Harlequins megtartja Gloucester harcát, hogy Twickenham zsákmányt vegyen

Betclic

 

Legjobban megtették, hogy eldobják – és ha a játékvezető több szemű szemű volt, Gloucester talán elcsípte – de Harlequins csaknem olyan csúcspontban tartotta magát, amire alig vártuk a legtöbbet bitty mérkőzés. A Quins számos angolja közül néhány közül az erőteljes előadásokra is figyelemre méltó volt, de egyikük, Jack Clifford, az utolsó 10 percet a bűnbe töltötte, így Gloucester visszatért a mérkőzésbe. A quins szerencséje volt, hogy nem csatlakozott egy másikhoz a végső percekben.

Ahogy Gloucester üldözte a játékot, és 10 percen belül 18 ponttal csökkentette a négy pontot, Ruaridh Jackson elindította a labdát Willi Heinz-ból kezek előtt, és Danny Care jó eséllyel zárta az egyik döntő elfogást.David Humphreys, Gloucester rögbi igazgatója, a Betclic meccs végén JP Doyle-lel beszélt, és a játékvezető bevallotta, hogy kimaradt Jackson indiscention. Ez az egyik ilyen döntés – biztosan láttam, és remélem, hogy a játékvezető is meglátja – mondta Humphreys. – Nem számít, hogy bárki mondja, szüksége van egy kis szerencsére a játékban. Csak nem volt ez a nagy játék az otthontól távol. ”

Egy megkönnyebbült Clifford lett a meccs emberévé, annak ellenére, hogy Gloucester visszatér, de nem volt messze az egyetlen A huszonnégy induló angolnője lenyűgöz. Joe Marchant a középső csatornán próbálkozott, és Joe Marler egészen előtérbe került.Annak ellenére, hogy javításokat igényelnek egészen, 80 percet játszott, és sérülést szenvedve Mako Vunipola hiányában úgy tűnik, hogy kitölti a No1 mezõt Angliában. – Nyáron szeretője van, mint amit valaha láttam – mondta John Kingston, a rögbi quins igazgatója.

„Úgy döntött, hogy nem utazik Angliával, de csak egy bosszantó sérülése volt egy másik. Ma a háborúkban volt, borjúkárosodással az első félidőben és a másik boka a másodikban.

Ha Marler véget ért, Chris Robshaw nem sikerült elindítania, de az egykori angol kapitányt nem tekintik aggodalomnak. A New York-i napon a Quins kiránduláshoz elérhetővé kell tenni.Anglia nem lesz túl ideges ahhoz, hogy elhagyja a tizenkettedik feladatát a Twickenham-nél. titkár. Az elmúlt szezon magas rangú döntése után az első félidőben minden Betclic marketing csapat rémálma volt. Nem túl sok lebegő szavazót a 77,576-as körben az elsõ 25 perc, a Clifford, Marler és munkatársai közeli negyedévi munkáinak elfojtotta volna. perc az első megfelelően koherens átjáró számára. Tim Visser belépett a szárnyába, hogy áthatoljon a Gloucester középpályáján egy olyan mozdulattal, amelyet egy újabb zúgás alakított ki Marler közepén.Gloucester-nek sikerült megtartania Quins-t a vonal felett, de a scrumból egy darab Quins szegélyezett, Clifford és Danny Care küldött Jackson-ot a Jamie Roberts mögött. Marchant megpróbálta megpróbálni egy kis vonalat Jackson-tól.

Néhány perccel később Greig Laidlaw három pontot húzott vissza, de a Quins két Jackson-büntetéssel zárta a három perc alatt a félidőt, a második pedig a Jonny May sárga lapjának csavarja, aki a labdát a padlóról játszotta, ahogy Jackson is az utolsó pillanatokban. Míg May elment, Quins egy második próbálkozással aktiválódott.Gloucester másik szárnya, Charlie Sharples, egy magas labdát ömlött, Mike Brown vakon ment, és Clifford összegyűlt a chipje előtt, hogy áttörje a kétségbeesett Sharples elleni küzdelmet. \ T további nyolc perc múlva egy ember, de Gloucester volt a legközelebb, és májusban visszatért az első kísérletükre. Marland Yarde kiöntötte Billy Burns keresztrúgását, így James Hook megérintette.Egy videó-áttekintés megmutatta, hogy Hook ki van húzva, de a következő játékból Gloucester a Gareth Evans-t összekapcsolta.

Az újraindításkor a Billy Twelvetrees megsértette, lehetővé téve a Quins-nek, hogy visszatérjenek egy kettős alakzatba, ami tovább javult, amikor Marchant a második, egyenes vonalú, egyszerű kezekből és egy hatalmas fendoffból szerezte meg az összeset, ami a Quins 28-10-es vezetéséhez szükséges volt.

Érdemesek voltak, de semmi, ha nem megbízhatatlan. Gloucester ugyancsak ellentmondásos, úgy döntött, hogy talál valamilyen formát. Hook megpróbálta megpróbálni, amit korábban elutasítottak, egy Matt Kvesic által inspirált kitörés után.És amikor Clifford megragadta a helytelen oldalát, hogy sárga legyen, Motu Matu’u áthúzódott a büntetésből a sarokba. így kezdődött a kínzó utolsó perc. A hatodik hely egy nyertesnek ajánlott. Szerencsére, ők voltak, Quins épp annyira megérdemelték.