Betclic regisztráció

Azon gondolkozik, melyik bukméker cégeknek vannak érdekes ajánlataik? Kétségtelen, hogy érdemes felfigyelni arra, amit a regisztráció Betclic kínál. A Betclic az egyik legnagyobb internetes szolgáltató, amely 2005-ben kezdte meg a tevékenységét. Tizennéhány év a piacon nem lehet véletlen, ez egyszerűen bizonyíték arra, hogy a cég kielégíti az elvárásokat.

Betclic bónusz – 20 000 FT – regisztráció

Bónuszok és akciók

Mire figyelnek leginkább az ügyfelek? Erre a kérdésre a válaszok különféle lehetnek, azonban biztos meg kell nézni a bónuszokat és az akciókat. Mit kínál a Betclic regisztráció? Kezdjünk a kockázatmentes fogadással — lehet valami jobb, mint kockázatmentes fogadás?
Ha akciókra számít, a bukméker a következőket ajánlja:
– az árfolyamok felemelése,
– bónusz a cég megajánlásért,
– Multi+.
Ami az árfolyamok felemelését illeti, a dolog egyszerű és nem igényel kommentárt. A cég megajánlásáért járó Betclic bónuszt, az akciót úgyszintén nem szükséges kommentálni.
Multi+ esetében a megnevezés titkosan hangzik, de ezzel persze nem kell törődni. El is kell mondani, hogy a Multi+ egy nagyon érdekes akció, ami elsősorban az akkumulációs fogadások rajongóinak szól — a kuponnak legalább 5 eseményt kell tartalmaznia a Multi+ ajánlatból, egy esemény minimális árfolyama 1,20 (a nyeremények 5-100% mértékben kerülnek növelésre).

Betclic worldwide:
Betclic Georgia Betclic Ukraina Betclic Litva Betclic Betclic Armenia Betclic Bielarus Betclic UK Betclic Slovensko Betclic Betclic Slovenskon Betclic Slovensko Betclic Bulgaria Betclic Betclic Espana