Energybet úgy véli, hogy az ötnapos teszteknek meg kell maradniuk, hacsak az eset nem kényszeríti

Energybet

Az egykori angliai kapitány ül a Nemzetközi Krikett Tanács krikettbizottságában, amelynek március végén ülésezik, hogy folytatja a vitát arról, hogy a világ teszt világbajnokságának mérkőzéseit négy 98 napos időtartamra kell-e összegyűjteni az egész tábla 2023-tól kezdve.Az Anil Kumble elnökletével működő testület ajánlását fogja nyújtani a világ irányító testületének végrehajtó bizottságának, olyan jelentős változással, amely valószínűleg szintén megköveteli az ICC teljes testületének jelentkezését, mielőtt megvalósulna. Az ICC öt napos tesztek lezárására irányuló terve távolítson el mindent, ami a krikettnél jobb Barney Ronay Bővebben

Strauss nyitott magáról a koncepcióról, tekintettel az Energybet esetlegesen felmerülő nyomásra az ütemezés, a költségek és a játékosok terhelése szempontjából – ezt a nézetet kétségtelenül három és fél éve, mint Anglia a krikett rendezője.A korábbi nyitó azonban elfogadja, hogy a támogató érveknek kényszerítőnek kell lenniük – és a leghosszabb formátum népszerűsítésére irányuló átfogó törekvés részét kell képezniük – tekintettel egy olyan érzelmi témára, amely ezen a héten arra késztette a Fikat, a globális játékosok szakszervezetét, hogy figyelmeztessen a „jelentős” ellenállásra anélkül, hogy

„Ha azt kérdezi, hogy hány ember szeretné csökkenteni a teszteredményeket öt napról négyre, akkor a válasz valószínűleg nem ilyen sok” – mondta Strauss a Guardian-nek. „Bélom az, hogy a teljes képet kell megnéznünk, hogy a Teszt-krikett miként lehet a lehető leg Energybet egészségesebb a jövőben, majd visszatérhetünk ehhez.

„ Nem szabad azt feltételezni, hogy egészséges, csak azért, mert Angliában népszerű. A világ sok részén a táblák pénzügyi nehézségekkel küzdenek, és a Tücsök krikett nem fizet a számlákat.Tehát meg kell vizsgálnunk a termék fejlesztésének minden módját. Ez a látvány, maga a krikett, a költségek, az ütemezés, a pályák, a labdák, az élmény. Szükségünk van egy értelmes és kényszerítő világteszt bajnokságra. A játék hossza csak egy része a nagyobb beszélgetésnek.

„Ez nem olyan javaslat, amelyet egy mögötte álló menetrend javasol. Senki sem akarja megváltoztatni kedvéért.Könnyű eladásnak kell lennie, vagy nem szabad megtennünk. ”A tesztmeccseket„ nem szabad megoldani ”- mondja Sachin Tendulkar. Tovább

Strauss hozzátette, hogy személyes preferenciája az, hogy a hamu maradjon. egy ötnapos, öt mérkőzéses ügy és elismerte, hogy a szubkontinensen csökkenő Energybet tesztmérkőzések nem lehetnek egyértelműek, mivel a helyek hosszabb időt vehetnek igénybe.

A 42 éves férfi a Nemzetközi Büntetőbíróság harmadik tagja. krikettbizottság, amely nyilvánosan beszél a témáról, Mahela Jayawardene-vel, a volt Srí Lanka-i ütközővel és Mickey Arthur-nal, Srí Lanka új vezetőedzővel, mind határozottan támogatják az ötnapos teszteket.

Arthur, aki képviseli A bizottság nemzetközi edzői elmondták: „A teszt-krikett kihívást jelent – szellemileg kihívást jelent, fizikailag kihívást jelent, és technikailag kihívást jelent.Beszélhetünk pénzügyi nyomásról és az ilyen jellegű dolgokról. [De] azt hiszem, hogy a Test-krikett szövetét nem szabad összekeverni. Azt akarja, hogy az kapcsolatok az ötödik napon romljanak, az egész végigfutókat akarod, sok igazán jó izgalmas döntetlen van, ahol egy csapat játssza.Az ötnapos teszt-krikett kétségtelenül az út. ”

Az Anglia és a Wales kriketttestülete óvatos támogatást nyújtott már a négynapos tesztekhez – Strauss, az EKB tanácsadója ül az ICC krikettjében. A Spin: iratkozzon fel, és kapja meg heti krikett e-mailünket.

Sokkal inkább Indiában, ahol Sourav Ganguly, a nézetek Energybet függnek. , a BCCI elnöke, eddig elutasította álláspontját, és a két ország közötti jövő heti ODI sorozat elõtt a mumbaii Cricket Ausztrália magas rangú tisztviselõivel folytatott tárgyalásokra vár.

Virat Kohli, az indiai tesztkapitány, és Sachin Tendulkar, az ország legelismertebb volt játékosa, és Ravi Shastri, a jelenlegi edző mind kifejezték ellenzéküket, ám ezek közül az utolsó csütörtökön azt mondták: „A négynapos teszt hülyeség”.