Slaven Bilic ragyog, de az éjszaka soha nem rendben van az ITV

Betclic

Természetesen a nézők komoly üzleti tevékenysége után érdeklődni kell az ITV honlapján megnyíló világbajnokság nyitójátékát tekintve Oroszország és Szaúd-Arábia első 30 másodperc helyett. Ó, ITV! Hogyan tudnád? Bocsánatkérésnek kell lennie, a fogadalom javítására. Néhány szerencsétlen hiányt meg kell húzni a szénen. Valakinek fizetnie kell. Nem kegyelem.

Mégis, amikor sok televíziós társaság kevés figyelmet szentel a Betclic hagyománynak, valami furcsa megnyugtató volt a csatornán, amely a HD-nézőket egy autóhirdetésre irányította Anglia nyitó céljának helyett a 2010-es világbajnokságon a régi klasszikusok egyike.Néhány dolog soha nem változnak, még akkor sem, ha az induláskor a farssi kis jele volt.Pompás, abszurd és célok, hogy az oroszországi fellendülést nyerjék el.

első. Egy balerina kanyarogott a lábujjain a Swan Lake hangjához. Egy szakállas férfi, aki talán egy ilyen furcsa grúzot játszott a csúcsos vakokban, a kamerába nézett, és az izgalom emelkedett az orosz ízű nyitóhitelekkel. Eddig annyira elegáns. Az étvágyat sokat nyelték.

Melyek viccelődtek? Nem tudott eléggé tartani, mert Tchaikovszkij feszültségei elhalványultak, furcsa lett.A szakállas férfi hologramja, aki vörös blézerrel, csokornyakkendővel és sapkával viselt, megjelent a képernyő alján, és a mért Mark Pougatchra mutatott, aki oroszul Betclic bónusz köszöntötte velünk, mielőtt elkezdett egy két másodperces vita az erkölcsről a világbajnokságot Oroszországban. – Határozottan szükségük van egy jó versenyre – mondta Lee Dixon. „Mindenki tisztában van azzal, hogy mi történik. De most ez a futball ideje. ”

Ez volt a politika számára, különösen azért, mert valami más is elkapta a szemet. Sokat tettek az ITV-ről Gary Neville-re, de a show igazi sztárja a Vörös tér stúdiója volt.Hatalmas virtuális ablakok voltak, a falak úgy tűntek, mintha tűz lenne, és nagyszerű játékosok festményei voltak a hely körül. Úgy nézett ki, mint egy galaktikus úr nappali. Vagy egy Burger King hirdetés.

A feltűnő belsőépítészet megnehezítette a fókuszokra való összpontosítást. Egy ideig a stúdió és a Slaven Bilic közötti harc lett, aki tele volt a jó humorral és betekintéssel, még akkor is, ha a horvát a vitájáról beszélt a spanyol viszályról. – A szláv valószínűleg kezelni tudja őket – mondta Ian Wright.

Neville viszont csalódást okozott.Amikor Bilic elmagyarázta, hogy Oroszország küzdött a kvóta bevezetése óta a külföldi játékosok Betclic számára, Neville egy pillanatig tartotta ezt a pontot, mielőtt kijelentette, hogy a Premier League-nek hasonló szabályt kell végrehajtania.

Élvezetesebb volt a Jacqui Oatley birtokában lévő bíróság. a Luzhniki-stadion Eni Aluko és Ryan Giggs, aki az első világbajnokságát Larry Davidnek öltözve ünnepelte.Ez egy áttörő verseny a női punditok számára, és Aluko egy friss levegő volt.

A VAR egy másik fontos beszédpont volt, és Mark Clattenburg tisztelettel adta Andy Townsendet, amikor egy analitikus teherautóba lépett. „Az ITV-nek a mai napig tartó készletemre gondoltam” – zörgött a játékvezető szakértő. – De én úgy döntöttem, hogy egy szép öltönyt vittek be.

Így volt egy másik nagy előadó is. „A megnyitó ünnepség 10 percig tart” – mondta Clive Tyldesley, mielőtt figyelmeztette: „Robbie Williams a legtöbbet énekeli.”

A judo lelkes Robbie megragadta a mikrofont úgy tűnik, hogy az ITV egy robot használatával értelmezte Vladimir Putyin üzenetét a világnak.Ez az oszlop feltételezi, hogy az orosz elnök „nyitott, vendégszerető és barátságos országról” szóló sora pontos fordítás volt.

Legalább Putyin jelenléte sok anyagot adott Tyldesleynek. „Olajkötelezettséggel járnak” – mondta a kommentátor, amikor Putyin Oroszország nyitó célját követően megrázta a szaúd korona hercegét. – Tudod róla a szombat reggel a szivattyúkról.

Az affektív Glenn Hoddle felnevetett, és Tyldesley ismét a végéhez közeledett. – Azt hiszem, tudom, ki fog követelni a győzelmet a győzelemért – mondta Tyldesley. Valóban. Tegye össze a kezét az ITV számára.