„Joe Root azt akarja, hogy vállaljuk a kockázatot” – mondja Anglia Sam Curran a létfontosságú fogadások után

Cricket

Láthatja, miért nem hagyják el őt többé, és ha így folytatja az ütést, akkor hamarosan újabb versenyző lesz a harmadik helyen játszani. Sam Curran az egyik legmagasabb angliai gólt szerezte – egy futtatás mellett -, és ismét kulcsszerepet játszott a farok melletti összesség növelésében.

Ez volt a harmadik fél évszázad Anglia számára, és mindenki őket egy hat, egyedülálló feat.Ő nem ember hegy, a bicepsz nem duzzad, mégis hat hatalmast hajt meg – a világ egyik nagyobb területén – az utolsó 60 éves kiskapu-partnerségben Jimmy Andersonnal, amelyet Curran maga „kritikusnak” nevezett, amikor Angliát 285-re emelt. . “Nagyon jó eredményt kapott a táblán” – mondta. Sam Curran vezet Anglia második tesztharcát Srí Lanka ellen. Tovább

Currannal jeges nyugalom lehet, ami úgy tűnik, segít amikor Anglia szűk helyzetben van. 16 éves volt, amikor a kilencedik kiskapu leesett, és a bejárat nem volt jó. Anderson megkapta az első golyóját (mielőtt megismételték a felülvizsgálatot), őt eldobták a másodikból. De hamarosan Curran elmagyarázta: „Jimmy azt mondta nekem, hogy nyugodjak meg és bízzak benne.Az összes alacsonyabb rendű ütõs ember képes lógni. ”

Nyilvánvalóan Curran gyorsan tanul. Tavaly nyáron hasonló helyzetbe került Indiával szemben, és „túl korán ment. Megpróbálok nyitottan gondolkodni, és játszani a helyzetet, és azt hiszem, jobban tudok rajta lenni, mivel jobban bízom az alacsonyabbrendű rendben. komoly kockázatokat jelentenek a partnerségük során, de a modern szereplőt nem engedi meg annyira, hogy hat ember látja a határt. Joe támogatja képességeinket. Azt akarja, hogy szükség esetén vállaljuk a kockázatokat, és ne aggódjunk a hibák elkövetése miatt. ”Negyven évvel ezelőtt csak Ian Botham gyakorolta a labda ütését a határátkelőzők felett.Most Curran egy időtöltés miatt csinálja.

Nem sokkal akart a sikerén; ehelyett gyorsan megbeszélte Jos Buttler fogadását. – Majdnem pánikba estek, amikor az egész helyén harcoltak a meccsekkel. Olyan gyorsan felkerült a kagylókra. ”

Itt volt egy másik példa Anglia újonnan felfedezett figyelmére, amelyet könnyen meg lehet indokolni a fordulattal, amely már elérhető a spingetők számára. “Úgy érzi, van egy labda odakinn, amely elkap.” – mondta Curran. “A következő néhány napban izgalmas lesz a forgatógépek számára, és kemény lesz a ütőknek.”