A krikettesek annak kockázatát kapják, hogy a határon túli életet keresnek

Cricket

„Soha nem gondolod azt, hogy a vége fog jönni” – mondja Graham Onions. A hivatásos krikettészek szövetsége megszervezte a konferenciát, hogy meggyőzze a játékosokat, hogy valójában ez a helyzet, és hogy el kellene kezdeniük azt. Hagymának éppen a karrierje egyik legjobb éve volt, 59 első osztályú kiskapu vette a 21,61-kor, de ő 36 éves, és félúton van a Lancashire-rel kötött kétéves megállapodással. Tudja, hogy nem fog tovább tovább menni. “Nem vagyok bögre” – mondja. „Készen kell lennem az életem második felére.” Tehát arra gondol, mit fog tenni a következő. Szerinte talán edzés lesz.

Hagyma egy maroknyi nemzetközi szereplő a konferencián, mind a 30-as évek közepén. Azt mondja, úgy érzi, hogy a szerencsések, mert oly sokáig tartottak. Az átlagos játékkarrier 26-kor ér véget.Nagyon kevés ilyen fiatalabb srác is ott van. Nagyon sokan súlyos sérülések, könnyek, törések, mentális betegségek és drasztikus visszaesések miatt szenvedtek el vagy gyógyultak vissza, amelyek első ízben tették észre, hogy mennyire törékeny és bizonytalan a professzionális sport karrierje. Néhányan még életkoruknál fiatalabbnak tűnnek, mint például a pár, akit lelkesen hallgatok kedvenc számítógépes játékairól az ülések között.

A PCA Lynsey Williams csak nemrég jött a szervezet újonc táborából, ahol együtt dolgoztam olyan 15 éves gyerekekkel, akik hamarosan be akarnak lépni az akadémia rendszerébe. “A spektrum két vége” – mondja. Tehát a 26 éves fiatalok közül sok hiányzott a felsőoktatásból és a munkatapasztalatból.Az egyetlen dolog, amit megtettek, az egyetlen dolog, amit sokan meg akartak csinálni, életük utolsó évtizedében a krikett játék. Legtöbbjük ennél tovább tartott, 15, talán 20 évig batting, bowling és elkapás. A második karriered tervezésekor is megbélyegződik. A játékosok attól tartanak, hogy azt sugallják, hogy nincsenek elkötelezettek klubjaik iránt. A vendégek mind szívesen beszélgetnek, de a játékosok inkább állnak és beszélgetnek egymással, felkészülve a pletykákra.

Most itt vannak, megismerik a nyugdíjrendszereket és a személyes képességeiket. A PCA ezen a téren végzett munkájának nagy része arról szól, hogy a játékosokat megtanítsák másképp gondolkodni magukról, felismerjék, hogy nem csak a lövések megtanulására képesek, hanem a problémák megoldására, a csapatokban való munkára és a magas nyomású helyzetek kezelésére is. .Minden olyan készség, amely átjut más területeken. A fenntartható befektetési vállalkozás ügynöke most egy órányi ponton pontosan erről beszélt. – Van még kérdése? – mondja. Van egy a kezdő fizetésről, majd a csendről. Ez egy kínos szünet. Aztán valaki felpördül: “Meg tudná magyarázni, hogy pontosan mi az, amit újra eladsz?” hirtelen a világa, a világ, amelybe megpróbálta rávenni őket, hogy be tudják költözni, ismét nagyon távol van. Ezután mindenki megáll ebédre. A szünet hálózati munkamenetként párosul, és lehetőséget teremt arra, hogy gyakorolja azokat a személyes képességeket, amelyeket a játékosok már reggel megtanultak.A PCA maroknyi vendég meghívást kapott – befektetőket, mentorokat, üzletembereket. Mind örömmel segítnek, és szívesen beszélgetnek, de természetesen a játékosok mind a szoba egyik végén összegyűlnek, és a legtöbbjük inkább áll, és csevegnek egymással, inkább felkapják a pletykákat.

Hálózatépítésük az edző magához sóhajt. Nem erre akarta őket tenni. De hozzászokott. Elmagyarázza az egyik nagy problémát, amellyel meggyőzi a játékosokat, hogy meg kell szüntetni a szokást, hogy beceneveik alapján mindenkinek utaljanak. “Ha üzleti környezetben vagyunk, nem tudok csak hozzád jönni, és” leáll, hogy felnézzen és nézzen fel, “nagy orrnak hívj téged.” Volt idő, amikor ez rendben volt, egy másik vendég azt mondja, hogy amikor sok korábbi játékos ünnepi szerepekbe esne.Körbekerülnek, hogy ügyfelekkel játsszanak a vállalati golfnapokon. A Spin: iratkozzon fel, és megkapja a heti krikett e-mailünket. , a 44 különböző mezőn keresztül. Programja a legerősebb, amikor esettanulmányokat mutat be a sporton kívül mozgó emberekről. Mint például a Surrey kalandozó Tim Linley, aki nyitott egy kávézót, és a Northamptonshire batsman, David Paynter, aki saját sportcipő-üzletet alapított. rész. A nyugdíjas játékos nemcsak munkát veszített, hanem személyazonosságát is. „Találok egy másik álommunkát, mint amit az elmúlt 20 évben tettem?” Hagyma azt mondja: „Valószínűleg nem. De szeretném elindítani ezt a folyamatot. ”