, ami az 1970-es NFL-AFL egyesülés óta minden visszaesés rekordja. Plusz, hé, csak kimaradt egy évre szóló kopásról. Feltételezve, hogy eléri a szabad ügynökséget, nagy szerződést kell kapnia valakitől, még akkor is, ha egyes csapatok vonakodnak aláírni őt a visszatartás során kapott negatív figyelem miatt.Hasonló szerződés lehet a négyéves, 57,5 ​​millió dolláros (garantáltan 45 millió dolláros) szerződés, amelyet a Los Angeles-i koszok adtak vissza Todd Gurley-nek.

Ez a csapadéktól függ. Teljesen valószínű, hogy mindkét fél számára a legjobbat hozza ki: Bell olyan szerződést vehet fel, amely többet indokol az az asztalra hagyott pénz indulása, és a Steelers hosszú távon jobban tud végezni, ha jelentős termeléssel jár a fiatalabb, olcsóbb Conner-től.

A bajnokság általában véve a Bell szezonon át tartó leállása jelezheti a jövőbeni dolgokat. A játékosok minden eddiginél jobban tudatában vannak annak, hogy a sérülések milyen hatással lehetnek karrierjükre, sőt még azt is befejezték.Tudatában vannak Energybet annak is, hogy a csapatok hogyan szerkesztik a szerződéseket, hogy elkerüljék a játékosok garantált pénz kifizetését, és hogy az egész rendszer miként dönt a tulajdonosok felé. Keresse meg a játékosokat, hogy egyre inkább használják bármilyen tőkeáttételüket, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy egy egész szezonra ki kell ülnie. Még akkor is, ha egyik játékos sem veszi a dolgok pontosan úgy, mint Bell, a csapatoknak most aggódniuk kell annak lehetősége miatt, hogy a játékos a jövőben valami hasonlót csinál, és ez önmagában különbségtétel lehet.